Kızlar bizim uykular bozuldu çok üzülüyorum ya. Oğlum ilk 4 ayında aralıksız 6 saate kadar uyurdu artık maksimum 2 saatte bir uyanıyor. Gerileme yaşadık resmen ve düzelmiyor

Bol su ver, yulafta kuru kayisiyi pisirip yedir, uzerine bol su vermeyi ihmal etme ama. Icine armut rendeleyebilirsin. Muz, patates gibi yiyeceklerden uzak durun bir sure. Avokadoya alerjisi yoksa verebilirsin, o da iyi gelir.
Avokadoyu nasıl veriyorsun tam sana soracaktım avokadodan bahsetmişsin

Ezip sade de veriyorum. Ama cogu zaman ya yogurda, ya sabah yumurtasina ya da muza karistirip veriyorum.
Ben yarın kahvaltıda vermeyi düşünüyorum umarım sever Şimdi bir kaçtarif baktım da netten, yumurta sarısı ve peynirle karıştırıp vermişler. Yumurta sarısının tamamını mı veriyorsun?

Ben yarın kahvaltıda vermeyi düşünüyorum umarım sever Şimdi bir kaçtarif baktım da netten, yumurta sarısı ve peynirle karıştırıp vermişler. Yumurta sarısının tamamını mı veriyorsun?
Evet, ama bu aralar istahsiz. Yemeklerini bitirmiyor. Disten galiba. Sizde de oldu mu istahsizlik dis cikarirken?

Evet, ama bu aralar istahsiz. Yemeklerini bitirmiyor. Disten galiba. Sizde de oldu mu istahsizlik dis cikarirken?
Evet daha az emiyordu sanki, dün çok huysuzlandı dayanamadım doktoru aradım diş için ne yapabilirim dedim, jel kullanabilirsin ama doğal süreçte kendiliğinden çıkması daha iyi dedi. 4-5 gün sürer huysuzluğu dedi.

Aslında emiyor ama tabi ek gida da yediği için katı olunca zorlanıyor gibi biraz daha yoğurda ağırlık vermeyi düşünüyorum su sira gecer diye umuyorum.Fitili de bu ara mecbur kaldım verdim vermesem hiç yapmayacak gibi.

Bazı çocukların diş dönemi aylara yayılabiliyormuş. 3. Aydan beri çok yoğun salya var 2 saatte 1 önlük değiştiriyorum. Bilmiyorum ondan mı
Bizde de cok salya var bu ara iyice artti. Dis henuz yok ama yakin. Bugun yarin cikar diye dusunuyorum. Yerleri cok belli kabarmis. Ben daha cok memeye duskunlugunden uyandigini dusunuyorum.

Bizimki 2-3 gundur bir garip. Guluyor ama aci icinde. Bi seylere saldiriyor birden disini kasimak icin. Arada kikirdiyor mu agliyor mu anlamiyoruz. Cocuk kafayi yedi dis agrisindan. 2 gece calpol verdim. Cunku gece uykusuna gecerken de bi haller oldu. Uslu uslu emen cocuk garip garip davranmaya basladi. Enerji patlamasi mi desem, ne yapacagini bilmez halde saga sola saldiriyor gibi. Artik ciksa da bi rahat etse kuzum.

Yardımm. Poposunda içte değil de dışta hem pişik hem 2 3 sivilcemsi birşey vardu. Arttı nedendir?

Bu hali 1 hafta 10gun sürdü bizim ve diş geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…