Hellobaby nın zıbınlarını çok sevemedim canım
Ben bebis dogmadan once chakra dan 3 lu set almistim, gercekten yumusacik ve cok kaliteli gonul ister ki bebisler hep oyle giyinsin ama benim icin mumkun degil hele ek gida donemi bizi bitirdi. Ben mi beceriksizim bilmiyorum ama her ogun ve hatta meyve sonrasi ustunu degistirmem gerekiyor. Valla bebek urunleri pamuklu olduktan sonra ben artik baska bir kriter aramiyorum
 
Kızlar kolsuz zıbın alacağım ne marka alıyorsunuz? Normalde lcw nın zıbınlarını beğeniyorum ama tanesi 20 lira gibi. Bir 10 tane falan almak lazım o yüzden yüksek geldi fiyatı. Siz ne alıyorsunuz?
Indirime girerse lcwdan al derim dokusu falan cok guzel oluyo bi arkadasimdan duymustum bebekler icin en saf maddeler lcw kullaniyormus bi calisan anlatmis. bende gecen T tuboz gibi boynerden aldim fena degiller.guzel indirim vardi tanesi 10 liradan 20 liradan bir suru sey aldim..kotondansa aliyorum ben
 
Bizimki de belli olmuyor, dün iyi yedi demek ki açlıktan uyumuyormuş dedim. Akşam 20:30 da yatırdım, 21:30 da kalktı tekrar yattı. Sonra gece 23:30 a doğru bşr uyandı sabaha karşı 4 te uyudu. Dün gündüz de uyumamıştı. Bugün de doğru düzgün gündüz uyumadı. Şimdi yatırdım hayırlısı. Diş çıkarıyor.

Menülerde kıyma vermeye başlayacaktım ben de. Pirinç kıyma iyi fikir.
 
Bizimki de öyle. Yemiyorsa aynı gün bir kaç saat sonra tekrar deniyorum. Biz yemek yerken yiyesi geliyor taklitçi
 
Bizimkinin disi yakin galiba. Garip garip halleri var. Bi haller oldu cocuga neye guldugunu bilmiyorum ama durup durup guluyor, sonra hunharca dislerini kasiyor. Surekli surekli bi seyler soyleniyor. Disleri de sanki alttan belli oluyor gibi.
 
Bizimki de öyle. Yemiyorsa aynı gün bir kaç saat sonra tekrar deniyorum. Biz yemek yerken yiyesi geliyor taklitçi
Biz kiymaya basladik ama blenderdan gecirmeden yiyemiyor. Bugun kiymali sehriye corbasi yaptim. Blenderdan gecirmedim, fazla puturlu geldi hem kiyma hem sehriye beraber. Bir lokma yedi cigneye cigneye yoruldu dissiz dede. Daha da yemedi. Ben yedim, cok guzel olmustu
 
Kaç derecede yıkıyorsun? Normalde 40 derece ama malum ortalıkta virüs olunca kargo siparişi vermeye korkuyorum.
 
Bizimkinin disi yakin galiba. Garip garip halleri var. Bi haller oldu cocuga neye guldugunu bilmiyorum ama durup durup guluyor, sonra hunharca dislerini kasiyor. Surekli surekli bi seyler soyleniyor. Disleri de sanki alttan belli oluyor gibi.
Gülüyorsa iyi güle oynaya çıkarıyor demek ki Bizimki de huysuzlanıyor. Uykusunda bile inliyor kuzum diş ağrısından.
 
Kaç derecede yıkıyorsun? Normalde 40 derece ama malum ortalıkta virüs olunca kargo siparişi vermeye korkuyorum.
canim beyazları ki
hm ler beyaz bendeki
60
ooo bizim hergün kargo geliyor ben herşeyi internetten alırım
zamana bakiyorum nadiren 24 saatte geldiği oluyor
paketi açıp içindekini yere atiyorum dokunma dan ve bulaş olmasina izin vermeden
sonra beğendiysem zaten yikama degilse 24 saat bekletip tekrar aynı poşetle iade
 
kızlar mama verenler şu aşamada ne kadar veriyorsunuz? ek gıda vermeme rağmen akşam ve gece 2 sefer 120 şer veriyorum ben
hiç azaltan oldu mu?
 
ben de indirmedim daha aynı düşünceden..ama benimki dönüyor kalkmayada çalılıyor emekliyorda .. aslında çok riskli şuanda dediğin gibi o alt seviyedenn nasıl alacam gece boyu
 
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? ben burayı cok ihmal ettim yılllaaaar sonra burayı açıp okuyabilme ihtimalimiz bile var. artık kızımın öğrendiği yeni seyleri yaptıklarını yediklerini uykusunu vs burda paylasmak istiyorum :)
artık bircok seyi yiyebiliyor. çoğu öğün pütürlü, bulamaç bazen yapıyorum. ennn sevdigi sebze ıspanak en sevdigi meyve muz bu ara ayrılık kaygısı tavan yaptı sanki, uykusu dışında wc bile gidemiyorum sürekli ya göz hizamda yada kucagımda. sizde de varmı böyle? emekleme yok. tembel yüzüstü durmuyo ama koltukta dengede durabiliyo birkaç adım sıralıyo. diş yok. yerleri görünüyor daha altta. öyle yani bizden :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…