Yaa cadaloz deme gülcemeAsiri hareketlendi ya baasinin ucunda yaninda ne varsa cekip indiriyor :) besikteki kenarliklaro falan kaldrdim gecen yuzune indirmis cirliyordu :) agznda tukuruk biriktirip oynuyo deli deli hareketlerama hala yuzustunde sirt ustu geri donemiyor cirliyor sifir mucadele cırlamalar devam her seyi cirlayarak anlatmaya calisiyor tam bir cadoloz cocuklarda evde dura dura cildirdi bence
Ayy tuvalet eğitimii benim enn korktuğum dönem. Kaç aylık kızın? Hemen kabul etti desene hazırmış çocuk. İşte bebeğin hazır olması çok önemli. Ay o günleri düşündükçe karnıma ağrı giriyor, hayırlı olsun sana da darısı küçük tospiklerimize ,Bizden haberleri vereyim kızlar birazcık
Kızıma tuvalet eğitimi verdim, umduğumdan kolay oldu ✌ramazandan önce bez olayımız bitti şükür ☺
Tosbağama gelince❣
İlk sokağa çıkma ilanından 30 dk önce popoyu yerden kaldırdı
Arka arka sürünüyor
Ablada öyle başlamıştı önce arka arka, sonra ön sürünme tutup kalkma derken 10 aylık yürüdü ✌
Alt değiştirirken kaçıp gidiyor ☺
Balkona çıkınca keyifler mükemmel
Mutfakta olunca mama sandalyesine kafayı koyup dışarı bakıyor
Tavşan gibi iki dişliyiz hala ✌ arada ısırıyor tabi
İstediği şeyi eline alamadığında çığlık basıyo sıpa
Bi he diyo bi anne
Yemek konusunda maşallahımız var
uykularımız da ise gündüz az uyuyor, gece ise iki kere uyanıyor
benim sağ göğsümde hep daha çok süt olduğundan artık nerdeyse günde bi kere solu emip diğerini kurutuyor
Aklıma gelenler bunlar❣
Yaa cadaloz deme gülcemeo bir premsess ama yavrum tükürükle oynamak nedir hahaha.
Mete de son bikaç gündür yüzüstünden sırtüstüne dönebiliyor o da aşırı becerikli şekilde değil. Bol bol yerde bırak, elbet yapacaklar. Bizimkiler de geç yürüsün bi şey olmaz
Maşallah kuzuya erken yürüyecek demek o da abla gibi ☺Biz sadece emekliyoruz ama tek kolunun üstünde durup koltukları tutmaya uğraşıyor.sebzeyi sevemedik meyve yoğurt yumurta ve peyniri severek yiyor sebzeye de zamanla alışır umarım.
Gece çok iyiymis bizim en az 4 kez uyaniyo, bir o uyaniyo bir tuvalete kalkıyorum derken uyku bölük porcük
DimiAy onun kemerini yesinler
Bugün tam 30 aylık oldu canımAyy tuvalet eğitimii benim enn korktuğum dönem. Kaç aylık kızın? Hemen kabul etti desene hazırmış çocuk. İşte bebeğin hazır olması çok önemli. Ay o günleri düşündükçe karnıma ağrı giriyor, hayırlı olsun sana da darısı küçük tospiklerimize ,
Bir şey sorucam, metehan da sırtüstü yatarken özellikle bizim yatakta boynunu kıvırıp geri geri sürünüyo ayaklardan da destek alıp, seninki de öyle mi. Müsaade etmiyorum ödüm kopuyor boynuna bi şey olcak diye. Ne kadar müsaade etmesem de yapacağını yapıyor tabi bi de öyle yapınca aşırı aşırı mutlu oluyor kahkahalar atıyor, bense yapma evladım tehlikeli çocuuum diyip duruyorum
Daha yeni yeni 360 derece dönmeye başladı, sürünmesi falan zor bizimkinin hiç niyeti yok
Sağol tatlımGitarını yerim minnoşun
Ya doğum tarihi ne. Kafama takmıyım diyorum ama düşünmeden edemiyorum niye dönmüyor diye.
Normalde çok rahat biriyim çocuk olunca iş değişiyormusSelam canım neden endişe ediyorsun ki
Her çocuk bir değil sakın kendini strese sokma durduk yere
Biri erkenden sürünürken diğeri geç sürünüyor
Biri otururken diğeri oturamıyor
Biri çok iştahlıyken diğeri zorla yiyor
Sağlığı yerinde olsun hepsi olur
İçine biraz su serpeyim dedim
Ayaklarından itince sabırla olduYa masallah darısı başımıza. Gerçi oğlan daha dönmeye üşeniyor nasıl emekliycek bilmiyorum
Ben de içine su serpeyim. Bir arkadaşum geç emekleyenler uzun boylu olur dedi. Ne kadar doğru bilememYa doğum tarihi ne. Kafama takmıyım diyorum ama düşünmeden edemiyorum niye dönmüyor diye.
Hala fikrim yok. Ya mercimek deneyecegim tekrar (ilkinde yememisti), ya da risk almayip dunku gibi kiymali kereviz pisirecegim. Semizotunu nasil pisireceksin? Biz yaklasik bir hafta 10 gundur kiyma yiyoruz. Ama bazen fazla puturlu geliyor yemiyor. O zaman blender yapiyorum. Sen eti nasil vereceksin?Evet kizlarrr hazır buralar senlenmisken akşam menülerinize alalımben minnoşumla semizotu pisirecrgim inş. Sizlerin menüde neler var? Bugün ilk et tadımına başlayacağım. Gıcık doktor dönüş yaptı ve dana eti önerdi... Kıyma, semizotu ve pirasa üçlemesi olacak
Emeklemeye niyeti yok dedim dun...bu sabah park yataginda 3 kere dort ayak durdu kendi kendine. Biraz ustune dussek emekleyecek galiba.Döndükten 3 gün sonra oldu ama çok zorlanıo. Popo havada
A ne dedi alerji durumuyla ilgili bizim doktorda dana kiyma demisti..ya ben hala sabah kahvalti oglen corba aksam 3gibi yogurrt veriorm aksam yemegidemi yediriosnuz..bazende irmikli tahilli muhallebi veriorm.bende semizotu aldm naasl yapcksn..enginar verdim bugun :) havucluEvet kizlarrr hazır buralar senlenmisken akşam menülerinize alalımben minnoşumla semizotu pisirecrgim inş. Sizlerin menüde neler var? Bugün ilk et tadımına başlayacağım. Gıcık doktor dönüş yaptı ve dana eti önerdi... Kıyma, semizotu ve pirasa üçlemesi olacak
Puturlu yumurta sarısı bile yemiyor artık. Blender maalesef. 9.ay dolmadan puturlu vermeyi düşünmüyorum. Eski kafa doktorların önerisi de bu yönde. Blw falan yalan oldu kısacaHala fikrim yok. Ya mercimek deneyecegim tekrar (ilkinde yememisti), ya da risk almayip dunku gibi kiymali kereviz pisirecegim. Semizotunu nasil pisireceksin? Biz yaklasik bir hafta 10 gundur kiyma yiyoruz. Ama bazen fazla puturlu geliyor yemiyor. O zaman blender yapiyorum. Sen eti nasil vereceksin?
Puturlu yumurta sarısı bile yemiyor artık. Blender maalesef. 9.ay dolmadan puturlu vermeyi düşünmüyorum. Eski kafa doktorların önerisi de bu yönde. Blw falan yalan oldu kısacaçocuk bizi yönlendiriyor. Çiğneme yetisi gelişmedi henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?