yumurta sarisini yoğurda katiyorum bazenPeki kahvaltıda yeni ne olabilir?
Süpersin çok sevdim bu tarifleriyumurta sarisini yoğurda katiyorum bazen
kaşık mamasi gibi muhallebiler
bazen organik irmikle ya da pirinç unu ile yine püre kıvamında
haşlanmış patatesi tereyagda püre içine yumurta kırmak
haşlanmış yağda kavrulmuş havuca /kavrulmuş soğana yumurta kırmak şeklinde
ben pütürlü vermeye çalışıyorum ama reflüden dolayı öğürme ve kusma refleksi çok gelişmiş ve hemen ogurebiliyor ama
soğan kavurmaya yumurtayi çok sevdi ilginç
Soganli yumurtayi ben de cok severim. Omletler icin biraz bekliyorum. Hala tam yumurta sarisina gecmedik. Ay sonuna dogru omlet veririm sanirim.yumurta sarisini yoğurda katiyorum bazen
kaşık mamasi gibi muhallebiler
bazen organik irmikle ya da pirinç unu ile yine püre kıvamında
haşlanmış patatesi tereyagda püre içine yumurta kırmak
haşlanmış yağda kavrulmuş havuca /kavrulmuş soğana yumurta kırmak şeklinde
ben pütürlü vermeye çalışıyorum ama reflüden dolayı öğürme ve kusma refleksi çok gelişmiş ve hemen ogurebiliyor ama
soğan kavurmaya yumurtayi çok sevdi ilginç
canim ben bizimkinin kenarına yapiyorum zaten böyle şeyleri kuş kadar yiyor yarisi yere yarısı göğeSoganli yumurtayi ben de cok severim. Omletler icin biraz bekliyorum. Hala tam yumurta sarisina gecmedik. Ay sonuna dogru omlet veririm sanirim.
Canim benimki de oyleydi. Burada cok yazdim hatta. Benim oglum 6. Ayin sonuna dogru yavas yavas acmaya basladi agzini. Simdi 7 ay 1 haftaligiz. Ne verirsem yiyor cok sukur. Sabirla vermeye devam ettim. Hic zorlamadim ama. Yaptigim cogu sey cope gitti en basta. Yine de gunde en az iki defa bir seyler sundum ona. Ellerimle yedirdigimde yavas yavas yemeye basladi. Boyle boyle alisti.Kızlar ya benimki 27 eylül dogumlu sadece 1 çay kasigi birşey veremiyorum. Havuç denedim ,balkabağı denedim , patates denedim , yoğurt denedim hiçbirine ağzını açmadı. Çok iyi emmiyirdu ama huysuz da değil sadece anne sütü ne yapsam ki??
muhallebiler nasıl canimKızlar ya benimki 27 eylül dogumlu sadece 1 çay kasigi birşey veremiyorum. Havuç denedim ,balkabağı denedim , patates denedim , yoğurt denedim hiçbirine ağzını açmadı. Çok iyi emmiyirdu ama huysuz da değil sadece anne sütü ne yapsam ki??
Emekleyemiyor. He de dede baba diyor ve kendi kendine birşeyler anlatıyor. Bizimki de ayak seviyor. 9eylül doğumlu.kızlar emekleme ve dil gelisimleriniz nasil
tabi dogum tarihlerinizle
bizimki dedim mi
bilmiyorum tipki kedi gibi hem terlik ayak kablo delisi bi de kedi gibi esniyor
31 Agustos dogumluyuz.kızlar emekleme ve dil gelisimleriniz nasil
bizimki dedim mi
seninkinin dişi bugün yarın gelir inşaallah bizimki de oyleydi uykuda söylendi söylendi günlerce ardindan diş geldi31 Agustos dogumluyuz.
@xxyyzztt
Emekleme yok, tesebbus de yok. Dil gelisimi de hebele hubele. Yalniz bugun yatmaya giderken hadi babaya iyi geceler de dedim. O anda iiii dedi, sanki devamini getirecek gibi. Esimle sok olduk birdenkendi kendine anlamsiz sekilde soyleniyor sadece. Gecen gece uyandi, 2 saat gozu kapali soylendi mesela bir seyler anlatir gibi.
Hala desteksiz kendi basina oturamiyor. Seninki oturabiliyor mu? Yere koysam aninda devrilir.
Bizim doktorumuz sebze corbasi icin dolapta 1 gun, kahvalti gozunde 2 gun bekleyebilir demisti ama ben gunluk yapiyorum. Bir de bisi sorucam, olcuyu nasil ayarliyorsunuz? Yani bazen sulu bazen daha kati oluyor benim sebze corbalari. Kac cc vermek lazim? Kafam cok karisiyor. Su konusuna gelince de benim bebis de suyu hic sevmedi, ben de elmayi cam rendede rendeledikten sonra icine biraz da icme suyu koyuyorum.Evet. Neden artarsa hepsini atıyorum. Aynı gün içinde 2 defa pişmiş bir şeyi kesinlikle vermiyorum. Verilmemeli. Mesela dün akşam çorbası 1 kaseden fazla arttı. Allah affetsin attım çöpe. Biz 1 2 gün beklemiş yemeği yiyip bunyemiz tolere edebilir ama onlar daha çok küçük.
Himm hevet bizim doktor da soyledi, yesil yaprakli sebzeler isitilmazmis.Her öğün taze taze yapıp vermek varken, niye fazla yapıp 2.gun ısıtıp yedirmeyiz tercih ediyorsunuz? Yanlış anlamayın kızlar sadece merak ettim? Ben tüm yemeklerini 3lu cezve in en büyük olanında pişiriyorum. Tek ogunluk. İçine ıspanak vs kattığım için de özellikle ıspanak isitilmaz bebek yemeklerinde.
Ne kadar da secici bir kizmuhallebiler nasıl canim
mesela benim kız öyle tatsiz ya da tuzsuz bi muhallebi versem öğürüyor
çözüm;
ya suyunu ayva armut elma v.s.
kaynatarak çıkar yani kaynayabilecek meyve ya da sebze suyuna muhallebi yap
irmik ya da pirinç unu ya da kaşık mamasi ile
ya da
organik pekmezin varsa hazirladigin muhallebi ya da purenin icine pekmez kat
patates v.s. sebze grubuna da hafif tuzlu gibi
..
Bizim senle aramizda 1 gun var, bilge 2,3 haftadir emekleme calismalari yapiyordu yeni yeni sonuc almaya basladi, hedefe kitlenirse bir sekilde gidiyor. Yere battaniye ve ustune yorgan serdim, surekli yerdeyiz, bence gelisimine cok katkisi oldu. Artik oyuncaklarindan cok, battaniyenin yanindaki terliklerim dikkatini cekiyorkızlar emekleme ve dil gelisimleriniz nasil
bizimki dedim mi
aynen canim mesela kaşık mamasi alıyım dedim pirinc unundan iyidir gibi düşündüm değişik markalardaNe kadar da secici bir kizdamak tadi simdiden gelismis benimkine farketmiyor, yogurt yaptim eksi olmus eyvah dedim yemeyecek, onu bile yedi, tek ogurdugu sey su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?