Her öğün taze taze yapıp vermek varken, niye fazla yapıp 2.gun ısıtıp yedirmeyiz tercih ediyorsunuz? Yanlış anlamayın kızlar sadece merak ettim? Ben tüm yemeklerini 3lu cezve in en büyük olanında pişiriyorum. Tek ogunluk. İçine ıspanak vs kattığım için de özellikle ıspanak isitilmaz bebek yemeklerinde.

Hergün mü yapıyorsun yenisini?
Evet azicik yapiyorum zaten. Minik tencere tava seti aldim. Bir kaselik ancak oluyor :) ama bazi temel sebzeleri dograyip buzluga attim karisik paket yapip.
Oyle pratik oluyor. Zaten oyle yapmazsam sebzeler ziyan olacak.

Hic icmek istemiyr. Kasik alistirma bardagi vs herseyi denedim Kabiz ve su icmiyor T tuboz
ay canim ya
kabızlık fena benimki gibi habire kaka da ayrı bişey
malum sebepten cikamiyoruz ama çıkarken kâbusumdu kimseye de diyemiyorum anlamiyorlsr çünkü
günün kaka serisini yapmayinca dışarı cikmam bile risk
yani bodyler bile kaka oluyor leke kolay kolay cikmiyor çıkmayanlari attım

benim 24 saat oluyor seninki 3. güne kalıyormuş canim
yapip yediriyorum dolaba koyup ertesi gün yine akşam corbasi yedirip seklinde ...
Ben de 48i internette gördüm ama 24 saat yapıyoruö. Benmari olması gerektiğini unutmuşum ama

2 gün denemiş oluyorum. Baktığım siteler de böyle diyordu ama çiğleri atıyorum

Ceviz verebiliyor muyuz artık?

Ceviz verebiliyor muyuz artık?
Canım ben bile ceviz fındık badem yesem bizimkine alerji yapıyordu. Doğduğundan beri yiyemedim. Ama bu ay sonu çok küçük miktarda ceviz vereceğim. Baktım ki alerji yok tam gaz devam. Senin böyle bir sorunun yoksa verebilirsin. 1/4 ver ilk gün. Denemiş olursun.

Bugün beni kuru kayısı yulaf karışımının içine armut rendeledim çok sevdi ve ardından hemen kaka yaptı şükür Armut da işe yarıyor. Gün kurusu ve yulafla armut birleşince ultra işe yarıyor demek ki

Cok sevindim canim. Evet hepsi de kabizliga iyi geliyor, 3'u birden kombo oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…