- 8 Kasım 2018
- 5.932
- 14.658
- 248
Kesinlikle. Onun ogunleri bize uymuyor her zaman ama yine de biz masadayken ufak tefek bi seyler ayarliyorum. Mesela yogurt ogununde biz de masada kahve keyfi yapiyoruz. Gercekten hosuna gidiyor. Diger turlu tek basina sıkılıyor bir muddet sonra.Doktorun bana verdiği ek gıda listesinde bu not olarak yazıyordu. 1,5 saat aç olacak ve sizinle birlikte masaya oturacak diyordu. Gerçekten de biz yerken daha çok yemek istiyor. Bir nevi taklit ediyor sanırım.
Bezelye verdin mi hiç? Yeni vermeyi düşünüyorum ama zaten diş sancısı varken bir de gaz yapmasından korkuyorum. Bir de bir günlük ek gıda menünü paylaşır mısın? Acaba benimki doymuyor mu die vicdan yapmaya başladım. Bugün çok huysuzdu, akşam sabaha göre biraz daha fazla yedi ve çok şükür keyfi yerine geldi. Sevmediği şeyleri yemiyor o zaman da aç kalıyormuş gibi geliyor bana. Kabağı seviyor ama seviyor, yiyor diye de çok sık kabak yapmaya başladım. Bu da yanlış. Patatesi bir iki kere vermiştim ve zor kaka yapmıştı. 3 günde bir kaka yapsa seviniyorum. Ne yedireceğim bilemedim.Kesinlikle. Onun ogunleri bize uymuyor her zaman ama yine de biz masadayken ufak tefek bi seyler ayarliyorum. Mesela yogurt ogununde biz de masada kahve keyfi yapiyoruz. Gercekten hosuna gidiyor. Diger turlu tek basina sıkılıyor bir muddet sonra.
Bezelye birkac kez verdim. Cok severek yedi. Tel suzgecten gecirdigim icin kabuklari ayrildi. Gaz yapmadi o yuzden. Benim de malesef sabit bir menum yok. Bazen iyi gidiyor bazen kotu. Standart oturtamadik. Dun mesela cok guzel kahvaltisini yapti. Tam yumurta sarisini yedi. Lorunu yedi. Ogleden sonra yogurduna meyve puresi ekledim afiyetle yedi. Oh ne guzel bugun iyi yiyor derken yedigi butun yogurdu kustu. Aksam ogununde de buharda et pisirmistim. Ilk parcayi minik minik koparip verdim. Yedi ama bir saatte. Dis falan yok, dedeler gibi cigneye cigneyeBezelye verdin mi hiç? Yeni vermeyi düşünüyorum ama zaten diş sancısı varken bir de gaz yapmasından korkuyorum. Bir de bir günlük ek gıda menünü paylaşır mısın? Acaba benimki doymuyor mu die vicdan yapmaya başladım. Bugün çok huysuzdu, akşam sabaha göre biraz daha fazla yedi ve çok şükür keyfi yerine geldi. Sevmediği şeyleri yemiyor o zaman da aç kalıyormuş gibi geliyor bana. Kabağı seviyor ama seviyor, yiyor diye de çok sık kabak yapmaya başladım. Bu da yanlış. Patatesi bir iki kere vermiştim ve zor kaka yapmıştı. 3 günde bir kaka yapsa seviniyorum. Ne yedireceğim bilemedim.
Bir de benimki mesela birden bitiremiyor ogununu. Yogurda basliyoruz, bir sure iyi gidiyor. Sonra istemiyor. 5-10 dk sonra tekrar deniyorum yiyor. Oyle bitiriyoruz ancak. Aksam corbasini bizden erken verdim. Birakti yemeyi bir sure sonra. O sirada biz yemege oturduk. Bizle de devamini yedi. Parca parca yani.Bezelye verdin mi hiç? Yeni vermeyi düşünüyorum ama zaten diş sancısı varken bir de gaz yapmasından korkuyorum. Bir de bir günlük ek gıda menünü paylaşır mısın? Acaba benimki doymuyor mu die vicdan yapmaya başladım. Bugün çok huysuzdu, akşam sabaha göre biraz daha fazla yedi ve çok şükür keyfi yerine geldi. Sevmediği şeyleri yemiyor o zaman da aç kalıyormuş gibi geliyor bana. Kabağı seviyor ama seviyor, yiyor diye de çok sık kabak yapmaya başladım. Bu da yanlış. Patatesi bir iki kere vermiştim ve zor kaka yapmıştı. 3 günde bir kaka yapsa seviniyorum. Ne yedireceğim bilemedim.
