Pircici bugun de hafif sarardi, dun turuncu sebze yedi belki ondandier ama genelde yesilin tonlari sizinki ne renk?

Pircici bugun de hafif sarardi, dun turuncu sebze yedi belki ondandier ama genelde yesilin tonlari sizinki ne renk?
Canım biz 3.gun maksimum 4.gun yaptığımız için ilk başta köyü renk siyaha yakın köyü yeşil devamı açık renk oluyor. Bu kaka mevzusu çok canımı sıkıyor. Doktoruna da ulaşamıyorum. Adam dönmüyor ya

Sizde sıkıntı olduğunu bilmiyordum. Armutu deniyorsun demi?

Sizde sıkıntı olduğunu bilmiyordum. Armutu deniyorsun demi?
Olmaz mı? Ek gıdaya başladıktan 1 hafta sonra hep sıkıntı. 3.gun ben kendim yaptırır oldum. Bacakları karnına doğru bastiriyorum. Popoya hindistsncevizi yağı sürüyorum ancsk öyle. Ne denesem olmadı. 1 2 kere üst üste yaptı. O kadar. Hep 3 güne sarkiyor

Bizde de sıkıntı ama farkli. Her gun neredeyse 3 defa zorla ikinarak kendi yapiyor ama azicik. Bazen bayagi kati ve kuru oluyor kakasi. Bol su vermeye calisiyorum.

Bence bayan olayi biraz abartmis ben doyarim mutlaka bebekte hepsini yemiyordur onlarin mideleri nekadr ki

Pircici çok afedersin daha önce tarifi bulmuşum.

-EarthLing- 2 gün kahvaltıda bebe bisküvisi deneyeceğim. Neye katarak ama fikrim yok
Ben bebe biskuvisi yaptim bi kac gun once. Cok sert oldu. Yorumlarda da oyle yaziyor, yapisi oyle demek. Iki tanesini devam sutunde yumusattim. Yumusamasi bile zaman aldi. Icine de kuru kayisi ekledim. Bebegim yedi ama cok sevmedi. Kalanlari aticam galiba.

Benim tarife göre de hamur yapış yapış oldu

ıspanak veren arkadaşlar bir çok yer ispanaga 9 ay diyor ben sayfada okudum verdiginizi görünce verdim
kuzu uyamadi
ıspanaklar aynen iade oldu
bizim gibi olan var mı

ıspanak veren arkadaşlar bir çok yer ispanaga 9 ay diyor ben sayfada okudum verdiginizi görünce verdim
kuzu uyamadi
bizim gibi olan var mı
Havuç da iade olmuyor mu? 2si de kakada çıkıylor ama drun listesi

kuzu uyamadi
bizim gibi olan var mı
Bizde hic sorun olmadi. Cok da sevdi. 9 ay oldugunu hic duymamistim. Farkli yerlerde farkli seyler soyluyor herkes. Galiba bu sonucta bebegin toleransina bagli. O yuzden boyle farkli seyler soyleniyor besinlerin hangi ay verilecegiyle ilgili.

Ben de gereksiz buldum. Bi daha yapmam.
Kizlar bende biskuvi yapayim diyordum sabah kahvaltida yumurta pekmez ve onu islatirim diyordum ama olmuyorsa hic denemiyim :) X xxyyzztt yumrtaya yeni basladik alerji suphemiz vardi sukur bir sorun yok bugun tam yumurta sarisini bile verdim..kahvaltida neler veriyorsunuz? Tahilli armutlu elmali karisim yapiyorum.bu sabah peynir yumrta pekmez yaotm ama benim midem kalkti karisim yapmam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…