Sarı olandan var evde ondan yaptım. Farketmez bence de.Menüyü beğendim yarın yapıcamKyısı kurusu günü kurusu mu yoksa sarı olanlardan mı? Gün kurusu aldım ben. Gerçi farketmez herhalde
Naçizane araştırmalarım ve uyguladiklarimdsn tecrübeyle şunu söyleyebilirim. Gündüz uykularını kısalt. Günde 3 kere 1 saat veya 2 saat uyumasina ihtiyacı yok. Günde 1 kere 1 saat, 2 kere de yarım saat ve 45 dk gündüz uyku ihtiyacını karşılar. Gündüz 5 6 saat uyumadi gece uykusundan çalıyor. Uyumaya devam etse de sen bebisin al kucağına öp kokla uyandır. Bence ise yarayacaktır. Gündüz de çok uyuduğu için gece derin uyuyamıyor olabilir. Bugün öyle dene bakalım. Ve aksam 16.30 17.00den sonra uyumasina izin verme. Akşam 7 gibi de uyku hazırlıklarına başla.Kızlar günaydınBana uyku konusunda bir akıl verin ben nerde yanlış yapıyorum acaba Gündüz hemen hemen aynı saatlerde günde 2-3 kez birer saat uyuyor. Bazen iki saat uyuduğu oluyor. Gece genelde 21 de yatıyor. En iyi ihtimalle sabaha kadar her iki saatte bir emip uyuyor. Akşam erken geçen uykusuna geçerse geçebilir 1 ya da 2 de kalkıp beni 1-2 saat gezdiriyor uyumuyor. Dün de erken yattı akşam 18 de. Sonra emmek için uyanınca biraz oyaladım ki gece dolaşmayalım. Oyalayınca uykusu kaçtı gece 12 de yattı. 2 de emmeye kalktı uyudu.sonra 5 gibi kalktı ben 6 buçuğa kadar gezdik tabi 6:30 da uyuyup 7:15 te uyandı. Uykularımız böyle. Niye 5-6 saat uyumaz kesintisiz. Ben her uyandığında emzirmekle hata mı yapıyorum? Ama emzirmezsem kıyameti koparır
Afiyet olsun kuzuya. Benimki pekmezi pek sevmedi. Ben de kararsizim versem mi vermesem mi diye. Ben kendim pek yiyemem cok sekerli oldugu icin. Oglum da sevmedi.Evetttt bugün kahvaltı menümuzu paylaşayım ben de2 kuru kayısı suda haşlayıp içerisine 1 tatlı kaşığı yulaf ekledim. Yulaf da pişince blender dan geçirdim. İçine 1 tatlı kaşığı pekmez ve 1/4 yumurta sarısı ekledim. Afiyetle yedik öğlene armut+avokado vereceğim. Akşama karar vermedim. Yaptıktan sonra yazarım. Bence burda paylaşayllım birbirimize fikir olur.
Ben direkt haslayip o sekilde veriyorum. Elimle minik minik koparip yediriyorum. Zaten agzina aldiginda hemen sivilasiyor salyasindan. Hem boyle her seyin tadini alir diye dusunuyorum.Yumurtayı nasıl veriyorsunuz sütle sulandırarak mı?
Gun kurusu daha iyi diyorlar.Menüyü beğendim yarın yapıcamKyısı kurusu günü kurusu mu yoksa sarı olanlardan mı? Gün kurusu aldım ben. Gerçi farketmez herhalde
Ben de pek tavsiye verecek pozisyonda degilim. Dun benimki de 2 saatte bir uyandi yineKızlar günaydınBana uyku konusunda bir akıl verin ben nerde yanlış yapıyorum acaba Gündüz hemen hemen aynı saatlerde günde 2-3 kez birer saat uyuyor. Bazen iki saat uyuduğu oluyor. Gece genelde 21 de yatıyor. En iyi ihtimalle sabaha kadar her iki saatte bir emip uyuyor. Akşam erken geçen uykusuna geçerse geçebilir 1 ya da 2 de kalkıp beni 1-2 saat gezdiriyor uyumuyor. Dün de erken yattı akşam 18 de. Sonra emmek için uyanınca biraz oyaladım ki gece dolaşmayalım. Oyalayınca uykusu kaçtı gece 12 de yattı. 2 de emmeye kalktı uyudu.sonra 5 gibi kalktı ben 6 buçuğa kadar gezdik tabi 6:30 da uyuyup 7:15 te uyandı. Uykularımız böyle. Niye 5-6 saat uyumaz kesintisiz. Ben her uyandığında emzirmekle hata mı yapıyorum? Ama emzirmezsem kıyameti koparır
Selam canım iyi olmanıza sevindim ❤
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bi çoğumuz
Hee hee miz var bizimde hep he diyor
Yoğurtla karıştırıp verdim ben pekmezşAfiyet olsun kuzuya. Benimki pekmezi pek sevmedi. Ben de kararsizim versem mi vermesem mi diye. Ben kendim pek yiyemem cok sekerli oldugu icin. Oglum da sevmedi.
