1 ay sorun yaşıyorum ben de. Ama artık civiklasmaya başladı. Kesinlikle pure yiyorsa sulandır ve öğün üzerine 20 25ml şu içir.. 5 sabahtır 3 kayısı 2 kuru erik suda hasliyorum blender dan geçirip sabah ilk emzirmeden sonra veriyorum. İçine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekle. Aksam öğünü de sulu şekilde olsun. Bazı bebeklerin hazmı zor oluyor. Özellikle ilk 6 ay sadece anne sütü aldıysa. Birden katı gıdaya geçmek zorluyor. Suyu ne sulukla ne biberonla içmiyor benimkisi. Çareyi metal tatlı kaşığıyla vermekte buldum. Onunla toplamda günde 60 80ml arası şu içmeye başladı. E meyi etkilemedi. Bol su verebilirsin cis olarak çıkıyor zaten
ben de şu icirmekte çok zorlandım ama kaşıkla sevdi. Birde yeşil kabak ve bal kabağı akşam ogunlerinde olsun. İçine ıspanak bir kaç yaprak katabilirsiniz. Bugün 1 ayda olmadığı kadar kaka yaptı. Ve civiklasti kıvamı. Ondan önce sert top gibi yapıyordu. Bu dediklerimi özellikle 1 haftaya yakındır uyguluyorum. Pes etme. 1 gün yapıp aaa yine sert oldu deme, etkisi zaman alıyor.