Cekme olmuyor mu? Cabuk kuculuyo diye 60da yikamiyodum cekmiyorsa bende denyim

H&m bedenleri nasıl ben ordan hiç birşey almadım. Sitesinde beğendiklerm var ama bedeni bilmiyorm. Ay olarak değil cm cinsinden çoğu beden.

E Elwing6 -EarthLing- köfteyi verirken foto paylaşmanız mümkün mü? Ne kadar ezdiğinizi merak ettim

Pazartesi ilk işim mayayı alıp denemek. Kıymaya henüz başlamadım. Hep kuzu kıymadan bahsediyorlar dana kıyma kullansam olur mu acaba.
Mümkünse 2 kere çekilmiş yağsız kuzu kıyma diyor doktorlar, bizim doktorumuz da öyle söyledi. Kuzu almanı tavsiye ederim, bebişlere daha uygun alıp küçük toplar yapıp buzluğa attım, ordan kullanıyorum

saat 10 ve 2 arası uyumak zorunda mi sizce de bebekler
ben geç yatan bir insanim ablamız uykuyu zaten hiç sevmedi doğdu doğalı
vera'da eger 11den önce uyutursam derin uyumuyor maalesef
11de yatinca da en geç 9 da kalkıyor ...
erkene çekmeyi başarsam sanirim 6da kalkar ve ben bunu kaldiramam

E Elwing6 -EarthLing- köfteyi verirken foto paylaşmanız mümkün mü? Ne kadar ezdiğinizi merak ettim
Kofte olarak verniyorum canim. Kiymayi kavuruyorum, sonra sebzeleri ekliyorum. Kiyma fazla puturlu geliyor benimkine. Bazen blenderdan geciriyorum, bazen catalla ezmek yeterli geliyor.

Labne tarifin nasıl
Labne denemedim ama sunu deneyecegim yarin..bu cocuk ac kitabindan

Bu sayfayida kurcalayabilirsiniz burdada var

Eklentiler

• 20200426_194116.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Pircici kefirin oldumu ? Kabizliginda ise yaradimi? Ben bugunde kefir peyniri deniyorum
Bu sabah 3. Kaşığı verdikten sonra çocuğumun yüzü kabardı kıpkırmızı oldu. Yarım saat gözlerini kasidi. Yoğurt vermiyorum zaten yiyemiyordu. İnek sütü protein alerjimiz kefirle kesinleşmiş oldu. Lor rafa kalktı, süt grubu elveda..

canim yetmezse ben de tutmam

eşim leyken tuttum
pazartesi icin düşünceliyim
uyku karman çorman sahur yapiyor musun ? B Bade1115
tabi canım hergün ayaktayız zaten biz o saatlerde 2 de uyuttuysam 3 e kadar 1 saat uyuyorum kalkıp sahur hazırlıyorum 4 de de geri yatış .
iftarla sahur arasında 3.5 4 lt su içiyorum hurma incir yemeğe dikkat ediyorum çok şükür cidden zorlamıyor ..
senin sütünde hiç değişiklil oldu mu? ek gıda yeterli geliyor mu gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…