Biz de çok gazliyiz pirinç, havuc,ıspanak ve minik bir çiçek brokoli çorbası yaptım ilk yaptığımda 1 yemek kasigi 2.sinde 2 yemek kasigi verdim öğlen saatlerinde verdim gaz yapmadı versem daha da yerdi ama korkudan çok veremiyorum az az alistirmaya çalışıyorum.sehriye corbasini nasıl veriyosun tanelerini yiyebiliyor mu minik☺ben havuç ta vermiyorum
yulafta aynen cıktı
ama ıspanak öldürdü bizi resmen
gece boyu çıldırdı çocuk
3 sefer kaka yapti hepsinde aynı manzara!
daha da ekim kasıma kadar vermem patates püresi sehriye çorbası candır
tarhanayi da denemiycem
benim çocuğum alerjik ve gazlı yazık tolere edemiyor
büyüyünce yer hepsini
Bizim de dura dura aralıkla yiyorBir de benimki mesela birden bitiremiyor ogununu. Yogurda basliyoruz, bir sure iyi gidiyor. Sonra istemiyor. 5-10 dk sonra tekrar deniyorum yiyor. Oyle bitiriyoruz ancak. Aksam corbasini bizden erken verdim. Birakti yemeyi bir sure sonra. O sirada biz yemege oturduk. Bizle de devamini yedi. Parca parca yani.
tel yapiyorum canim diğerlerinin yaninda baya baya yumuşak aslinda şehriyeBiz de çok gazliyiz pirinç, havuc,ıspanak ve minik bir çiçek brokoli çorbası yaptım ilk yaptığımda 1 yemek kasigi 2.sinde 2 yemek kasigi verdim öğlen saatlerinde verdim gaz yapmadı versem daha da yerdi ama korkudan çok veremiyorum az az alistirmaya çalışıyorum.sehriye corbasini nasıl veriyosun tanelerini yiyebiliyor mu minik☺
ben indirmedim henüz tutununp kalkamiyor dönüp suratını dayiyor uyanip bana bakıyo bazenBesik ya da park yataginizin kademesini indirdiniz mi? Bizimki emeklemiyor ama dun ilk kez uykudan uyanmis, yuzustu donmus yakaladim. Normalde yatakta hic yuzustu donmezdi. Bir sonraki hamlesi ayaga kalkmaya calismak olabilir diye korktum. Yalniz kademesini indirince park yataktan alirken (gecede bilmemkac milyon kere) belimin hali nice olur diye dusunmeden edemiyorum.
Bizim bebelerin vizyonu dar demek kiaynen canim
zaten ablamiz geç yürüdüğü için kaygım yok ama görüncede bi şoke oldum
bilgenin de maşaallahi var kalkmaya çalışmak falan harika zaten ...
benim kız da burda konuştuğumuz günün ertesi gün emeklemeye başladı ama çok geniş gitmiyor mesela odadan çıkmayı hayal etmiyor☺
kablolara ulaşmak yeterli onun için
kablo
terlik
kumanda ya ulaştıysa gerek yok emeklemeye şınav çekiyor bir de
Ben ispanagi sebze corbasina katiyorum. Yani patates, havuc, irmik, kirmizi biber + ispanak. Yani huzursuzlugunu vs. Ispanaga baglamadim ama belki de etkisi olmustur.ıspanak veren arkadaşlar bir çok yer ispanaga 9 ay diyor ben sayfada okudum verdiginizi görünce verdim
kuzu uyamadi
ıspanaklar aynen iade oldu
bizim gibi olan var mı
Bizim dr dal olarak corbasina at, pistikten sonra cikar demisti.Acaba maydonoz dereotu falan verilir mi?
mayolarımıZi falan almıştıkBizim bebelerin vizyonu dar demek kiya da sinirlarini iyi biliyorlar sinav mi? Sporcu olacak desene
Bizimki tutunup kalkmaya basladi, dun bir baktim ayakta, aklim cikti. Hemen kaldirdim ara kati. Sandigim kadar kotu olmadi. Bebegi yatirip almak o kadar zor degilmis. Yani simdilik, ileride kilo alinca ne olur bilememBesik ya da park yataginizin kademesini indirdiniz mi? Bizimki emeklemiyor ama dun ilk kez uykudan uyanmis, yuzustu donmus yakaladim. Normalde yatakta hic yuzustu donmezdi. Bir sonraki hamlesi ayaga kalkmaya calismak olabilir diye korktum. Yalniz kademesini indirince park yataktan alirken (gecede bilmemkac milyon kere) belimin hali nice olur diye dusunmeden edemiyorum.
Ay evet yaa, ta kisin yaza giyer diye bir suru sey almistimmayolarımıZi falan almıştık
ne durumdasiniz tatil ler iptal mi beklemede miyiz ? bizim gibi
Boğazına takılır mı diye düşündüm deneriz biz de birde salça nane falan koyarak mı yapıyosun?Ben şimdiye kadar Salça domates falan koymadim corbalarinatel yapiyorum canim diğerlerinin yaninda baya baya yumuşak aslinda şehriye
ben kendimize yapar şekilde yapiyorum fazla olmamakla beraber salçalıKızlar kolsuz zıbın alacağım ne marka alıyorsunuz? Normalde lcw nın zıbınlarını beğeniyorum ama tanesi 20 lira gibi. Bir 10 tane falan almak lazım o yüzden yüksek geldi fiyatı. Siz ne alıyorsunuz?
E bebek?Kızlar kolsuz zıbın alacağım ne marka alıyorsunuz? Normalde lcw nın zıbınlarını beğeniyorum ama tanesi 20 lira gibi. Bir 10 tane falan almak lazım o yüzden yüksek geldi fiyatı. Siz ne alıyorsunuz?
Hellobaby nın zıbınlarını çok sevemedim canımE bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?