Gece 12den önce uyuuyor bizimkiKızlar günaydınBana uyku konusunda bir akıl verin ben nerde yanlış yapıyorum acaba Gündüz hemen hemen aynı saatlerde günde 2-3 kez birer saat uyuyor. Bazen iki saat uyuduğu oluyor. Gece genelde 21 de yatıyor. En iyi ihtimalle sabaha kadar her iki saatte bir emip uyuyor. Akşam erken geçen uykusuna geçerse geçebilir 1 ya da 2 de kalkıp beni 1-2 saat gezdiriyor uyumuyor. Dün de erken yattı akşam 18 de. Sonra emmek için uyanınca biraz oyaladım ki gece dolaşmayalım. Oyalayınca uykusu kaçtı gece 12 de yattı. 2 de emmeye kalktı uyudu.sonra 5 gibi kalktı ben 6 buçuğa kadar gezdik tabi 6:30 da uyuyup 7:15 te uyandı. Uykularımız böyle. Niye 5-6 saat uyumaz kesintisiz. Ben her uyandığında emzirmekle hata mı yapıyorum? Ama emzirmezsem kıyameti koparır
canım ben şimdiye kadar elma armut muz havuç patates bezelye salatalık verdim..bezelyeyi buzluktan çıkardım havuç patates le çorbasını yaptım ve sevdi..salatalığıda 2 kere verdim mevsimi değil biliyorum ama su niyetineKizlar, her gun ne yediriyorsunuz bebislere? Gunluk menulerimizi paylasirsak birbirimize fikir olur. Bazen tikaniyorum. Yarin planim kahvaltida 1/4 yumurta sarisi, lor peyniri ve bir dilim elma rendesi vermek. Oglene dogru yarim cay bardagi kadar yogurt. Ogleden sonra da karisik sebze puresi (tatli patates, havuc, kabak, ispanak, kereviz). Ama bu purelerden artik sıkıldık. Yeni lezzetlere ihtiyac var.
Brn de buzluktan bezelye ile pure yaptim. Benimki de sevdi bezelyeyicanım ben şimdiye kadar elma armut muz havuç patates bezelye salatalık verdim..bezelyeyi buzluktan çıkardım havuç patates le çorbasını yaptım ve sevdi..salatalığıda 2 kere verdim mevsimi değil biliyorum ama su niyetinemeyve emziğine koydum severek yedi..bizimki suyu sevmiyor tadını beğenmedi zorluyorum
bide bizde süt alerjisi vardı test felan yapılmadı ama yumurta danda korkuyorum acaba onada alerji olabilir mi diye daha hiç vermedim yumurta peynir de yapmadım nasıl olacak bilen var mı kızlar? bi denesem mi yumurta yı ve loru?? yanaklarında kızarıklık oluyordu ben kesmiştim süt ürünlerini
O sekilde de etkisini yitiriyor diye biliyorum.Yoğurtla karıştırıp verdim ben pekmezş
Hadi yaO sekilde de etkisini yitiriyor diye biliyorum.
Meyveye katsam?O sekilde de etkisini yitiriyor diye biliyorum.
Bizim de kızarıyordu 2 hafta spnra tekrar deneyince düzeldicanım ben şimdiye kadar elma armut muz havuç patates bezelye salatalık verdim..bezelyeyi buzluktan çıkardım havuç patates le çorbasını yaptım ve sevdi..salatalığıda 2 kere verdim mevsimi değil biliyorum ama su niyetinemeyve emziğine koydum severek yedi..bizimki suyu sevmiyor tadını beğenmedi zorluyorum
bide bizde süt alerjisi vardı test felan yapılmadı ama yumurta danda korkuyorum acaba onada alerji olabilir mi diye daha hiç vermedim yumurta peynir de yapmadım nasıl olacak bilen var mı kızlar? bi denesem mi yumurta yı ve loru?? yanaklarında kızarıklık oluyordu ben kesmiştim süt ürünlerini
Meyveye katsam?
Bezelye gaz yapar diye veremiyorum. Ben bir defa bezelye yemiştim üç gün gaz yapmıştı oğluma. O gün bugündür çok sevmeme rağmen yiyemiyorum. Oğluma da veremiyorum o yüzden. Öyle bir korkmuşum ki hala nohut fasülye yemiyorum bebeğini doğduğundan beriBrn de buzluktan bezelye ile pure yaptim. Benimki de sevdi bezelyeyibence yumurta ve loru ayri zamanlarda deneyerek ver. Alerji yaparsa hangisinin neden oldugunu daha iyi anlarsin. Ikisi ayni anda fazla gelebilir. Benim oglum yumurtayi cok sevdi. Sade veriyorum ben. Elimle minik minik yediriyorum.
Bildiğin marka var mı iyi?kızlar ben bebek irmiği bebek pirinç unu aldım internetden şipariş verdim 1 tatlı kaşığı kadar pişirip elmayla mutla armutla veriyorum meyveleri cam rendeden geçirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?