Yaptın mı mercimeği? Benimki ocakta pişiyor. Bakalım sevecek mi? Yedirdiysen sen yorum bekliyorum
Gaz yapmasından korkmasam yapıp yedireceğim ama kendim bile yemekten korkuyorum. Mercimek yapmayalı aylar oldu Ama onun da vitaminine ihtiyaç var bilemedim Bugün balkabağı ve yulaf karışımı yaptım püskürterek tükürdü Sevmeyince böyle tepki veriyor

Gaz cok mu problem oluyor? Kendi kendine cikarmiyor mu? Bizimki habire pirt pirt, ama rahatsizlik vermiyor artik.

Disi cikmayanlardan kim kaldi? hayirli olsun, darisi basimiza insallah
Benim kizda yok dis zaten donmuyor yere birakinca kafayi yeretarifi bir daha verebilirmisiniz

Kahvalti icin tarof vermissin galiba 12 eylde dogdu kizim 7.ayina girecek
Pircici 'Nin tarifini soruyorsun galiba, benim ozel bir kahvalti tarifim yok :) asagidaki tarif mi acaba?

ben de öğün olarak veremiycem korkudan
geçen bi kuru fasulye yapmıştım ondan 2 hafta once de lahana
ikisine de hazir değil bağır bağır ağladı

Günaydın kızlar. Güzel ve bebislerimizin huzurlu sakın olduğu bir gün olsun B Brcbrcbrc84 uyku durumu ne alemde? Gece çok uyandı mı canım?
Günaydın Yine gece mesaisi yaptık Gece 2 de uyandı 4 e doğru yattı. Ikınıyordu ama sürekli. Gaz var galiba. Gaz yapıcı şey de vermedim. İli gün önce muzlu muhallebi yapmıştım muz gaz yapmış olabilir. Bir de yeni huy edindi uyutuyorum yatağına yatırınca uyanıyor ağlıyor. Sabaha karşı sonçare yanına yatırdım öyle 1,5 saat daha uyudu.

ben de öğün olarak veremiycem korkudan
geçen bi kuru fasulye yapmıştım ondan 2 hafta once de lahana
ikisine de hazir değil bağır bağır ağladı
Beklesin biraz napalım ya bizimki yine ıkınıyor ki fasülye mercimek yesem, yedirmiş olsam ne olurdu kim bilir

Uyumadan 1 saat önce kefir içmeyi sonra emzirmeyi dener misin?

Günaydın kızlar. Güzel ve bebislerimizin huzurlu sakın olduğu bir gün olsun B Brcbrcbrc84 uyku durumu ne alemde? Gece çok uyandı mı canım?
Gunaydin canim, bizim uykular rezalet. Nasil boyle bozuldu anlamiyorum. 3 gundur uyumuyorum. Artik gece de cok az uyuyor. Gunduz iki defa 40 dk uyuyor sansimiz varsa. Isin ilginci dun o kadar huzurluydu ki gunduz. Dedim tamam huyu degisiyor cok sukur. Uykusu da huzurlu olur heralde. Bugun gece yine surekli uyandi. Sabah 6'da uykusu bitti. Gozlerini ovusturmasina ragmen simdi ancak uyudu. Kahvalti bile yaptirmadim, saatlerdir uyutmaya calisiyorum. Ben bu cocugu uyutmayi beceremiyorum. Memede uyursa uyuyor. Yerine koyunca uyanmazsa sansliyiz, yoksa yandik. Bi daha uyumuyor. Kendimi cok bitkin ve caresiz hissediyorum resmen. Ben de uyumayinca sinirli oluyorum, ona da sevgi dolu davranamiyorum. Iyice kiziyorum kendime.

Ben de aynıydımbiliyorsun. 3 gündür kefir içiyorum emziriyorum. Ondan mı bilmem biraz düzeldi. Bir de omega3 kullanöaya başladım

Daha önce söylemiştin sanırım ama bulamadım cevabını. Diş çıkarıyor mu? Diş çıkarma döneminde aynen saat başı uyandık. Bir ay falan sürmüştür böylesi uyanmaları ama biraz sinirlensem ona yansıtmasam dahi ben de kendime kızdım. Bir ay sonra peş peşe dört dişi çıktı. Yavrum biz bile diş çıkarsak dayanamayız 4 diş birden napsın Biraz sabret. Şimdi saat başı uyanmasa da 2 saatte bir uyanmasına razıyım. Bir de gündüz seni bir iki saat dinlendirecek biri var mı uyusan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…