Bizim de hep ter. İnternette d vit eksikliği olabilir diyor
Ben de büyüdükçe çekimmiş gücü arttığı için olduğunu düşünüyordum. D vitamini düzenli veriyorum. Pedia D üç damla. Şişman hangi d vitaminini kullanıyorsunuz? Bir de 2 ay ömrü var deniliyor açıldıktan sonra bunların doğru mu ki

Ocean kullanıyorum da aklıma şu takılıyor. Yurrdışında arkadaşıma damla sayısını çok yüksek kullan dediler. Ben de iklime bğladım orda güneş az diye. Ama biz de bebekleri dışarı çıkaramıyoruz. Acaba bizim drlar mı doğru onlar mı.

Diş çıkarırken saat başı uyanıyor. Bir de ben tetagil diye bir şey aldım mühendisoğlu sayfasında gördüm. Bitkisel bir karışımmış. Biraz rahatlattı sanki.
Saat basi uyanmayi kesti. 2-3 kez uyaniyor. Gecen hafta saat basiydi. Ama yine de dis cikmadi. Galiba buyume haftasiydi.

Bilmiyorum ki. Dışarı çıkamıyoruz ama arada balkona çıkarıp güneş aldırmak lazım ben de yapmıyorum.

Ek gıdaya geçip kabız olan bebeğinize nasıl çözüm buldunuz. Bugün 4.gün kakasını yapmadı. Dün 1 top sert kakası vardı sadece. Su içiremiyorum az içiyor.
Ek gıdada patates havuç kbız yapabiliyor diye biliyorum. Lifli şeyler yedirsen? Kabak iyi gelir diye düşünüyorum. Armut rendele o da iyi gelir. Suya alıştırmaya çalış. Diş çıkarıyorsa şu renkli mama kaşıklarını diş kaşımak için ağzına götürüyorlar, onunla su verebilirsin. Bizimki de kabız değil ama geçen 9. Gün kakasını yaptı. Bir daha geç yaparsa -EarthLing- in bir tarifi vardı onu denicem

Kaç saatte bir uyanıyor? Benimki 2 saatte bir kesin uyanıyor.
Simdi genelde 8 gibi uyuduktan sonra 10 gibi uyaniyor. Sonra 1 gibi uyaniyor. Ondan sonra sabah 7'ye dogru ya da 7 bucuk gibi uyaniyor. Dun gece 3 gibi de uyandi. Ama bu uyanmalari ben esimin horlamasina bagliyorum

Kizlar, her gun ne yediriyorsunuz bebislere? Gunluk menulerimizi paylasirsak birbirimize fikir olur. Bazen tikaniyorum. Yarin planim kahvaltida 1/4 yumurta sarisi, lor peyniri ve bir dilim elma rendesi vermek. Oglene dogru yarim cay bardagi kadar yogurt. Ogleden sonra da karisik sebze puresi (tatli patates, havuc, kabak, ispanak, kereviz). Ama bu purelerden artik sıkıldık. Yeni lezzetlere ihtiyac var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…