Bilmem, bizde pek gaz sorunu olmuyor uzun zamandir. Ben hep yedim mercimek, fasulye vs. Simdi bezelyenin de mevsimi. Tazecik bezelyelerle yine yapmayi dusunuyorum. Cok sevdi benim minnos.

Normal pirinç unu ya da irmik olmaz mı ben öyle aldım
Pirinc ununu bilmiyorum ama bebek irmigi daha minik taneli oluyor. Normal irmik pek uygun degilmis. Ben makarnavitmadan hem organik pirinc unu hem de bebek irmigi almistim. Yulaf ununu da oradan aldim.

Yorgun olduklarinda da rahatsiz uyuyorlar. Ortasini bulmak gerekiyor. Ne asiri dinlenmis ne asiri yorgun olmamalari lazim. Denklem gibi bebekler masallah

Sizin bebeklerde de size asiri duskunluk basladi mi? Biz koala gibi geziyoruz evde. Babaya gitmiyor. Babasinin kucagindayken bile bir gozu bende, eliyle de beni tutuyor. Odadan cikar cikmaz aglamaya basliyor. Beni gorunce yuzunde kocaman gulumseme bu durum cok yorucu ama bir taraftan da cok hosuma gidiyor

Benim kiz ayni oyle kucagina al diyor birde gezdirmemiistiyor birakinca agliyor 7/24 birlikte olmak istiyor

Bence cok guzel bir uyku duzeni bizimki de gece 12den once uyumuyor sonra 2 satte bir uyanip emiyor. Bizim dr gunduz uykulari uzunsa gece uyumaz demisti. Belki o yuzdendir?

Hahaha çok şekerler. Biz de öyleyiz yorucu ama keyifli.

Kizlar neler veriyorsunuz bebeklerinize
Bal kabağı, karnabahar, pırasa, soğan, ıspanak, havuç, yer elması, taze patates, yulaf, pekmez, armut, elma, avokado, kuru kayısı, kuru erik, lor, yoğurt, ıhlamur, yeşil kabak (mevsimi değil ama körpe bulduk). Bu zamana kadar yediklerimiz.belki 1 2 şey unutmuş olabilirim.

Bizde aynıyız ben odadan çıktığım an, ağlaya ağlaya arkamdan geliyor mutfağa,içerde babası ve ablası varkende aynı hep beni istiyor.buara asiri düşkün bana, bende aynı çok yoruluyorum bir süre sonra azalır umarim.

Kizlar neler veriyorsunuz bebeklerinize
Simdiye kadar yogurt, elma, armut, muz, avokado, lor peyniri, yumurta, ispanak, bezelye, havuc, tatli patates, balkabagi, yesil kabak, kereviz, patates, sogan, sarimsak, yulaf unu, pirinc unu, kuru kayisi, bebek irmigi verdim. Benim de unuttugum bir iki sey olabilir. Bunlarin disinda tuzsuz ve sekersiz ve yiyebilecegi kivamda seyler yiyorsak ona da dilinin ucuyla tattiriyorum (bu ay verilmesi onerilmese de, mesela balik gibi)

Canım kaka durumunuz nasıl? Katilasti mi?

Ben daha bezelye vermedim canım. Valla yumurtayi normal haşlanmadan önce yıkayıp öyle cezvete koyuyorum. Standart her zamanki gibi. Yumurta zaten kullanımdan hemen önce yıkanmalı. Kutusunda muhafaza ediyorum. Kutuyu açıp kapadıkca ellerimi yıkıyorum. Kahvaltılık çekmecesinin bir tanesini ona ayırdık. Yanına başka bir şey koymuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…