hosgeldin canim
goz temasi ayniyiz
babasının tek görevi gece uykuya gecirmekti artık ağlıyor
adamın başka iletişimi kalmadi seviyo
masaallah sıralamak nedir
X xxyyzztt
bugün aptamilin tahıl karışımını yogurda kattim pekmezle yedirdim
yarım yumurta sarısı hala minnik kusmukcuklar geliyor
kalani da aşağıdan verir güveniyorum

hosbuldum :) valla şaşırdım bende. hedef kumandaysa koşar bile kumandaya aşık çocuk sanki

ıspanak veren arkadaşlar bir çok yer ispanaga 9 ay diyor ben sayfada okudum verdiginizi görünce verdim
kuzu uyamadi
ıspanaklar aynen iade oldu
bizim gibi olan var mı
Bir çok şeyde olduğu gibi hazmetmek de çocuktan çocuğa değişiyor. Benimkinin menüsünden havuçu patatesi çıkardım. Karnabahar, brokoli, pırasa, ıspanak bunları sıklıkla veriyorum. Ne gaz ne bir şey. Gaz çıkartıyor rahatlıkla sancı çekmiyor. Bizim doktora ne vermeliyim diye sorduğumda şunu söyledi. Bal bile verebilirsin ama yüzde 90 ihtimal reaksiyon gösterir bu sebeple bal 1 yaşından sonra öneriyoruz ama sebzelerde kısıtlama yok her çocuğun toleransı farklı, kendin deneye yanila bulacaksın demişti. O yüzden 7.ay dolduran sonra ben mevsim sebzeleri i vermeye başladım. Sorun da yaşamadım. %10luk kısım bala reaksiyon göstermiyormus. Ordan pay biç canım. Senin bebise dokunmuş olabilir. Ertele 15 gün 1 ay sonra dene tekrar. 9 ay bitmesini bekleme. Günden güne gelişim gösteriyorlar. Mahrum kalmasın.

[/QUOTE]selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? ben burayı cok ihmal ettim yılllaaaar sonra burayı açıp okuyabilme ihtimalimiz bile var. artık kızımın öğrendiği yeni seyleri yaptıklarını yediklerini uykusunu vs burda paylasmak istiyorum :)
artık bircok seyi yiyebiliyor. çoğu öğün pütürlü, bulamaç bazen yapıyorum. ennn sevdigi sebze ıspanak en sevdigi meyve muz bu ara ayrılık kaygısı tavan yaptı sanki, uykusu dışında wc bile gidemiyorum sürekli ya göz hizamda yada kucagımda. sizde de varmı böyle? emekleme yok. tembel yüzüstü durmuyo ama koltukta dengede durabiliyo birkaç adım sıralıyo. diş yok. yerleri görünüyor daha altta. öyle yani bizden :)
[/QUOTE]
Oynadgimiz oyunlarida yazalim gun icinde neler yapiyoruz :) sunger alabilirsem duyusal oyun oynayacagiz suyu onune koyup bu konuda bi sayfa vardi arkadaslarlada paylasayim

Bizimki dengede de pek duramiyo yikiliyo :))))

Biz başa döndük. Kahvaltıda hiçbirşey yemedi nerdeyse
Oluyor oyle arada. Artik canimi sikmamaya karar verdim. Bazi ogunler atliyor, bazi gunler cok basarisiz geciyor. Sonra kendime hatirlatiyorum, bu sadece bir alisma sureci. Bir ogun atladi diye dunyanin sonu gelmiyor.

Hosgeldin canim. Puturlu derken catalla mi eziyorsun? Kiymayi oldugu halde yiyebiliyor mu? Benimki yiyemedi, blenderdan gecirmek zorunda kaliyorum. Benimki de ispanak ve muzu seviyor. Ama muzu cok veremiyorum kabizliga meyilli cunku. Bagimlilik ayni. Babasina bile zor gidiyor tum gun evde olmasina ragmen. Ben odadan ayrilirken guzunde hemen bir korku beliriyor. Emekleme ve dis bizde de yok. Ama alttaki disleri resmen gorebiyorum yuzeye cikmadilar ama belli zorluyorlar. Zaten uykularimiz bir garip. Uzun uykular hayal oldu. Bugun leyla gibiyim. Sabah 5'te uyandi bi daha uyumadi. Simdi ancak uyudu.

