- 8 Kasım 2018
- 5.913
- 14.560
- 248
Kac gun oldu?Biz bugün ek gıdaya ara verdik kaka yapamıyoruz diye
Sabah yaptı da minicik. Dün yapmadıKac gun oldu?
İki gündür yapmamış, her gün yapıyor muydu? bizimki 5 günde bir yapıyor en iyi ihtimalSabah yaptı da minicik. Dün yapmadı
Hergün yapıyorduİki gündür yapmamış, her gün yapıyor muydu? bizimki 5 günde bir yapıyor en iyi ihtimalYulaf kayısı armut karışımını denedin mi bizimki ondan sonra yapmıştı.
Kefir de yalan oldu. 2 saatte 1 kalkıyoruz.İki gündür yapmamış, her gün yapıyor muydu? bizimki 5 günde bir yapıyor en iyi ihtimalYulaf kayısı armut karışımını denedin mi bizimki ondan sonra yapmıştı.
Nickinde anneler kulübü yazıyor. Nedir? Faydalı bilgi olan bir grup mu?Kac gun oldu?
Diş geliyor dişKefir de yalan oldu. 2 saatte 1 kalkıyoruz.
Yediklerinden de oluyor bazen. Ben sürekli lifli yedirmeye çalışıyorum ona rağmen 5 günde yapıyor.Kaka problemi hep vardi .3 aylik gibi duzene girdi. 1 aydir yine var bagirsak yapisiyla mi alakali acaba diyrm.
Gecen o ikindikca strese girdim resmen
Yok sadece etiket sanirim. Ya da ben bilmiyorumNickinde anneler kulübü yazıyor. Nedir? Faydalı bilgi olan bir grup mu?
Bende oluyor. Yulafin yapisindan sanirim. Ince bir kagit gibi oluyor hatta sos tenceresinin kenarlarinda.Pircici canım bir şey sorcam. Sabah kahvaltıda yulaf, kayısı kurusu ve yumurta karışımı verdim ama pişirdiğim küçük tavada soğuyunca yulaf kalıntıları jelatin gibi, plastik gibi görünüyordu. Kayısıyla birleşince mi oluyor bilmiyorum. Eşim kafamı karıştırdı ya bebeğin miğferinde de böyle plastik gibi oluyorsa diye Sende de oluyor mu Benin yulafta mı sorun var
Evet canım olması normal. Glutenden kaynaklı olması lazım o görüntünün. Nette bir ara gluten ile ilgili şeyleri araştırırken görmüştüm. Seneler önceydi. Yanlış hatırlamıyorsam sebebi o. Normal bir şeyPircici canım bir şey sorcam. Sabah kahvaltıda yulaf, kayısı kurusu ve yumurta karışımı verdim ama pişirdiğim küçük tavada soğuyunca yulaf kalıntıları jelatin gibi, plastik gibi görünüyordu. Kayısıyla birleşince mi oluyor bilmiyorum. Eşim kafamı karıştırdı ya bebeğin miğferinde de böyle plastik gibi oluyorsa diye Sende de oluyor mu Benin yulafta mı sorun var
Benim yulafim glutensiz ama canim. Hatta tam olarak bunu kullaniyorum. Yine de o kagidimsi tabaka oluyor bende de. Aslinda yulaf zaten gluten icermeyen bir tahilmis. Ama marketlerde satilanlar uretim asamasinda eser miktarda da olsa gluten icerebiliyormus.Evet canım olması normal. Glutenden kaynaklı olması lazım o görüntünün. Nette bir ara gluten ile ilgili şeyleri araştırırken görmüştüm. Seneler önceydi. Yanlış hatırlamıyorsam sebebi o. Normal bir şey
Nickinde anneler kulübü yazıyor. Nedir? Faydalı bilgi olan bir grup mu?
