- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Ben bebis dogmadan once chakra dan 3 lu set almistim, gercekten yumusacik ve cok kaliteli gonul ister ki bebisler hep oyle giyinsin ama benim icin mumkun degilHellobaby nın zıbınlarını çok sevemedim canım
Indirime girerse lcwdan al derim dokusu falan cok guzel oluyo bi arkadasimdan duymustum bebekler icin en saf maddeler lcw kullaniyormus bi calisan anlatmis. bende gecen T tuboz gibi boynerden aldim fena degiller.guzel indirim vardi tanesi 10 liradan 20 liradan bir suru sey aldim..kotondansa aliyorum benKızlar kolsuz zıbın alacağım ne marka alıyorsunuz? Normalde lcw nın zıbınlarını beğeniyorum ama tanesi 20 lira gibi. Bir 10 tane falan almak lazım o yüzden yüksek geldi fiyatı. Siz ne alıyorsunuz?
Dar demi hellobaby ve esnek değilHellobaby nın zıbınlarını çok sevemedim canım
Ve çok yumuşak değil canımDar demi hellobaby ve esnek değil
Bizimki de belli olmuyor, dün iyi yedi demek ki açlıktan uyumuyormuş dedim. Akşam 20:30 da yatırdım, 21:30 da kalktı tekrar yattı. Sonra gece 23:30 a doğru bşr uyandı sabaha karşı 4 te uyudu. Dün gündüz de uyumamıştı. Bugün de doğru düzgün gündüz uyumadı. Şimdi yatırdım hayırlısı. Diş çıkarıyor.Bezelye birkac kez verdim. Cok severek yedi. Tel suzgecten gecirdigim icin kabuklari ayrildi. Gaz yapmadi o yuzden. Benim de malesef sabit bir menum yok. Bazen iyi gidiyor bazen kotu. Standart oturtamadik. Dun mesela cok guzel kahvaltisini yapti. Tam yumurta sarisini yedi. Lorunu yedi. Ogleden sonra yogurduna meyve puresi ekledim afiyetle yedi. Oh ne guzel bugun iyi yiyor derken yedigi butun yogurdu kustu. Aksam ogununde de buharda et pisirmistim. Ilk parcayi minik minik koparip verdim. Yedi ama bir saatte. Dis falan yok, dedeler gibi cigneye cigneyededim bu boyle olmayacak firina da tatli patates atmistim. Etle blenderdan gecirdim. Kupkuru bir sey oldu birkac kasik ancak yedi.
Bugun guzel yedi ama. Sabah erken kahvalti yapamadik. Cunku gece felaket bir uyku uyuduk. Biz de gec kalktik. Oglen kahvalti yaptik. Bugun yumurta vermek istemedim. Devam sutuyle tahilli karisim yaptim. Cok yaptigim halde yedi. Cok sasirdim. Iki saat kadar sonra meyve puresi yedi. Uzerine cok guzel uyudu. Gece az uyudugu icin mi karni doydugu icin mi bilmiyorum. Uyandiktan sonra yogurdunu verdim. Iki saat kadar sonra da kiymali pirincli corba yapmistim onu verdim. Bitirmedi ama tatmin edecek kadar yedi. Bugun ilk kez az emzirdim gunduz. Benimki cok emince ek gidasini az aliyor. Biraz ac kalmasi gerekiyor sanirim. Sabah ve aksam acisini cikartiyoruz ama. O yuzden sorun etmedim.
Bizimki de öyle. Yemiyorsa aynı gün bir kaç saat sonra tekrar deniyorum. Biz yemek yerken yiyesi geliyor taklitçiBir de benimki mesela birden bitiremiyor ogununu. Yogurda basliyoruz, bir sure iyi gidiyor. Sonra istemiyor. 5-10 dk sonra tekrar deniyorum yiyor. Oyle bitiriyoruz ancak. Aksam corbasini bizden erken verdim. Birakti yemeyi bir sure sonra. O sirada biz yemege oturduk. Bizle de devamini yedi. Parca parca yani.
