İki gündür yapmamış, her gün yapıyor muydu? bizimki 5 günde bir yapıyor en iyi ihtimal Yulaf kayısı armut karışımını denedin mi bizimki ondan sonra yapmıştı.
Hergün yapıyordu kayısıyı denedim yaptı şükür oyun hamuru gibi

Kaka problemi hep vardi .3 aylik gibi duzene girdi. 1 aydir yine var bagirsak yapisiyla mi alakali acaba diyrm.
Gecen o ikindikca strese girdim resmen

Pircici canım bir şey sorcam. Sabah kahvaltıda yulaf, kayısı kurusu ve yumurta karışımı verdim ama pişirdiğim küçük tavada soğuyunca yulaf kalıntıları jelatin gibi, plastik gibi görünüyordu. Kayısıyla birleşince mi oluyor bilmiyorum. Eşim kafamı karıştırdı ya bebeğin miğferinde de böyle plastik gibi oluyorsa diye Sende de oluyor mu Benin yulafta mı sorun var

Bende oluyor. Yulafin yapisindan sanirim. Ince bir kagit gibi oluyor hatta sos tenceresinin kenarlarinda.

Evet canım olması normal. Glutenden kaynaklı olması lazım o görüntünün. Nette bir ara gluten ile ilgili şeyleri araştırırken görmüştüm. Seneler önceydi. Yanlış hatırlamıyorsam sebebi o. Normal bir şey

Benim yulafim glutensiz ama canim. Hatta tam olarak bunu kullaniyorum. Yine de o kagidimsi tabaka oluyor bende de. Aslinda yulaf zaten gluten icermeyen bir tahilmis. Ama marketlerde satilanlar uretim asamasinda eser miktarda da olsa gluten icerebiliyormus.

Eklentiler

• 20200410_165010.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 24
Biz bugün ek gıdaya ara verdik kaka yapamıyoruz diye
Selammmm kizlar..kabizlik konusunu gorunxe yazmak istedim cok zorlandik...ek gida da bizde bocaladik baya bir kabiz olduk..doktorumuza probiyotigi sordugumda dogal probiyotik yogurt ve kefirle yeniden duzenleyecegiz dedi benn kisa zamanda cok sey verdim oyle olunca hayli zorlandi lavman yapildi vs..suan gunde 3 kez yapiyor yogurt ve zeytinyagi sayesinde..doktor kayisi purelerinin vs.tek basina yeterli olmayacagni gunde 1corba kasigna kadr zeytinyagi verebilcegmi soyledi..bu arada kafama gore alerji var diye yogurdu kestim yine kabiz oldu demem o ki kabizlik yasiyorsaniz ek gidayi azaltip yigurt ve zeytinyagna kefire yonelin yulaf icinde 8.ve 9.ayi bekleyelim dedi ..onun disinda kahvaltida armut elma tahil karisimi veriyorm oglende corba 3 gibi yogurt :) alerji yapip yaomadna bakacaksam suphe duydugm gidayi tek veriyorum bu sekilde geciyor gunler :)))

Bugünlerde kimi düşünsem ondan haber geliyor. E Elwing6 dün seni düşünmüştüm o da mı whatsap kervamına katıldı diye?

Akşam öğünü yok mu? Yulaf için kararsız kalmıştım ama faydalıymış ve 6 aylıkken bile çok tarif var diye bugün denedim.

Tahıl karışımlarinin içerisinde de yulaf yok mu? Yanlış mı biliyorum? Doktorun yulaf icin 8 9 ayı bekle, tahıl karışımı mi ver dedi yoksa sen mi tercih ettin?

Siz de katilabilirsiniz kizlar evet yulafli cok tarif var bende denedim hatta ama doktor oyle deyince vermem sanirim 8.aya kadar.bende bir liste var o liste disina ne zaman ciksak sorun yasadik..ispanak mesela baslarda verdim 9.ay diyor avokado mesela o da alerjenmis 8.ayda veriliyorms :) velhasil biraz corba oldu ek gida seruvenimiz ama suan cok yavas gidiyorum.3.kez basa donduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…