Bilmem ki. Kaka genelde her gun ya da 2 gunde bir oluyor. Cisi cok dolunca degistiriyorum. Gece degistirmiyorum. Sabah 7 gibi degistiriyorum, sonra 11/12, sonra 3/4 sonra aksam 7:30/8 gibi. Arada surpriz kaka olursa bi bez daha ekle bunlara.
Çişi de kokuyor mu? Ben bazen kaka yaptı sanıyorum değişik kokuyor

Merhaba benim de bebeğimde kanlı kaka var birkaç gündür Dr a da gidemiyoruz sizin de mi öyleydi halloldu mu sonra sorun neymiş öğrendiniz mi?Bende acaba süt alerjisimi var diyorum l.cok üzülüyorum

Merhaba benim de bebeğimde kanlı kaka var birkaç gündür Dr a da gidemiyoruz sizin de mi öyleydi halloldu mu sonra sorun neymiş öğrendiniz mi?Bende acaba süt alerjisimi var diyorum l.cok üzülüyorum
Uzulme canim. Benim de bebegimde oldu bir kez. Cevize alerjisi varmis. Bi daha yemedim, tekrarlamadi. Sen bu kanli kakadan onceki gun neler yedigini dusun. Yeni bir sey var miydi?

Ek gıdaya geçip kabız olan bebeğinize nasıl çözüm buldunuz. Bugün 4.gün kakasını yapmadı. Dün 1 top sert kakası vardı sadece. Su içiremiyorum az içiyor.

Ek gıdaya geçip kabız olan bebeğinize nasıl çözüm buldunuz. Bugün 4.gün kakasını yapmadı. Dün 1 top sert kakası vardı sadece. Su içiremiyorum az içiyor.
1 ay sorun yaşıyorum ben de. Ama artık civiklasmaya başladı. Kesinlikle pure yiyorsa sulandır ve öğün üzerine 20 25ml şu içir.. 5 sabahtır 3 kayısı 2 kuru erik suda hasliyorum blender dan geçirip sabah ilk emzirmeden sonra veriyorum. İçine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekle. Aksam öğünü de sulu şekilde olsun. Bazı bebeklerin hazmı zor oluyor. Özellikle ilk 6 ay sadece anne sütü aldıysa. Birden katı gıdaya geçmek zorluyor. Suyu ne sulukla ne biberonla içmiyor benimkisi. Çareyi metal tatlı kaşığıyla vermekte buldum. Onunla toplamda günde 60 80ml arası şu içmeye başladı. E meyi etkilemedi. Bol su verebilirsin cis olarak çıkıyor zaten ben de şu icirmekte çok zorlandım ama kaşıkla sevdi. Birde yeşil kabak ve bal kabağı akşam ogunlerinde olsun. İçine ıspanak bir kaç yaprak katabilirsiniz. Bugün 1 ayda olmadığı kadar kaka yaptı. Ve civiklasti kıvamı. Ondan önce sert top gibi yapıyordu. Bu dediklerimi özellikle 1 haftaya yakındır uyguluyorum. Pes etme. 1 gün yapıp aaa yine sert oldu deme, etkisi zaman alıyor.

Çok sağol. Hepsini deniycem. Dediğin gibi sadece anne sütüyle beslendi su da vermemiştim. Şimdi o içmiyor. Gazı çok kötü kokuyor sıkıntısı yok gibi görünüyor ama dünkü kakası çok sertti. Bana dert oldu.

Bizde sadece anne sütüyle tamamladık 6.ayimizi. Gazı kötü kokuyorsa bağırsaklarda gıda birikiyordur. Kaka yapamadıkları zaman kokuyor. Dene muhakkak fayda göreceksin. Suyu sevdirmenin yollarını ara. Ben en son metal kasikta buldum. Şu içmiyor diye vazgeçme. İçmeleri lazım. 6 ay boğazlarındsn katı birsey geçmedi çünkü. Şimdi afalliyorlar. Kaka sürekli sert yaparsa, alışkanlık yapıyormuş. Canlari yanıyor yaparken korkudan yapmayı bırakıyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…