Allah razı olsun. Mutlu dualı sağlıklı kandillere eriselim dişiniz hayırlı olsun

Pekmezi nerden alıyorsun? Bir de bunlar tanecikli değil ya çiğneme refleksi gelişmiyor ama bugün senin kahvaltı menünü yaptım. Tüm kaseyi yedi. Teşekkürlerbaşka tariflerin de var mı?
Zaten surda başlayalı ne kadar oldu. 1 ay geç gelişsin çiğneme refleksi kuru kayısı ve kuru erik yerine, avokado veya pişmiş elma yada çiğ elma verebilirsin. İşin tuhafı bizimki bu sabah yaptığımın ancak yarısını yiyebildi. Yulaf fazla kaçırdım galiba

Ben yulaf yerine irmik koydum

Çiğne
İrmik, pirinç unu un besleyiciligi yok. Fos kilo amaçlı veriliyor. Yulafda bir sürü besleyici özellik mevcut. Ve bağırsakları zorlamiyor. Çalışmasını sağlıyor. Bilgine
Yulaf yoktu hemen alacağım

inşaallah canım hepimizin yavruları icin

hayırlı kandiller arkadaslar su güzel gün hürmetine şu günlerden kurtulum güzel günlere ulaşalım kuzularimizla parklara sahillere ormanlara koşalım ❣❤
Aminnn hayırlı kandiller Rabbim. Dualarımızı kabul etsin canım.

hayırlı kandiller arkadaslar su güzel gün hürmetine şu günlerden kurtulum güzel günlere ulaşalım kuzularimizla parklara sahillere ormanlara koşalım ❣❤
Amiiinnnnnn, insallah. kuzularimiz gunes gorsun, insan gorsun, sevdiklerimize kavusalim artik.

Yaptın mı mercimeği? Benimki ocakta pişiyor. Bakalım sevecek mi? Yedirdiysen sen yorum bekliyorum
Ben de senin dunku sebze corbasindan yapacagim birazdan yulafli olandan. Icine birkac sebze daha ekleyecegim. Insallah butun tencereyi yer. minnak bir tencerem var onun icin tantitoniden aldigim.

Ben de senin dunku sebze corbasindan yapacagim birazdan yulafli olandan. Icine birkac sebze daha ekleyecegim. Insallah butun tencereyi yer. minnak bir tencerem var onun icin tantitoniden aldigim.
Mercimege bayıldı, çok şükür. Yap yap artık farklı tatlar ihtiyaçları var. Ben tatları i alması açısından tek tip sebze de veriyorum. Ayrı ayrı bilsin tatları i diye.

Mercimege bayıldı, çok şükür. Yap yap artık farklı tatlar ihtiyaçları var. Ben tatları i alması açısından tek tip sebze de veriyorum. Ayrı ayrı bilsin tatları i diye.
Oh afiyet olsun kuzuya. dun denemistim mercimegi, benimki pek sevmedi. Belki cok ac degildi. Bir sure sonra tekrar denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…