Aynı canım aynı kayısı verdiğim zamanlarda daha rahat çıkartıyor ama onun dışında baya ıkınıyor kızarıyor morarıyor hatta. Her yemeğine bolca zeytinyağı koyuyorum. 2 günde bir yapıyor artık şükür. Başlarda çiğköfte gibi sıkımlık geliyordu artık dediğin gibi adam kakası gibi

Canim ben biraz lezzet katsin diye cok az sogan, biraz havuc ve bir avuc bezelyeyi bezelyeler yumusayana kadar hasladim. Su eksildikce ekledim ama cok sulu birakmadim pisince. Sonra tel suzgecten ezip uzerine az zeytinyagiyla yedirdim.

Yumurtayi bilemiyorum canim, pisirmeden cok once yikanmaz o zaman bakteriler icine nufus ediyormus kabuktan. Kullanmadan once yikiyoruz biz. Ama viruse etki etmez. Virus olur o zamana kadar diye dusunuyorum.

Canım kaka durumunuz nasıl? Katilasti mi?
Evet, ama tam kati da degil. Nasil desem ne kati ne sivi. Bikac gundur miktari da az eskisine gore. Sabah avokado yedi. Bakalim etkisi olacak mi. Sabah kaka yapmisti dedigim sekilde.

Merhaba güzel annelern/ 27 eylül dogumlu bir kızım var. Ek gıdaya yeni başladık ama yemiyor hicbirsey sizler nasıl yaptınız? Birde alt dişlerini çıktı çok fena isiriyo kanatıyor hatta bu ısırma işini nasıl hallediyor siniz? Hiç memeye düşkün değil zaten

Benimki de en basta hic agzini acmadi. Cok endise ettim hic istemeyecek diye. Agzini kilitliyordu hep. Sonra ufak ufak elimle yedirmeyi denedim. O sekilde azar azar basladik. Simdi yiyor cok sukur. Kasikla da yiyor. Sen de bi ellerinle yedirmeyi dene bakalim.

Bugün 3:30 da emdikten sonra 5 e kadar uyumadı
Dun felaket bir gece yasadik biz de. Bir gunumuz bir gunumuze uymuyor. 9'da uyudu. 11'de uyandi. 1:30'da uyandi. 2:50'de uyandi...ama bu sefer uyumadi. Etrafa gulucukler sacip durdu. Konusma egzersizi yapar gibi soylenip durdu. Ancak 4:30'da uyudu. 5:20'de yine uyandi. En son da 6:30'da gece uykusu bitti.

Bu sabah bu tarifini yaptım sadece içine pekmez eklemedim. Bir de bir tatlı kaşığı değil 1 çorba kaşığı yulaf koydum. Maşallah ilk kez sabah güzel yedi. Teşekkür ederim tarifin için

Bizimki sen konuşma egzersizi yapar gibi söyleniyor gece uyanınca Ama bu sefer inat ettim kucağıma alıp gezdirmedim. Biraz mızıklandı ama ağlamadı. Yatağında oyalandı daha çok.

Bizimki de ara şura ısırıyor ama farkettim açken değil doyduktan sonra yapıyor. Bizimkinin hem alt hem üst diş çıktı sen düşün ısırmasınıBir kaç kez istem dışı yapma diye bağırdım üzüldüm ama pek sallamadı başka taraflara baktı Doyduğunu anlayınca baktım oyun oynuyor emzirmeyi bırakıyorum.

Son düzenleme:
Dün hava baya serindi. Bir geçen dışarıdan beklettim sonra sabah kutusundan çıkarıp dolaba koydum artık. Yapacak bir şey yok.Zaten kaynayınca mikrop falan kalmaz

Hamileyken nefroloğa gidiyordum idrarda kan olduğu için. Neyse bana bebeğin doğup ek gıdaya geçince tuz verme, tuzsuz yemeye alışsın demişti. Tuzun hiç faydası yok. Zeytin de tuzlu olduğundan vermedim.
Suda beklettim az tuzlu zeytini. Tabi yine de çok gitmedi tuzu. En azından alerjisi var mı onu denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…