Naçizane araştırmalarım ve uyguladiklarimdsn tecrübeyle şunu söyleyebilirim. Gündüz uykularını kısalt. Günde 3 kere 1 saat veya 2 saat uyumasina ihtiyacı yok. Günde 1 kere 1 saat, 2 kere de yarım saat ve 45 dk gündüz uyku ihtiyacını karşılar. Gündüz 5 6 saat uyumadi gece uykusundan çalıyor. Uyumaya devam etse de sen bebisin al kucağına öp kokla uyandır. Bence ise yarayacaktır. Gündüz de çok uyuduğu için gece derin uyuyamıyor olabilir. Bugün öyle dene bakalım. Ve aksam 16.30 17.00den sonra uyumasina izin verme. Akşam 7 gibi de uyku hazırlıklarına başla.

Afiyet olsun kuzuya. Benimki pekmezi pek sevmedi. Ben de kararsizim versem mi vermesem mi diye. Ben kendim pek yiyemem cok sekerli oldugu icin. Oglum da sevmedi.

Ben de pek tavsiye verecek pozisyonda degilim. Dun benimki de 2 saatte bir uyandi yine ama Pircici ye katiliyorum. Gunduz 3 saat fazla geliyor olabilir kuzuya. Benimki gunduz cok az uyuyor. Aksam 6'da uykusu gelse de gece uykusuna yatirma. Butun gun uyumayinca beninki de bazen sizacak gibi oluyor o saatte ama biraz daha oyaliyorum. Tabi cok zor oluyor cok huzursuz oldugu icin. Ama en azindan gece uykusu sarkmaz. Biyolojik saatini bozmamak lazim.

Selam canım iyi olmanıza sevindim ❤
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bi çoğumuz
Hee hee miz var bizimde hep he diyor
hosuna gidiyor herhalde oyle yapmak. Bizimki de bi ara hep hee liyodu. Agizdan nefes vermek hoslerina gidiyor herhalde

Gece 12den önce uyuuyor bizimki

canım ben şimdiye kadar elma armut muz havuç patates bezelye salatalık verdim..bezelyeyi buzluktan çıkardım havuç patates le çorbasını yaptım ve sevdi..salatalığıda 2 kere verdim mevsimi değil biliyorum ama su niyetine meyve emziğine koydum severek yedi..bizimki suyu sevmiyor tadını beğenmedi zorluyorum
bide bizde süt alerjisi vardı test felan yapılmadı ama yumurta danda korkuyorum acaba onada alerji olabilir mi diye daha hiç vermedim yumurta peynir de yapmadım nasıl olacak bilen var mı kızlar? bi denesem mi yumurta yı ve loru?? yanaklarında kızarıklık oluyordu ben kesmiştim süt ürünlerini

Brn de buzluktan bezelye ile pure yaptim. Benimki de sevdi bezelyeyi bence yumurta ve loru ayri zamanlarda deneyerek ver. Alerji yaparsa hangisinin neden oldugunu daha iyi anlarsin. Ikisi ayni anda fazla gelebilir. Benim oglum yumurtayi cok sevdi. Sade veriyorum ben. Elimle minik minik yediriyorum.

Bizim de kızarıyordu 2 hafta spnra tekrar deneyince düzeldi

kızlar ben bebek irmiği bebek pirinç unu aldım internetden şipariş verdim 1 tatlı kaşığı kadar pişirip elmayla mutla armutla veriyorum meyveleri cam rendeden geçirip

Bezelye gaz yapar diye veremiyorum. Ben bir defa bezelye yemiştim üç gün gaz yapmıştı oğluma. O gün bugündür çok sevmeme rağmen yiyemiyorum. Oğluma da veremiyorum o yüzden. Öyle bir korkmuşum ki hala nohut fasülye yemiyorum bebeğini doğduğundan beri Ama vücudun da ihtiyacı var bilemedim.

-EarthLing- Pircici marketten aldıklarımı silmekle uğraştığım için mesajlarınızı çok geç okudum. Oğlumu az önce yatağına yatırdım mesajlarınızı okudum Bugün geç kaldım artık yarın denerim inşallah. Ama bir ara öğlen doğru düzgün uyumamıştı hah gece uyur artık dedim gece her zamankinden az uyumuştu Bizimki bir çeşit Misal banyo yapınca bebekler güzel uyur bizimki o gün daha düzensiz uyuyor.
Market demişken paketli gıdaları yıkadım ama yumurtaya nasıl bi çözüm buldunuz balkonda mu bekletiyorsunuz? Şu korona daha fazla zarar vermeden bitse de kurtulsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…