6 ay 3 günlükken emekledi Öyküm
7. Ayında desteksiz kendi basına dindik oturmayı ögrendi
Suanda 7ay 16günlük yogurt ve meyve harici sadece tadım yapıyor sevmiyor bişiler yemeyi anca eline verirsem güzel kemiriyor. Bide mıhlama seviyor (nadir kayısı kıvamda yumurta)
Ana yemegi benim
Corbaymıs püreymiş kesinlikle icmek istemiyor. Eline taze sogan, ekmek kenarı, havuc, pırasa, salatalık, kuru meyve( cennet hurması) taze sarımsak maydonoz dereotu sapı, lahana sert kısmı gibi seyler verince diş etlerini kasıyor
Hala hic dişi yok
Yeri bile yok
Gece uykuları düzensiz sevmiyor hala uykuyu öğlen max 1saat deliksiz uyuyor oda nadir gün icinde en az üc kere uyuyor onar dk falan sürüyor ortalama uykuları
Sabah 8 kalkısı gece 10-12arası yatıyor yattıgından yarım saat sonra max uyanıyor
Tv ünitesinin altını üstüne getiriyor kurcalamayı ayaga kalkmayı cok seviyor oyuncaklarla arası yok
Sabit iki dk yerİnde duramıyor mutlaka babasıda yanında olsa beni takip ediyor sesimle sakinleşiyor
Korona günlerinde oldugumuz icin dısarı cıkıp aile büyüklerine bile gidemiyoruz ama haftada birde görsek seviyor hepsini bolca gülümsüyor
Sürekli benle oynamak istiyor evde ses olmadıgı icin birlikte emekleyelim birlikte kalkalım aynı oyuncagı bile birlikte tutalım istiyor yoksa güvercin gibi ıııı ıııı sesler cıkartıyo
Anne meme mama hehe gel söyledigi heceler
Aglak bi bebek değil ama uyuyamadıgı zamanlar cok mızırdak oluyor
Bakayım aklıma baskada bişi gelmiyor :)