H&M iyi .Dar demi hellobaby ve esnek değil
Bizimkinin disi yakin galiba. Garip garip halleri var. Bi haller oldu cocugaBizimki de belli olmuyor, dün iyi yedi demek ki açlıktan uyumuyormuş dedim. Akşam 20:30 da yatırdım, 21:30 da kalktı tekrar yattı. Sonra gece 23:30 a doğru bşr uyandı sabaha karşı 4 te uyudu. Dün gündüz de uyumamıştı. Bugün de doğru düzgün gündüz uyumadı. Şimdi yatırdım hayırlısı. Diş çıkarıyor.
Menülerde kıyma vermeye başlayacaktım ben de. Pirinç kıyma iyi fikir.
İptal edicem ama iptal sigortası yaptırmama rağmen iptal edilmiyor diye şikayet edilmiş bakalım.mayolarımıZi falan almıştık
ne durumdasiniz tatil ler iptal mi beklemede miyiz ? bizim gibi
Biz kiymaya basladik ama blenderdan gecirmeden yiyemiyor. Bugun kiymali sehriye corbasi yaptim. Blenderdan gecirmedim, fazla puturlu geldi hem kiyma hem sehriye beraber. Bir lokma yedi cigneye cigneye yoruldu dissiz dede. Daha da yemedi. Ben yedim, cok guzel olmustuBizimki de öyle. Yemiyorsa aynı gün bir kaç saat sonra tekrar deniyorum. Biz yemek yerken yiyesi geliyor taklitçi
Kaç derecede yıkıyorsun? Normalde 40 derece ama malum ortalıkta virüs olunca kargo siparişi vermeye korkuyorum.ben kendimize yapar şekilde yapiyorum fazla olmamakla beraber salçalı
tuz atmadan alıp tuzu sonra kendimize arttiriuorum
zibinlarimiz
h&m
united color..
carters
panço
lcw(hediye gelmişti çeşit var midir bilmiyorum)
en begendigim
h&m antilop çok güzel herseyiyle
ama maalesef en büyük bile zor oluyor çünkü kurutma mak. canına okuyo
united da harikay di yumuşacık
carters da güzel ama çok ufak sanırım artik ondan da alamam
gecen denemek icin boyner den mammara diye bisey sipariş ettim geldi ama henüz yikamadim baya ucuzdu ama dikkat et hepsi %100cotton değil
bakalim yikayinca ağzı gözü kayar mi
Gülüyorsa iyi güle oynaya çıkarıyor demek kiBizimkinin disi yakin galiba. Garip garip halleri var. Bi haller oldu cocuganeye guldugunu bilmiyorum ama durup durup guluyor, sonra hunharca dislerini kasiyor. Surekli surekli bi seyler soyleniyor. Disleri de sanki alttan belli oluyor gibi.
Huysuzlugu da var canim. Zaten bu gulme garip bir gulme. Psikopatca diyelim.Gülüyorsa iyi güle oynaya çıkarıyor demek kiBizimki de huysuzlanıyor. Uykusunda bile inliyor kuzum diş ağrısından.
canim beyazları kiKaç derecede yıkıyorsun? Normalde 40 derece ama malum ortalıkta virüs olunca kargo siparişi vermeye korkuyorum.
hadi yaa ben söz nerde onu bile bilmiyorum eşim almıştı zaman ve yer neresiydi yurtdışı kibris vs. zaten iptalİptal edicem ama iptal sigortası yaptırmama rağmen iptal edilmiyor diye şikayet edilmiş bakalım.
ben de indirmedim daha aynı düşünceden..ama benimki dönüyor kalkmayada çalılıyor emekliyorda .. aslında çok riskli şuanda dediğin gibi o alt seviyedenn nasıl alacam gece boyuBesik ya da park yataginizin kademesini indirdiniz mi? Bizimki emeklemiyor ama dun ilk kez uykudan uyanmis, yuzustu donmus yakaladim. Normalde yatakta hic yuzustu donmezdi. Bir sonraki hamlesi ayaga kalkmaya calismak olabilir diye korktum. Yalniz kademesini indirince park yataktan alirken (gecede bilmemkac milyon kere) belimin hali nice olur diye dusunmeden edemiyorum.
Uykusu varsa hemen emziriyorum. Ek gıdadan sonra süre tutmuyorum. Ama ek gıda vermeden önce aç olmasına özen gösteriyorum.Ek gıdadan ne kadar süre sonra emziriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?