benimki uyumuyor 11 de yatsa 1 de geri uyanır tamamen.. bir iki saat geçirir yine 3 ederiz.
bir kere bile 12 de uyumadı en erkenimiz bir bir buçuk felan

Gecmis olsun ya..tüh suphenizmi vardi..

Gece uykusu onemli tabi ama bazen de evdeki duzen ve bebegin duzenine ayak uydurmak zorunda kaliyoruz. Sizin evin sistemi buysa o da ayak uyduracak demek. bizde de mesela esim cok gec kalktigi icin kahvaltiyi oglen yapiyoruz. Bebise sabah yaptiriyorum 9-10 gibi. Fazla yemiyor. Tek basina sıkılıyor galiba. Oglen bizleyken tamamliyor kahvaltisini. Bizde ogle yemegi kavrami hic yok. Ben evlenmeden once de annemin evinde ogle yemegi nedir bilmezdim. Biliyorum ogunleri duzenli olmali. Ama simdiden kara kara dusunuyorum, oglen ben isteyken babasi kahvalti yapiyor olacak, o nasil ogle yemegi yiyecek? Benim de buna bir formul bulmam gerek.

sürümde değişiklik yok da uykum da çok

saçma sapan uyuyorum ben normalde de orucu zorlanarak tutarim
yemek full +full yiyorum tatlım etim suyum v.s.
o yüzden süt etkilenmedi ama şimdi sahura kalmazsam 2 gibi yatsam acikmam yemem de ne olur bakıcam süte
çünkü 3 gündür sahurum 2 yumurta zorlayarak da olsa 4 gibi yedim

biz de de öyle
öğle öğünü yok
en geç 10 11 kahvalti
en geç 6 da da akşam yemeği bizim
iş çıkışımız 5 old. için en geç 6da yemekteyiz
evdeysek öğlen kahve yanina biseyler 2 gibi
o yüzden abla buna alışık 2 öğün yeterde artar
ablamizin zaten menü belli
"çorba"
makarna, börek, patates, tavuk
bir iki menüsü var baska da bişey yemez ne salata ne sebze

onun sebebi babasi oldu diye düşünüp bunun ağzına herseyi verdim bakalim ne olacak

Ya benim bebisi tarif ediyosun. Hatta seninki bir tik daha erkenci bu duzen benim de isime geliyo. Gec yatip gec kalkiyoruz iste erkene cekmeye calissam da cekemiyorum ben. Isler iyice sarpa sariyo...

Asiri hareketlendi ya baasinin ucunda yaninda ne varsa cekip indiriyor :) besikteki kenarliklaro falan kaldrdim gecen yuzune indirmis cirliyordu :) agznda tukuruk biriktirip oynuyo deli deli hareketler ama hala yuzustunde sirt ustu geri donemiyor cirliyor sifir mucadele cırlamalar devam her seyi cirlayarak anlatmaya calisiyor tam bir cadoloz cocuklarda evde dura dura cildirdi bence

Dün terasa çıkardım gün batımında. Böyle bir mutluluk olamaz. Çocuk nefes aldı resmen. Evde durmaya hiç alışkın değil. Karda kışta orman mesire alanlarında hep yürüyüşe çıkardık. 2 ay oldu kapanali eve. Ailecek hunilerle geziyoruz. Birde başka dertler kabızlık alerji iyice delirtti bizi. Ben beşik kenarliklarini 2 ay oldu galiba çıkarali. Cok erken keşfetti sıpa. Bir sabah kalktım yüzüne indirmiş nasıl sokup aldıysa. Deli gücü var mübarek. Emin ol döner tembellikten benimkide dönmüyor. Ama oyuncağını falan almak için hoppp taklalar atıyor. Emekliyoruz sürünerek. Hali kenarları favorimiz. Hali dibine geldiğinde kendini döndürüyor parke in üstünde yatmak hobisi. Üşüten oğlum deyip alınca kucağıma bağırıyor. Kasıyor kendini. Hem çok neşeli hemde çok sinirli bir çocuk. Gençlerden geçiyor maalesef. Baba da ben de sinirliyiz. Baba daha mülayim benden almış tüm sınırını herhalde. Yumrukları i sıkıyor sinirlenince daha 8 aylık bebesin sen kendine gel be evlat

Hahahahaha gulceyi anlattin istedgnide istemedgnide ciglikla anlatiyo biz gizli sinirliyiz herhalde evde hic ses yukselmez ama toplayip patliyoruz bilemiyorum o yuzden kime cekti bende balkona cikartinca gun boyu yanimda oyleee yatiyor...bu sabah dudagima daldi taaa icine tirnak gecirip kanatti hem tatlilar hem uyuz oluyorum bu haline gelsin guzel gunler yine cikalim insallah

Bizimde ses yok evde. Bizim sesimizi bırak TV bile izlemiyoruz. Ama genlerden geçiyor işte o yüzden belirttim. Bizim sinir sisteme karşı anne koç burcu, dedeler oğlak, dayı akrep olunca kendisi basak olsa da ne fayda

Bizimde ses yok evde. Bizim sesimizi bırak TV bile izlemiyoruz. Ama genlerden geçiyor işte o yüzden belirttim. Bizim sinir sisteme karşı anne koç burcu, dedeler oğlak, dayı akrep olunca kendisi basak olsa da ne fayda
Oy bizimkinin yukselen akrep

Bizden haberleri vereyim kızlar birazcık

Kızıma tuvalet eğitimi verdim, umduğumdan kolay oldu ramazandan önce bez olayımız bitti şükür

Tosbağama gelince
İlk sokağa çıkma ilanından 30 dk önce popoyu yerden kaldırdı
Arka arka sürünüyor
Ablada öyle başlamıştı önce arka arka, sonra ön sürünme tutup kalkma derken 10 aylık yürüdü

Alt değiştirirken kaçıp gidiyor
Balkona çıkınca keyifler mükemmel
Mutfakta olunca mama sandalyesine kafayı koyup dışarı bakıyor
Tavşan gibi iki dişliyiz hala arada ısırıyor tabi
İstediği şeyi eline alamadığında çığlık basıyo sıpa
Bi he diyo bi anne
Yemek konusunda maşallahımız var
uykularımız da ise gündüz az uyuyor, gece ise iki kere uyanıyor
benim sağ göğsümde hep daha çok süt olduğundan artık nerdeyse günde bi kere solu emip diğerini kurutuyor

Aklıma gelenler bunlar

Maşallah kuzuya erken yürüyecek demek o da abla gibi ☺Biz sadece emekliyoruz ama tek kolunun üstünde durup koltukları tutmaya uğraşıyor.sebzeyi sevemedik meyve yoğurt yumurta ve peyniri severek yiyor sebzeye de zamanla alışır umarım.
Gece çok iyiymis bizim en az 4 kez uyaniyo, bir o uyaniyo bir tuvalete kalkıyorum derken uyku bölük porcük

Ay onun kemerini yesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…