Bebe bisküvisi veren var mı? Şeker yasaksa bisküvi nasıl serbest?
Bebe bisküvisi yerine yulaf veriyorum. Hem faydalı hem de katkısız. Bebe bisküvisi veren anneleri anlamıyorum. Tamamen tembellikten. Burada veren ve bu yazdığımı okuyan varsa da tekrar ediyorum. Tembelsiniz.

Kızlar bir yardım edin çapağı devam eden var mı? Aynı gözde sulanma da oluyor. Dr masaj yap dedi. Yaptırtmıyor çok az yapabildim geçmiyor. Virüs korkusundan doktora da gidemiyoruz

Bebe bisküvisi yerine yulaf veriyorum. Hem faydalı hem de katkısız. Bebe bisküvisi veren anneleri anlamıyorum. Tamamen tembellikten. Burada veren ve bu yazdığımı okuyan varsa da tekrar ediyorum. Tembelsiniz.
Drun listesinde vardı ama hiç denemeyim o zaman. Tembelim gerçi ama kıyamamamm

Kızlar bir yardım edin çapağı devam eden var mı? Aynı gözde sulanma da oluyor. Dr masaj yap dedi. Yaptırtmıyor çok az yapabildim geçmiyor. Virüs korkusundan doktora da gidemiyoruz
Canım Çaylı pansuman yapıyor musun? Daha önce de demiştim. Her gün ara vermeden hep Çaylı pansuman yapmayı denesen?

Drun listesinde vardı ama hiç denemeyim o zaman. Tembelim gerçi ama kıyamamamm
Hahahhaha dürüstlüğüne hayranım...
Ben biraz daha büyüdüğünde yulafli muzlu pekmezli, ceviz, fındık vs un haline getirip öyle yapacağım. Burada pekmez çok önemli. Şeker katkısız ve soğuk sıkım olmalı. O da sık sık vermemek şartıyla. Rafine şekerli hiçbir şeyi ve hazır meyve pureleri falan vermeyi düşünmüyorum. Aklımdan bile geçmiyor. İlk 2 yıl düzgün beslenme ömür boyu bağışıklığıni etkiliyormus. En azından 2 yaşları bitene kadar şeker, tuz vs hazır gıda kullanmayalım.

Selam kızlar

Kandilimiz mübarek olsun dua ile inşallah

Bizim ikinci dişimiz de çıktı
bi hafta arayla

T tuboz canım gözünaydın hayırlı olsun dişiniz
İnci gibi sıralı dişleri olsun öpüyorum

Disi cikmayanlardan kim kaldi? hayirli olsun, darisi basimiza insallah

Dün uzun bir aradan sondan ilk kez kesintisiz 4 saat uyudu gündüz bir saat, bir saat ve 45 dk uyumuştu.Gündüz kısa uyuduğu için gece uyudu galiba. Dediğiniz gibi gündüzleri kısa tutmaya çalışcam

Pekmezi nerden alıyorsun? Bir de bunlar tanecikli değil ya çiğneme refleksi gelişmiyor ama bugün senin kahvaltı menünü yaptım. Tüm kaseyi yedi. Teşekkürlerbaşka tariflerin de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…