- 8 Kasım 2018
- 5.909
- 14.544
- 248
Ben de bebis uyuduktan sonra yaparim dedigim seyleri yaoamiyorum bir turluLoru geçen gün labne yapmıştım. Zeytinyağı ile rondodan geçirerek. Onu sade yiyordu. Bu sefer yapmadım ve yemedi ogurdu falan. Ben de mecburen karıştırdım ama ezmedim. Aynı irilikte kaldı fakat ıslanmış oldu.
Bizim de babamız evde ama en fazla 15 dk duruyor onunla. Ben odada olmayayım inni inni diye bağırıyor20 dakika dinlenip ise kalkisacaktim. Saat oldu hala uzanıyorum koltukta. Allah yardımcımız olsun.
Benim annem yanımda yoksa ayvayı yemiştimBugünku menümuzu paylaşayım
Sabah: 2 kuru kayısı, 2 kuru erik püresi içerisine yarım yemek kaşığı kadar lor, 1/4 yumurta sarısı ve ıhlamur.
Ogle:armut ve 1 çay kaşığı pekmez. (pekmezi dün daha fazla vermiştim ve 2 3 kırmızı nokta oluştu. Ağır gelmiş olabilir. Keçiboynuzu pekmezi veriyorum)
Aksam:1 yemek kaşığı silme yulaf, 4 5 yaprak ıspanak, yeşil kabak, havuç, 1/4 soğan. Pişirip pure haline getirdim. Bayılarak yedi. Sebzelerle aramız çok şükür iyi. Sadece yoğurt sevmiyoruz. Yoğurda ara verdim 2 3 güne tekrar deneyeceğim. İlk verdiğimde bayılarak yemişti. Sonrakiler zoraki oldu. Ama her yoğurt eksi olmuş. Ondan sebep sevmedi. Bugünü de bitirdik, uyuttum yemek yedik. 10 dakika uzanayım da temizlik yapacağım. Afedersiniz evi *ok götürüyorartık hiç iş güç yapamıyorum. Siz ne durumdasınız? Gün içinde iş güç yapabiliyor musunuz kızlar? B Brcbrcbrc84 X xxyyzztt -EarthLing-
İş yapamadığım gibi kilo da veremedimBugünku menümuzu paylaşayım
Sabah: 2 kuru kayısı, 2 kuru erik püresi içerisine yarım yemek kaşığı kadar lor, 1/4 yumurta sarısı ve ıhlamur.
Ogle:armut ve 1 çay kaşığı pekmez. (pekmezi dün daha fazla vermiştim ve 2 3 kırmızı nokta oluştu. Ağır gelmiş olabilir. Keçiboynuzu pekmezi veriyorum)
Aksam:1 yemek kaşığı silme yulaf, 4 5 yaprak ıspanak, yeşil kabak, havuç, 1/4 soğan. Pişirip pure haline getirdim. Bayılarak yedi. Sebzelerle aramız çok şükür iyi. Sadece yoğurt sevmiyoruz. Yoğurda ara verdim 2 3 güne tekrar deneyeceğim. İlk verdiğimde bayılarak yemişti. Sonrakiler zoraki oldu. Ama her yoğurt eksi olmuş. Ondan sebep sevmedi. Bugünü de bitirdik, uyuttum yemek yedik. 10 dakika uzanayım da temizlik yapacağım. Afedersiniz evi *ok götürüyorartık hiç iş güç yapamıyorum. Siz ne durumdasınız? Gün içinde iş güç yapabiliyor musunuz kızlar? B Brcbrcbrc84 X xxyyzztt -EarthLing-
Evet bizimki de iste o kivamda yapiyorDarısı bize inş. Bizimki maksimum 3.gun yapıyor ama kendi başına yapmıyor. Yada yapacak ben fırsat vermeden altını açıp bacaklarını topluyorum öyle yapıyordu hep. Bu sabah bir kalktım kaka yapmışkatı kıvamlı ama taş gibi değil. Oyun hamuru gibi diyeyim en iyi öyle tarif edebilirim. Nasıl mutluydu sabah sabah kaka ya bağladım. Ben de yulaf veriyorum ona bağladım. Bağırsakları için çok faydalı yulaf.
Bizim de kakalar durduDarısı bize inş. Bizimki maksimum 3.gun yapıyor ama kendi başına yapmıyor. Yada yapacak ben fırsat vermeden altını açıp bacaklarını topluyorum öyle yapıyordu hep. Bu sabah bir kalktım kaka yapmışkatı kıvamlı ama taş gibi değil. Oyun hamuru gibi diyeyim en iyi öyle tarif edebilirim. Nasıl mutluydu sabah sabah kaka ya bağladım. Ben de yulaf veriyorum ona bağladım. Bağırsakları için çok faydalı yulaf.
