Ben de bebis uyuduktan sonra yaparim dedigim seyleri yaoamiyorum bir turlu

Benim annem yanımda yoksa ayvayı yemiştim

İş yapamadığım gibi kilo da veremedim

Evet bizimki de iste o kivamda yapiyor bi turlu tarif edemedim ben. Bir suredir hep boyle. Gercekten yediklerini iyi planlamak gerekiyor. Benimki de iki gun muz yedirince zorla kati yapabilmisti. Simdi dikkat ediyorum cok.

Bizim de kakalar durduoyun hamuru

Ben de az önce uyuttum şimdi uzanıyorum Benim evi de b*k götürüyordu dün biraz eşimle yapmaya çalıştık. Temizlikçiye iyi alışmıştım korona salgınından sonra gelmesine ara verdik. Bugün 1 saat sabah, 1 saat öğlen, 45 dk da akşama doğru uyudu gece hayırlısı Bu arada ben uyuttum şimdi aşağıdaki çocuk başladı

İş yapamadığım gibi kilo da veremedim
Ahh onu hiç sorma en son diyetisyene gitmiştim 2 haftada 1,5 kilo yağdan verdim çok iyi gidiyordu falan. Burda paylaşmıştım annem sütün azaldı dedi diye. Doktora gittik o ay çok az kilo almıştı oğlum. Sonra ben bir vicdan yaptım diyeti bıraktım bizimki kilo aldı şükür Yani diyetisyen kontrolünde de olsa tatlı yemeyi kesersem sütüm azalıyor benim. Sonra bu salgın döneminde bağışıklık sistemi her zamankinden daha önemli olduğu için başka diyet de yapmadım. Verdiğim kiloyu geri aldım Ayy çok konuştum ama bu kilo benim kanayan yaram 10 kilo fazlam var Neyse bebeklerimiz sağlıklı olsun da verilir kilolar napalım

Evet bizimki de iste o kivamda yapiyor bi turlu tarif edemedim ben. Bir suredir hep boyle. Gercekten yediklerini iyi planlamak gerekiyor. Benimki de iki gun muz yedirince zorla kati yapabilmisti. Simdi dikkat ediyorum cok.
Muzu sevmediği kadar var kabız yapacağını anladı herhalde yavrucum Vermem artık muz.

Mama ve ya emziriyormusunuz

Yulaf onu farklı mı. Evde lıfalif yulaf ezmesi var onu rondodan geçirip versem olur mu.

Yulaf onu farklı mı. Evde lıfalif yulaf ezmesi var onu rondodan geçirip versem olur mu.
Bendekide ondan. Rondodan geçirip un haline getirmiyorum ben. Piştikten sonra blender dan geçiriyorum ama yine taneli kalıyor. Yulaf unu da onun toz hali işte

Bendekide ondan. Rondodan geçirip un haline getirmiyorum ben. Piştikten sonra blender dan geçiriyorum ama yine taneli kalıyor. Yulaf unu da onun toz hali işte
Bunu bildiğim iyi oldu. Sadece irmik veriyorum sıkılmaya başladı ondan da. Bu ek gıda için satılan ürünler artık bana sadece pazarlama stratejısı gıbi gelmeye başladı. İrmiği de normal irmikle yapıyorum gerçi kabız irmik yaramıyor da olabilir.

Benim de 10 kilo. Dün pilatese başladım. Tabi sonrasında deli gibi yiyorum

saol canim iyice baktin mibenimki ele gelmiyordu
ama meme sanki jilet dokunuyordu gunlerdir elliyordm yok elliyordum yok...
az önce bi de ağzına ışıkla baktim bi baktimki iceri tarafta iki tane sedef nokta
Yok malesef, sadece huysuzluk var. Agzinin kenarinda da kizariklik var uzun suredir. Doktor alerji gibi dedi, alerji damlasi verdim bir sure. Ama gecmedi. Yedigi yeni bir sey de yok alerji yapacak. Salyasi akiyor surekli, ona bagliyorum artik. Belki bizimki de cikar yakinda.

oyle olabilir bizde alerjiden kurtulmuştuk güya
2 3 gündür acayip dışkısı sümüksü yesilimtirak farklı bişeyde vermedim diyordum bir de iki gündür sürekli kaka
sabah 7de uykudan kalkip kaka...
uykularda iyice kuşa dönmüştü umarım düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…