Cok mantıklı bende yazayım gelişmeleri

6 ay 3 günlükken emekledi Öyküm
7. Ayında desteksiz kendi basına dindik oturmayı ögrendi
Suanda 7ay 16günlük yogurt ve meyve harici sadece tadım yapıyor sevmiyor bişiler yemeyi anca eline verirsem güzel kemiriyor. Bide mıhlama seviyor (nadir kayısı kıvamda yumurta)
Ana yemegi benim Corbaymıs püreymiş kesinlikle icmek istemiyor. Eline taze sogan, ekmek kenarı, havuc, pırasa, salatalık, kuru meyve( cennet hurması) taze sarımsak maydonoz dereotu sapı, lahana sert kısmı gibi seyler verince diş etlerini kasıyor
Hala hic dişi yok
Yeri bile yok
Gece uykuları düzensiz sevmiyor hala uykuyu öğlen max 1saat deliksiz uyuyor oda nadir gün icinde en az üc kere uyuyor onar dk falan sürüyor ortalama uykuları
Sabah 8 kalkısı gece 10-12arası yatıyor yattıgından yarım saat sonra max uyanıyor
Tv ünitesinin altını üstüne getiriyor kurcalamayı ayaga kalkmayı cok seviyor oyuncaklarla arası yok
Sabit iki dk yerİnde duramıyor mutlaka babasıda yanında olsa beni takip ediyor sesimle sakinleşiyor
Korona günlerinde oldugumuz icin dısarı cıkıp aile büyüklerine bile gidemiyoruz ama haftada birde görsek seviyor hepsini bolca gülümsüyor
Sürekli benle oynamak istiyor evde ses olmadıgı icin birlikte emekleyelim birlikte kalkalım aynı oyuncagı bile birlikte tutalım istiyor yoksa güvercin gibi ıııı ıııı sesler cıkartıyo
Anne meme mama hehe gel söyledigi heceler
Aglak bi bebek değil ama uyuyamadıgı zamanlar cok mızırdak oluyor
Bakayım aklıma baskada bişi gelmiyor :)

merhaba, bir şey sormak istiyorım. Bebekleriniz 5-6 aylık iken heyecanlandığında, çok sevindiğinde heyecandan ellerini titretiyor muydu hiç? Cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

merhaba, bir şey sormak istiyorım. Bebekleriniz 5-6 aylık iken heyecanlandığında, çok sevindiğinde heyecandan ellerini titretiyor muydu hiç? Cevap yazarsanız çok mutlu olurum.
titremek değil de titretiyor
ııııı diye cenesini de sıkarak
1 ay sürdü sanırım
sonra
diş çıkardı

Yüzü gülüyor ve elleri ayaklarıyla titriyor heyecandan

Hem de nasıl biz de korkmuştuk ama heyecanlanınca yaptığını farkettik. Şimdi sinirlenince yapıyor

İlk dişimizi patlattık çok şükür. Disardan gözükmüyor ama ele jilet gibi geliyor. Bu diş çıkardık anlamına geliyor herhalde sırada 2. bekliyorum. Bakalım....
Hadi gözünüz aydın sıradakiler peş peşe geliyor, bizim 5. Geldi 6 yolda Kaka sorunu halloldu mu canım, görüşebildiniz mi doktorla?

Hadi gözünüz aydın sıradakiler peş peşe geliyor, bizim 5. Geldi 6 yolda Kaka sorunu halloldu mu canım, görüşebildiniz mi doktorla?
Sağol canım. Hepsinin inci gibi dişleri olsun maalesef çözemedik hala cıvık yapmıyor. Doktora da bir daha yazmadım. Duphalac sürüp verdim 2 gün. Bugün de vereceğim. 1 hafta deneyeyim bakalım. İnşallah düzelir. Uykularımda rüyama girer oldu. İkinmayi beceremiyor anladığım kadarıyla. Korkuyor kaka yapmaya. Yüz ifadesinden anlıyorum. Ne güzel emerken hiç sıkıntımız yoktu. Keşke hep emseler. O uzun uzun emme zamanlarını özlüyorum.

Bizimkinin disi yakin galiba. Garip garip halleri var. Bi haller oldu cocuga neye guldugunu bilmiyorum ama durup durup guluyor, sonra hunharca dislerini kasiyor. Surekli surekli bi seyler soyleniyor. Disleri de sanki alttan belli oluyor gibi.
Bizimki de çok uykusu gelmişse kucagımda bana bakıp gülüyor, uymamak için şirinlik yapiyo ama baya zorluyo gülmek için kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…