Ben de az önce uyuttum şimdi uzanıyorumBugünku menümuzu paylaşayım
Ahh onu hiç sorma en son diyetisyene gitmiştim 2 haftada 1,5 kilo yağdan verdim çok iyi gidiyordu falan. Burda paylaşmıştım annem sütün azaldı dedi diye. Doktora gittik o ay çok az kilo almıştı oğlum. Sonra ben bir vicdan yaptım diyeti bıraktım bizimki kilo aldı şükürİş yapamadığım gibi kilo da veremedim
Muzu sevmediği kadar var kabız yapacağını anladı herhalde yavrucumEvet bizimki de iste o kivamda yapiyorbi turlu tarif edemedim ben. Bir suredir hep boyle. Gercekten yediklerini iyi planlamak gerekiyor. Benimki de iki gun muz yedirince zorla kati yapabilmisti. Simdi dikkat ediyorum cok.
Mama ve ya emziriyormusunuzBugünku menümuzu paylaşayım
Mama hiç kullanmadık. 6.ay bitene kadar sadece anne sütü. Bu verdiğimiz gıdalar zaten dolu dolu doyumluk değil. Her öğünde sonra emmeye devam ediyoruz ve aralarda da...Mama ve ya emziriyormusunuz
Yulaf onu farklı mı. Evde lıfalif yulaf ezmesi var onu rondodan geçirip versem olur mu.Bugünku menümuzu paylaşayım
Bendekide ondan. Rondodan geçirip un haline getirmiyorum ben. Piştikten sonra blender dan geçiriyorum ama yine taneli kalıyor. Yulaf unu da onun toz hali işteYulaf onu farklı mı. Evde lıfalif yulaf ezmesi var onu rondodan geçirip versem olur mu.
Bunu bildiğim iyi oldu. Sadece irmik veriyorum sıkılmaya başladı ondan da. Bu ek gıda için satılan ürünler artık bana sadece pazarlama stratejısı gıbi gelmeye başladı. İrmiği de normal irmikle yapıyorum gerçi kabız irmik yaramıyor da olabilir.Bendekide ondan. Rondodan geçirip un haline getirmiyorum ben. Piştikten sonra blender dan geçiriyorum ama yine taneli kalıyor. Yulaf unu da onun toz hali işte
Benim de 10 kilo. Dün pilatese başladım. Tabi sonrasında deli gibi yiyorumAhh onu hiç sorma en son diyetisyene gitmiştim 2 haftada 1,5 kilo yağdan verdim çok iyi gidiyordu falan. Burda paylaşmıştım annem sütün azaldı dedi diye. Doktora gittik o ay çok az kilo almıştı oğlum. Sonra ben bir vicdan yaptım diyeti bıraktım bizimki kilo aldı şükürYani diyetisyen kontrolünde de olsa tatlı yemeyi kesersem sütüm azalıyor benim. Sonra bu salgın döneminde bağışıklık sistemi her zamankinden daha önemli olduğu için başka diyet de yapmadım. Verdiğim kiloyu geri aldım Ayy çok konuştum ama bu kilo benim kanayan yaram 10 kilo fazlam var Neyse bebeklerimiz sağlıklı olsun da verilir kilolar napalım
Hayirli olsun.kuzllaarrr dislerimiz patladiiii❤❣❣❣
saol canim iyice baktin miHayirli olsun.Bizde hala yok.
Yok malesef, sadece huysuzluk var. Agzinin kenarinda da kizariklik var uzun suredir. Doktor alerji gibi dedi, alerji damlasi verdim bir sure. Ama gecmedi. Yedigi yeni bir sey de yok alerji yapacak. Salyasi akiyor surekli, ona bagliyorum artik. Belki bizimki de cikar yakinda.saol canim iyice baktin mibenimki ele gelmiyordu
ama meme sanki jilet dokunuyordu gunlerdir elliyordm yok elliyordum yok...
az önce bi de ağzına ışıkla baktim bi baktimki iceri tarafta iki tane sedef nokta
Yok malesef, sadece huysuzluk var. Agzinin kenarinda da kizariklik var uzun suredir. Doktor alerji gibi dedi, alerji damlasi verdim bir sure. Ama gecmedi. Yedigi yeni bir sey de yok alerji yapacak. Salyasi akiyor surekli, ona bagliyorum artik. Belki bizimki de cikar yakinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?