YaaaBenim yulafim glutensiz ama canim. Hatta tam olarak bunu kullaniyorum. Yine de o kagidimsi tabaka oluyor bende de. Aslinda yulaf zaten gluten icermeyen bir tahilmis. Ama marketlerde satilanlar uretim asamasinda eser miktarda da olsa gluten icerebiliyormus.
Selammmm kizlar..kabizlik konusunu gorunxe yazmak istedim cok zorlandik...ek gida da bizde bocaladik baya bir kabiz olduk..doktorumuza probiyotigi sordugumda dogal probiyotik yogurt ve kefirle yeniden duzenleyecegiz dedi benn kisa zamanda cok sey verdim oyle olunca hayli zorlandi lavman yapildi vs..suan gunde 3 kez yapiyor yogurt ve zeytinyagi sayesinde..doktor kayisi purelerinin vs.tek basina yeterli olmayacagni gunde 1corba kasigna kadr zeytinyagi verebilcegmi soyledi..bu arada kafama gore alerji var diye yogurdu kestim yine kabiz oldu demem o ki kabizlik yasiyorsaniz ek gidayi azaltip yigurt ve zeytinyagna kefire yonelinBiz bugün ek gıdaya ara verdik kaka yapamıyoruz diye
Bugünlerde kimi düşünsem ondan haber geliyor. E Elwing6 dün seni düşünmüştüm o da mı whatsap kervamına katıldı diye?Selammmm kizlar..kabizlik konusunu gorunxe yazmak istedim cok zorlandik...ek gida da bizde bocaladik baya bir kabiz olduk..doktorumuza probiyotigi sordugumda dogal probiyotik yogurt ve kefirle yeniden duzenleyecegiz dedi benn kisa zamanda cok sey verdim oyle olunca hayli zorlandi lavman yapildi vs..suan gunde 3 kez yapiyor yogurt ve zeytinyagi sayesinde..doktor kayisi purelerinin vs.tek basina yeterli olmayacagni gunde 1corba kasigna kadr zeytinyagi verebilcegmi soyledi..bu arada kafama gore alerji var diye yogurdu kestim yine kabiz oldu demem o ki kabizlik yasiyorsaniz ek gidayi azaltip yigurt ve zeytinyagna kefire yonelinyulaf icinde 8.ve 9.ayi bekleyelim dedi ..onun disinda kahvaltida armut elma tahil karisimi veriyorm oglende corba 3 gibi yogurt :) alerji yapip yaomadna bakacaksam suphe duydugm gidayi tek veriyorum bu sekilde geciyor gunler :)))
Tahıl karışımlarinin içerisinde de yulaf yok mu? Yanlış mı biliyorum? Doktorun yulaf icin 8 9 ayı bekle, tahıl karışımı mi ver dedi yoksa sen mi tercih ettin?Selammmm kizlar..kabizlik konusunu gorunxe yazmak istedim cok zorlandik...ek gida da bizde bocaladik baya bir kabiz olduk..doktorumuza probiyotigi sordugumda dogal probiyotik yogurt ve kefirle yeniden duzenleyecegiz dedi benn kisa zamanda cok sey verdim oyle olunca hayli zorlandi lavman yapildi vs..suan gunde 3 kez yapiyor yogurt ve zeytinyagi sayesinde..doktor kayisi purelerinin vs.tek basina yeterli olmayacagni gunde 1corba kasigna kadr zeytinyagi verebilcegmi soyledi..bu arada kafama gore alerji var diye yogurdu kestim yine kabiz oldu demem o ki kabizlik yasiyorsaniz ek gidayi azaltip yigurt ve zeytinyagna kefire yonelinyulaf icinde 8.ve 9.ayi bekleyelim dedi ..onun disinda kahvaltida armut elma tahil karisimi veriyorm oglende corba 3 gibi yogurt :) alerji yapip yaomadna bakacaksam suphe duydugm gidayi tek veriyorum bu sekilde geciyor gunler :)))
Siz de katilabilirsiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?