Bizim de yulaftan sonra dün 3 bugün 2 kaka. Katı değil yediği herşey çıktı

Bizim doktor yogurt icin 3 secenek sundu. 1. Organik gunluk sut 2. Gunluk sut 3. Acik sut alacaksaniz da bilindik, uzerinde markasi olan ciftlik sutleri. Mayalamak icin de 1. Bebek yogurdu 2. Probiyotik yogurt
Acik, denetlenmeyen sutu onermiyorum dedi, soyle dusun inegin memesi temiz olsa bile acaba sagan kisinin elleri temiz mi? Kovalar temiz mi? Disarida ne kadar bekledigini bilmiyoruz. Kaynatmayla olmeyen bakterilen vs var. Ben gunluk sutten yapiyorum, ilk gun tutturamadim mayasini az koymusum. 2 yemek kasigi filan probiyotik yogurt koyunca tuttu. Pts keci sutu ve bebek yogurduyla yapmayi planliyorum. Bir de eksi oldu, tatli oldu diye dusunmemek lazim bence. Bebekler henuz tatli, tuzlu, eksi ayrimi yapamiyorlar ki. Benim yogurt baya eksi olmustu yine de hapur hupur goturdu benimki

Ben de guvenilir bir yerden aliyorum ama gunluk sutle deneyecegim tekrar. Bakalim bu sefer tutacak mi ☺

Valla artik aklim cikiyor dusunmekten. Cesit lazim

ondandır canım yani bana öyle geliyor
anlatamam sana son 2 hafta sanırım kafa göz daldı hepimize o kadar hırçındiki hele uykudan kalknca kafami saclarimi iki elinin arasina alip çenemi isiriyordu o kadar canımi yakiyordu demistimki bu bizde bi selamlasma gibi kalacak
ama o dişleri gördüğüm günden beri o manyak haller gitti yine bi yeme hissi var ama normal oral dönem durumları Allah kolaylık versin inci boncuk dişler hemen patlar ins.
ama yine de ateş ten iyidur sabr❣

bencede o açlıkla ilgilidir
bir kere sevdiyse neden vazgeçsin

Pircici evet büyüyo marka probiyotik maya ile yoğurt makinesinde minik kavanozlara yapıyoruz şeker gibi oluyor. Bir defa maya sorunlu çıktı, kapağı attı durduk yere, o mayadan yaptığımız ekşi oldu. Çocuk yoğurttan soğudu ekşi olunca. Neyse yenisi aldık devam gayet güzel oluyor.

Yaa benim kuzum da öyle, kafasıyla ağzıma vuruyor anlamadan, dün hatta dişim kanadı. Ona bi şey olmasın korkum o. Mesela aniden çeviriyor kafasını, sallıyor sallıyor illa ki çarpıyor, geçen kucağımdayken kapıya çarptı başını hafif. Altta iki diş çıktı şimdi üst dişleri bekliyoruz kabarmış onlar da.

Ah kızlar ya uyku sorunu olanları okudum çoğunu ama hiçbiri benim kızımınki gibi değil
Çünkü Erva’nın uyku sorunu dönemsel değil maalesef Öyle olsa ben de dili çıksa geçer derdim
4.aydan beri saat başı uyanarak geçiyor uykular
Hem gündüz hem gece
Yani çocuk derin uykuya geçemiyor
Okuduğum kadarıyla destekli (sallama, meme vs) uyuyan bebek her uyku döngüsünde onu arayıp bulamayınca uyanırmış
Ne yapacağım bilmiyorum
-Uyudu şimdi 1 saatim var bile diyemiyorum çünkü sürekli mızmızlanarak uyanma durumu oluyor
Bir de diş huzursuzlukları
2saatte uyanınca bile şükreder oldum (ki onda da beşiği sallayarak kucağa almadan geri dalmasına seviniyorum)

Bizimki de memesiz uyumuyor ve cok sık uyaniyor. Ben de nasil degistirecegimi bilmiyorum. Bir de benimki emzik alirdi eskiden. En azindan onu verince uykuya donerdi. Kendi kendine birakti emzigi, artik almiyor.

ins
üst ler gelince vazgeçer

Öğle yemeğine tarhana pişiriyorum. Bakalım sevecek mi? Alerjik reaksiyon gösterecek mi? Aylarca domates yiyemedim. 1 aydır yemeye başladım dokunuyordu minnosa... Tarhana ya tepkimiz ne olacak paylaşırım

Öğle yemeğine tarhana pişiriyorum. Bakalım sevecek mi? Alerjik reaksiyon gösterecek mi? Aylarca domates yiyemedim. 1 aydır yemeye başladım dokunuyordu minnosa... Tarhana ya tepkimiz ne olacak paylaşırım
Gözü oyulanlar kervanına katıldımemerken de yeni huyumuz popo kaldırıp indirmek ayak sallamak

Kızlar benimki 5 günde bir kaka yapıyor ama her kaka yaptığında ıkınarak ağlıyor. Kakası kabız gibi değil. Çok sulu da değil ama eskiye nazaran daha katı. Her kaka yaptığında stres oluyoruz. Bugün 4. Günde yaptı ama sabah kabız olmuş az yaptı. Öğlen normal şekilde yaptı ama nasıl ağladı. Düşünüyorum kabız yapacak hiç bir şey yedirmiyorum. Her sabah yulaf yediriyorum. Bir kez patatesli bir şey yaptım onu da yemedi. Ben az su içiyorum bu aralar, ondan mı acaba diyorum ama suyu çok içtiğimde de kaka yapması gecikiyor.
Bu arada ili gün önceden ilk kez yemeğinde soğan denedim. Patates, soğan, kabak karışımı çorba yaptım giyemedi. Hatta o akşam çok sık kustu.

Yulafa yoğurt armut muz kattım. Yulaf ve armut olunca ishal gibi bizimki. Bu da problem gibi.

Kizlar sabah büyük bi panik yasadim. O kadar dikkat etmeme rağmen kizcem yataktan ilk defa düştü altina ıdrar gecmis diye alt almaya gittim yanina da yastık koymuştum
Aklım çıktı sandım rabbim kimseye yaşatmasn.
Nasil ağır yastığı yün yorganı aşmış hala anlamadım
Sizlerde dikkat edin artik engeli bile aşıyorlar demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…