Ben calpol verdiğim halde huzursuzluğu devam etmişti, bir daha vermedim o yüzden. Dün abartmıyorum saat başı uyandı. Diş sancısı var belli. Saat 6 da tam olarak uyandı ve az önce uyudu. Bir de meme ısırması yine başladı kanattı dün. Hepsi bu diş yüzünden. Peş peşe diş çıkardı. 6. dişi çıkarıyor şimdi.

Cok zor cok. Allah hepimize kolaylik versin. Kemirmesi icin eline bir seyler veriyor musun artik? Yiyebiliyor mu kendi kendine? Bir de disler uzadi mi?

Cok zor cok. Allah hepimize kolaylik versin. Kemirmesi icin eline bir seyler veriyor musun artik? Yiyebiliyor mu kendi kendine? Bir de disler uzadi mi?
Amin canım.Koparır diye direkt vermiyorum eline. Bir keresinde dişi yokken armut vermiştim koparmış baktım ağzından bir parça armut gezdiriyor ama nasıl korktum. Allahım korusun dikkat etmek lazım. Gerçi şimdim çiğniyor o zaman 5 aylık falandı. Ama dişini kaşısın diye tülbenti ıslatıyorum, içine meyve koyuyorum, biraz da dolapta bekletiyorum soğuk iyi gelir dişe diye, öyle verdim dün kaşıdı biraz.
İlk Çıkan dişleri uzadı, ön dişleri tavşan gibi çok tatlı Bir de doktor söyledi senin de aklında bulunsun, çıkan dişleri temizlemek gerekiyormuş. Tabaka oluşmasın diye beslenme sonrası tülbenti ıslatıp temizleyin dedi.

O zaman blw çok tehlikeli değil mi ya?

O zaman blw çok tehlikeli değil mi ya?
Benim bebis yeni 7 aylik oldu, dun doktorumuzla konustuk beslenmeye nasil devam edecegiz diye. Kahvaltiya basliyoruz. Aynen soyle dedi "ogunleri iyice pure haline getir, sana derler ki 'aaa sekerim parca parca vermiyor musun' sen de de ki 'hayir sekerim vermiyorum' bebeklerde cigneme refleksi 9 aya kadar gelismez dedi. Disleri cikti dedim, onlar keser ama cigneyemez dedi. Yani aksini soyleyen doktorlar da var ama ben halihazirda biri yemek yerken oksurse panik olurum, bu yuzden purelere devam. Blw filan hic bana gore degil. Doktor ne zaman artik cigneyebilir derse o zaman verecegim.

Gerci siz kahvaltilara, kiymalara basladiniz ama ben doktorun dediklerini paylasayim akliniza yatarsa yaparsiniz. Eti kiyma olarak alma dedi. 300 Az yagli kuzu kulbasti al, rondodan gecir 40 gr.lik kucuk porsiyonlara ayir buzluga at dedi. Gunluk cikarip corbasina ekle dedi. Antibiyotiksiz, dogal et bulmak da zor. Siz napiosunuz?

Bebeğinizin bulaşıklarını, çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyorsunuz, tavsiye edeceğiniz doğal bir ürün var mı?

Ben kasaptan aldığımız kıymayla yaptım. Doğal eti bilmiyorum da Organik yumurtayı nerden alırım onu araştırıyorum netten.

Ben kasaptan aldığımız kıymayla yaptım. Doğal eti bilmiyorum da Organik yumurtayı nerden alırım onu araştırıyorum netten.
Istanbulda yasiyorsan, getir, istegelsin gibi uygulamalardan alabilirsin. Internette et de var ama her seyi internetten almak da
Istanbulda yasiyorsan, getir, istegelsin gibi uygulamalarda var. Aslinda antibiyotiksiz et satan ciftlikler var ama her seyi internetten aliyorum, kargoda bazen gecikmeler oluyo filan. Hele bu aralar iyice zor internetten bisi almak. Bu ek gida donemi baya zormus bence.

Benim bebis cigniyor valla. Buharda et pisirmistim. Minik minik koparip verdim, cignedi. Bence ufak ufak ellerine bir seyler vermek gerek, tabi ki yakin gozetimde. Ha deyince alisamazlar cignemeye, koparmaya. Ne bileyim ekmektir, salataliktir. Dokunup, kokusunu alsinlar en azindan. Ben de blw yapamadim ama bi kac defa eline salatalik verdim. Agzina zar zor goturdu. Minik parca kopardi, onu da cignedi. Hemen aldim elinden yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…