emeklemedi henüz her çocuk değişiyor işte ablamizin hem dışı erken cıkmışti hem de erkenden emeklemisti bizimde yerde bir battaniye uzerinde denemeler ama o illa dışına gidiyor
yuvarlanarak gidiyor bizimki hedefe
birde tutup kendine cekmesi çok tehlikeli Allah korusun

dişiniz cıktı mı

kızlar emekleme ve dil gelisimleriniz nasil
tabi dogum tarihlerinizle
bizimki dedim mi
bilmiyorum tipki kedi gibi hem terlik ayak kablo delisi bi de kedi gibi esniyor
Bizimki19 eylül doğumlu tam emekleme değil sürünüyor koltukların altına gidiyor terliklere ayaklara çok meraklı önce kendi ayağını emiyodu şimdi bizimkine sardı anni dışında da pek bişey anlamıyorum ama bişeyler demeye uğraşıyor ☺senin kuzu emekliyo mu☺

Arkadaşlar yeşil kabak ve yoğurt bizimkine gaz yapıyor onları verdiğim gün akşam uykusuna çok zor dalıyor ve sık sık uyaniyor gaz damlası verdim yine Kabak neyse de yoğurt çok faydalı yemesi lazım sizin bebişlerde var mı böyle bir durum?

Ben hip elmalı sütlü verdim bayılarak yedi aksam 6 gibi veriyordum tok tutuyordu gece şimdi de hero baby sütlü pirinçli yiyiyor ☺

Yogurdu gaz yapma ihtimaline karsi sabah ogle arasi ya da oglen veriyorum. Boyle problem olmadi hic.

20 eylül bizde emeklemeye çalışıyor bir atiliyor o kadar
ama yolu buldu dön baba dön gidiyor evde
bizimki de anni dedde babba v.s. diyor şarkı söyleyince o da söylüyor bazen tel de konusuyom o arkada fon gibi nerdeyse onun sesinden konuşamyoz aynen koltuk konsol altı ya da yere serdigim battaniye ye sarılıyor korkuyom magic fruit

Bizimki de oyle 1,2 adim ya atiyo ya atmiyo, emekleme pozisyonu aliyo o kadar alttan 1 disimiz cikiyo, elleyince disin o tirtikli kismini hissediyorum

Ya bizde L koltuk var 2 tarafi koltugun altina sikistirdim, diger acik tarafi da hic kaldirmadi simdiye kadar, akil edemedi galiba oralara da yastik kirlent filan koyuyorum genelde.

Şarkı s Ben şarkı söyleyince çığlık atarak eşlik ediyor çok bal ya bunlar ☺battaniyeye sarılıyor bizimki de. Bir kere de yerden saç yemiş kakasinda görmüş eşim. Cok tehlikeli oluyo gittikçe hakikaten hergün süpürge açmak gerekiyor artık saçlarımın dökülmesi de durmuyo bir türlü ya

aynen sorma ya bizimkide ablası çekirdek hastası maalesef kabuk gördüm çok endişeliyim ablamiz da tehlike saçıyor zaten çok dağınık kafada bimilyon

Ben veriyorum canım çeyrek yumurta sarısı ve beyazını youtube'da osman gönlüal verin diyodu veriyorum birkaç gündür beyazını da☺
Bugün ben de verdim biraz omlet şeklinde verdim yumurtasını çünkü. Sıkılıyor hergun aynı kahvaltı menüsünden

Ben 6. ayı ek gıdadan çok anne sütüyle tamamladım. 2 gün ek gıda vermediğim dahi oldu. Emmesi iyi şükür. 7. Ayın ortasından sonra düzenli şekilde yemeye başladı. Zaten başlangıçta tadımlık yiyorlar. Sen de şimdi düzene oturtmaya çalışırsın. Mesela ek gıda vermeden önce 1,5 saat aç olması gerekiyor yazıyor doktorun bana verdiği ek gıda tablosunda. Bir de yemiyorsa aynı gün daha sonra tekrar dene. Bizimki elmayı yemedi armut verdim yedi. Muzu sevmedi. Kendi tercihleri var Bir de uykusu varsa aç olsa da yemiyor.

Bizimki sağa sola dönüyor ama yuvarlanmıyor. Yüz üstü vakit geçirirken önce keyif alıyor sonra yorulup yatıyor biraz üşengeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…