Ek gıdadan ne kadar süre sonra emziriyorsunuz?
Degisiyor. Eger iyi yediyse hemen emzirmiyorum. Az yediyse emziriyorum ya da biraz daha acikmasini bekleyip yeniden deniyorum. Memesiz uyumadigi icin uyutma tesebbuslerinde emziriyorum hep.

hadi yaa ben söz nerde onu bile bilmiyorum eşim almıştı zaman ve yer neresiydi yurtdışı kibris vs. zaten iptal
Ttül
Bizimki de muzu hiç sevmiyor Emekleme yok, yüz üstü çok durmayı sevmiyor. Ayrılık kaygısı olmadı çünkü çok sık babaya paslamaya bir başladım, malum geceleri uyumayınca gündüz daha çok baba taşıyor. Taşıyor diyorum, aşırı kucağa düşkün oldu, iki dakika bırakamıyorum. Bir de bir şey farkettim ismini söyleyince ha diye tepki veriyor

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? ben burayı cok ihmal ettim yılllaaaar sonra burayı açıp okuyabilme ihtimalimiz bile var. artık kızımın öğrendiği yeni seyleri yaptıklarını yediklerini uykusunu vs burda paylasmak istiyorum :)
artık bircok seyi yiyebiliyor. çoğu öğün pütürlü, bulamaç bazen yapıyorum. ennn sevdigi sebze ıspanak en sevdigi meyve muz bu ara ayrılık kaygısı tavan yaptı sanki, uykusu dışında wc bile gidemiyorum sürekli ya göz hizamda yada kucagımda. sizde de varmı böyle? emekleme yok. tembel yüzüstü durmuyo ama koltukta dengede durabiliyo birkaç adım sıralıyo. diş yok. yerleri görünüyor daha altta. öyle yani bizden :)
[/QUOTE]
Oynadgimiz oyunlarida yazalim gun icinde neler yapiyoruz :) sunger alabilirsem duyusal oyun oynayacagiz suyu onune koyup bu konuda bi sayfa vardi arkadaslarlada paylasayim

[/QUOTE]
Bizimkinin önüne bunları koysak hepsini ağzına götürür

[/QUOTE]
[/QUOTE]
Benimki de ayni. Artik bir sey veremiyorum eline. Zeka kartlarini kaldirdim, cunku bildigin yiyor. Bayagi bayagi yiyor. Agzina almaktan bahsetmiyorum. Son verdigimde agzindan kagit parcalarini zor cikardim. Mama onlugunu takiyorum, yedirdigim sey yerine onlugu yiyor, sandalyenin kemerini yiyor, bizim sandalyenin kosesini yiyor. Bir de ip manyagi. Gordugu butun iplere saldiriyor. Kapusonlu bir sweatshirtim var. Korkusundan giyemiyorum. Iplerini yakalasa saaterce cigner. Pijamalarimizin ipleri, battaniyelerin sacaklari, kendi pantolonun ipleri hicbirini es gecmiyor.

aynen
kumanda
terlik
kablo
kelebekleme emekliyor iyi yüzecekti ama bu gidişle havuz göremez
hahaha. bahtsız bebeler
Bizimki dengede de pek duramiyo yikiliyo :))))
durur durur o da mmeeemmm diyo ennemm diyo
bazen çatalla ezip kaşıkla yediriyorum ama kaşık istemiyo tükürüyo püüüü diye yadahiç ezmeden elimle yediriyorum köfteyi falan. yok kıyma da rahatsız etmiyo ebe gibi çiğniye bi o yana bi bu yana bide elinle diş etlerine koy yiyecekleri emin ol farkediyo. diş etlerine koyunca çiğneme refleksi olusuyomus. ahhh uzun uykular canım uzun uykular
ayy evet benimki de öyle he diyo baba diyo anne diyodu bıraktı anne demeyi. bayadır demiyo. mama diyo

Gecende eti koparip verdim, cigniyor ama 100 saatte

[/QUOTE]
[/QUOTE]
Tam blw bebegi o zaman

aynen canim baksana hepsi bambaşka
kimi ayakta kimi emekliyor kimi konuşuyor ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…