ıspanak veren arkadaşlar bir çok yer ispanaga 9 ay diyor ben sayfada okudum verdiginizi görünce verdim
kuzu uyamadi
ıspanaklar aynen iade oldu
bizim gibi olan var mı
Bize alerji yapti ispanak yuzu kipkirmizi oldu mumkun oldugunca verilebilenler listesine uymaya calisiyorm ne zaman ciksam sorun yasadim cunku icindeki maddeden dolayi alerjenmis hatta avokado da oyleymis :)

Haftada 5 gün yumurta dedi dr. Avokadoyu 3 4 gündür armut elma ceviz pekmezle karıştırıp veriyorum. Yanında da lor. Bugün yaptığım bisküviyi (yulaf unu elma tarçından oluşuyor) ıslatıp pekmez kattım. Biraz yedi.

Tatlıları ayrı karışım lor ve yumurtayı ayrı veriyorum. Cevize alerji yoksa rendeleyebilirsin. Dr cevizle ilgili birşey demedi ama mantıken beyin gelişimi için iyidir.

Kahvaltida hic karisim yapmadim ben. Dedigin gibi benim midem kalkar. Bi de her seyin tadini ayri alsin istiyorum. Cogu zaman yumurta sarisi, yaninda da bir tatli kasigi kadar lor veriyorum. Bazen avokado, kabizlik durumu yoksa muz. Bize de dr haftada 4-5 yumurta sarisini gecmeyin demisti. O yuzden bazi gunler tahil karisimlari veriyorum.

4.gun bizimde yumurtada hala butunu vermedim tum yumurta sarisini veriyomsun?

Bize alerji yapti ispanak yuzu kipkirmizi oldu mumkun oldugunca verilebilenler listesine uymaya calisiyorm ne zaman ciksam sorun yasadim cunku icindeki maddeden dolayi alerjenmis hatta avokado da oyleymis :)
aynen canim ya avakoduyu vermeyi düşünmüyorum princunu mamaya devam patates kabak

Havuç da iade olmuyor mu? 2si de kakada çıkıylor ama drun listesi
ben havuç ta vermiyorum
yulafta aynen cıktı
ama ıspanak öldürdü bizi resmen
gece boyu çıldırdı çocuk
3 sefer kaka yapti hepsinde aynı manzara!
daha da ekim kasıma kadar vermem patates püresi sehriye çorbası candır
tarhanayi da denemiycem
benim çocuğum alerjik ve gazlı yazık tolere edemiyor
büyüyünce yer hepsini

Yeni basladik tam sariya. 2 kere falan yedi. Bizimle kahvalti sofrasindayken daha cok yiyor. Tek ona kahvalti yaptirirken sıkılıyor onu farkettim. Tek basinayken bitiremiyor.
Biz de birlikte oturuyoruz yinede once onu doyuruyorum tabi..

Biz de ayni durumdayiz kaka rengi bahsettigin gibi 3.gun fitil vs.ile ama bize yogurt cok iyi geldi veriyormusun sut urunu? Ondan sonra duzelmisti hatta kefir ama arar.ara bozulmalar oluyo tabi 3.gun bugun misal az bise yapti koyu yesil :) ek gida bizide mahvetti

Yeni basladik tam sariya. 2 kere falan yedi. Bizimle kahvalti sofrasindayken daha cok yiyor. Tek ona kahvalti yaptirirken sıkılıyor onu farkettim. Tek basinayken bitiremiyor.
Doktorun bana verdiği ek gıda listesinde bu not olarak yazıyordu. 1,5 saat aç olacak ve sizinle birlikte masaya oturacak diyordu. Gerçekten de biz yerken daha çok yemek istiyor. Bir nevi taklit ediyor sanırım.

Biz de birlikte oturuyoruz yinede once onu doyuruyorum tabi..
Ben ara ara veriyorum ki bu sayede biz de kahvalti yapabiliyoruz artik. Kahvaltisini yapmis olsa da bi seyler veriyorum biz masadayken, hosuna gidiyor bzie katilmak. Bizi izliyor, dinliyor, merakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…