Sağlık olsun yeterki duzelecegiz inşallah. Biz anneler kendi akıl ve ruh dinamiklerinde de dikkat etmeliyiz sanirim. 3 gündür uykusuzluktan neden olarak yıprandım sanirim

Terbiyeli sebze corbaları
Sebzeleri haslayıp un yumurta katıp kofte gıbı kızartıyorum
Meyvelı pankekler
Yaratıcılıgınız ne elverırse Deneyerek bulabılırsınız sevdıgı seylerı

Kızlar pekmezi nerden alıyorsunuz? Doğal pekmez şekerler mi? Doğal diye almıştım dibine şeker çöktü.

Kızlar pekmezi nerden alıyorsunuz? Doğal pekmez şekerler mi? Doğal diye almıştım dibine şeker çöktü.
Makarnavitma'dan keciboynuzu pekmezi almistim ben ama benim minik henuz yemedi. Sade verdim sevmedi, bugun yulafina karistirdim. Tadi agir geldi galiba sevdigi yulafi bile yemedi. Kan ilacini da zorla veriyorum. 7.5 aylik olduk, o yuzden ete basladik biz.

olabiliyor çeşitli nedenlerden k. validem kapadokyalı tam yeri üzümün
dogal getrtir ordan yillardir

simdiye kadar bir kez oldu
beklemekten
urun yili eskidir belki

Kizlar dis cikartmamistik henüz cok fazla huzursusluk yasadiniz mi ? Asiri kasiyo dislerini emzigini cikartip arkasiyla jel nirse harveysnki iyido bu sefer dentidox vermisler bir isede yaramadi
gecede surekli uyanip uyanip memedeydik o da ben de uyumadik sizin disler gelirken oldumu huzursuslk 2gundur asirida salya var hala ortada bir sey yok

Sağlık olsun yeterki duzelecegiz inşallah. Biz anneler kendi akıl ve ruh dinamiklerinde de dikkat etmeliyiz sanirim. 3 gündür uykusuzluktan neden olarak yıprandım sanirim
Üç gündür demişsin de ben abartmıyıyorum 2-3 aydır böyleyim. Aralarda uyuduğu oldu mu evet oldu. Uyudu dediğim 3 saat uyuyup emip tekrar uyuduysa o gün çok güzel uyudu diyorum. Son üç ayda bir kere de 4 saat uyumuştu kesintisiz. Hakkını yemeyeyim şimdi6 saat kesintisiz uyuması bir mucize olurdu.
Yani üç gündür böyleyse durum sizde yine iyi..

Durum bildiriyorum: dün 20:30 da uyudu. 21:30 a kadar 3 kez uyandı. Sonrasında sırasıyla 22:30, 00:50 ve 02:20 de uyandı. Gece saat 2 den 4:20 ye kadar da uyumadı. Tam uyudu dedim 5 te tekrar uyandı. 5 te o kadar ağladı ki tetagil sürdüm. Uyudu ve her zamanki saatimiz olan 6:30-7 ye doğru uyandık.Sabaha kadar toplam 9 kez uyanmış olduk. Çoook uykusuzum ama ben gündüzleri uyuyamayan bir insanım

Biz de cok farkli degildik uyanma konusunda. 4-5 kez uyandi. Tek fark gece hemen geri uyuyor ama bugun 7:30 yerine 6'da bitirdi uykusunu. Ama yayakta durdu oyle, kaldirmadim. 7 bucuk gibi mizmizlaninca aldim. 9 bucukta uyudu simdi. Fazla uyumaz zaten yarim saate kalkariz biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…