Migrostan kuzu kiyma aldim. Iki kez cektirdim. Minik porsiyonladim, buzluga attim. Gunluk cikarip sebze puresine karistiriyorum. Hic antibiyotiksiz, dogal et bulma dusuncem olmadi ne yalan soyleyeyim. Ama tavuk vermeyi dusunmuyorum koy tavugu bulamazsam.

Armut gibi sert meyve ve sebzeler tehlikeli. Yumusatmadan vermemek lazim tabi. Ben de salatalik verdim bi kac kez. Disi olmamasina ragmen bir parca kopardi. Benimki cigneyebiliyor. Ama sonra yutmasi gerektigini daha tam kavrayamadi.

Bebeğinizin bulaşıklarını, çamaşırlarını hangi deterjanla yıkıyorsunuz, tavsiye edeceğiniz doğal bir ürün var mı?
Camasirlari roxy ile yikiyorum. Bulasiklari normal kendimize kullandigim deterjanla. Biberon, suluk tarzi seyleri de unibaby'nin biberon temizleyicisiyle.

Ben kasaptan aldığımız kıymayla yaptım. Doğal eti bilmiyorum da Organik yumurtayı nerden alırım onu araştırıyorum netten.
Jd organik diye bir marka var. Adana menseili. Adana'daki bir yerel market zincirinde de satiliyor ama yurt geneline de kargoyla gonderim yapiyorlar. Intagramdan incele istersen. Sahibi enteresan bi adam, tavuklarla kafayi yemis.

magic fruit bende cok korkuyordum aslinda baslarken direk puturlu basladim ama sonra kolayima geldi herseyi tencereye at blendrla falan bizim doktorda her seyi eline ver once soz yiyin sonra o yesin demisti bende cesaret edememistim ama sonra blw denemeye karar verdim ve cidden cocuguma neden guvenmedimki dedim..baya baya brokolileri koparip koparulip yedi bende karsisinda cigneme hareketi yaptim nasil yutkundgmu gosterdim benim hemen ardindan taklit etti..soyle bir sey duydum yutkunma refleksi dildeyken bogaz dogru gidiyormus 1yasina dogru ve eger puturluye aliskn degilse kusmalar basliyormus yutamama vs..bende tam blw degil ama arada veriyorum eline en azindan yemeso gerektgni agzina goturmesi geerektgni bilsin ama misal salatalk vs bende veremem..elindeyken agzino gorebildgm hizada dibindeyim mumkunse esim varken
Biz de kiymaya gectik 2gundur taze fasulye ve kiyma verdim.evde kefir denemem oldu :) ondan verecegim kakaya birebir

Ya bizimki ne gorse agzina goturuyo zaten hic farketmiyo ya benimki fobi derecesinde, bogazina bir sey kacsa elim ayagim bosalir. Isime geldi doktorun boyle soylemesi

Ya tabi her bebegin gelisimi farklidir, muhtemelen riske atmamak icin 9 ay demistir. Ben su fileli meyve zimbirtilari var ya, bazen onlarla veriyorum.

Ya bizimki ne gorse agzina goturuyo zaten hic farketmiyo ya benimki fobi derecesinde, bogazina bir sey kacsa elim ayagim bosalir. Isime geldi doktorun boyle soylemesi
Aynı ben Armutu ısırıp kopardığını görünce panikten ne yapacağımı şaşırdım evdeki temizlikçi yardımıma koştu sağolsun, nasıl panik yaptıysam bir de tokat attı kendime geleyim die

Doğal yumurtadan rotamı tuzsuz zeytine çevirdim. İnternette hep hamades zeytinden bahsediyor
Zeytine geçemedim henüz daha vermedim. Kaç zamandır sanal marketten gezen tavuk yumurtası alıyordum, dışarı çıkmadığımdan organik almamıştım sonra netten organik yumurta siparişi verebileceğim aklıma geldi. Niye düşünemedim diye bir suçluluk hissettim.

Bende senin gibiydim ama bi cesaret kırdım baya youtubedan ilkyardim videolari falan izledim nolur nolmaz diye Allah korusun tabi

Şu an incia bulaşık, siveno çamaşır deterjanı kullanıyorum ama alternatif var mı diye merak ettim.siveno bulaşık iyiyse bir de onu denicem
Ben memnun kaldim sivenodan baska arastrmadim granul sabun bizde aleerji yapti resmen sirti kipkirmizi oldu cifte durulamamama ragmen gulcenin ten biraz fazla hassas

Hangi marketten alıyorsun?

Ya ben organik diye aldim marketten sarisi daha az sari..normal aldiklarimiz sanki turuncu gibi..bu isi yapan tanidgmiz var gezen tavuk isi iste onlarin yumurtalarida oyle acik sari oluyor neden acaba..suni yem falan olmadgndan mi yoksa acaba kalorisi dusukmu bilmiyorum yani iyimi yapiyoruz kotumu

Evet daha az sarı oluyor gerçekten, bunu ben de merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…