Yaa cadaloz deme gülceme o bir premsess ama yavrum tükürükle oynamak nedir hahaha.
Mete de son bikaç gündür yüzüstünden sırtüstüne dönebiliyor o da aşırı becerikli şekilde değil. Bol bol yerde bırak, elbet yapacaklar. Bizimkiler de geç yürüsün bi şey olmaz

Ayy tuvalet eğitimii benim enn korktuğum dönem. Kaç aylık kızın? Hemen kabul etti desene hazırmış çocuk. İşte bebeğin hazır olması çok önemli. Ay o günleri düşündükçe karnıma ağrı giriyor, hayırlı olsun sana da darısı küçük tospiklerimize ,

Bir şey sorucam, metehan da sırtüstü yatarken özellikle bizim yatakta boynunu kıvırıp geri geri sürünüyo ayaklardan da destek alıp, seninki de öyle mi. Müsaade etmiyorum ödüm kopuyor boynuna bi şey olcak diye. Ne kadar müsaade etmesem de yapacağını yapıyor tabi bi de öyle yapınca aşırı aşırı mutlu oluyor kahkahalar atıyor, bense yapma evladım tehlikeli çocuuum diyip duruyorum
Daha yeni yeni 360 derece dönmeye başladı, sürünmesi falan zor bizimkinin hiç niyeti yok

Tabi canim acelemiz yok yatakta duz biraktim donmus yuznu emzigi pat pat besigin baaaima vuruyor hepsi cok tatli

Genetiğine uyarsa yürür diye tahmin ediyorum bakalım nasıl olacak
Sever canım zamanla merak etme
Gece uykusuz kalmak çok zorluyor ya
Zombi gibi oluyoruz
Uyumadan önce tok tutacak şeyler verirsen belki daha uzun uyur

Evet kizlarrr hazır buralar senlenmisken akşam menülerinize alalım ben minnoşumla semizotu pisirecrgim inş. Sizlerin menüde neler var? Bugün ilk et tadımına başlayacağım. Gıcık doktor dönüş yaptı ve dana eti önerdi... Kıyma, semizotu ve pirasa üçlemesi olacak

Bugün tam 30 aylık oldu canım
Zaten 30 aya kadar bekleyin kasları gelişsin diyor uzmanlar
Bende bekledim şimdiye kadar
Ve sonucu hemen aldık
Bi gün bile sürmedi ya, beze bay bay dedik
Çıkardıktan sonra takmadık hiç
Benimsedi hemen wc yi

İnşallah canım hep birlikte görürüz

Canım bırak yere sürünmeye çalışıyor belli ki
Kendi etrafında döndüğünden, arkaya doğru refleks gibi atıyor kendisini. Endişe etme rahat ol

Bizimki bildiğin popoyu kaldırıp göbeğiyle kendini geriye atıyor

Gitarını yerim minnoşun
Sağol tatlım
Nasılsın bakalım
Menüler filan havada uçuşuyor
Ben niyetliyim, her gün menü yapamıyorum
Yapınca da yazacak vaktim olmuyo
Bu ara wc de yaşıyo gibiyim
İştah konusunda iyiyiz öğlen kıymalı yeşil fasulye yoğurt verdim

Ya doğum tarihi ne. Kafama takmıyım diyorum ama düşünmeden edemiyorum niye dönmüyor diye.

Selam canım neden endişe ediyorsun ki
Her çocuk bir değil sakın kendini strese sokma durduk yere
Biri erkenden sürünürken diğeri geç sürünüyor
Biri otururken diğeri oturamıyor
Biri çok iştahlıyken diğeri zorla yiyor
Sağlığı yerinde olsun hepsi olur
İçine biraz su serpeyim dedim

Normalde çok rahat biriyim çocuk olunca iş değişiyormusdesteksiz oturuyor meraklı herşeye. Sabırsızlığı bırakıp kendi haline bıraksam iyi olacak

Hala fikrim yok. Ya mercimek deneyecegim tekrar (ilkinde yememisti), ya da risk almayip dunku gibi kiymali kereviz pisirecegim. Semizotunu nasil pisireceksin? Biz yaklasik bir hafta 10 gundur kiyma yiyoruz. Ama bazen fazla puturlu geliyor yemiyor. O zaman blender yapiyorum. Sen eti nasil vereceksin?

A ne dedi alerji durumuyla ilgili bizim doktorda dana kiyma demisti..ya ben hala sabah kahvalti oglen corba aksam 3gibi yogurrt veriorm aksam yemegidemi yediriosnuz..bazende irmikli tahilli muhallebi veriorm.bende semizotu aldm naasl yapcksn..enginar verdim bugun :) havuclu

Puturlu yumurta sarısı bile yemiyor artık. Blender maalesef. 9.ay dolmadan puturlu vermeyi düşünmüyorum. Eski kafa doktorların önerisi de bu yönde. Blw falan yalan oldu kısaca çocuk bizi yönlendiriyor. Çiğneme yetisi gelişmedi henuz

-EarthLing- ben baya eline vermistim brokoli falan gecen dil.peyniri aldik baya boldum onu cigneme hareketini gostermistm ayni yaptgmi yapti simdi birakiyorm diline ceviriyo ceviriyo yutuyo cok acelem yok ama suyu icemiyo bogulur doye dusunuyordm hep sandgmdan daha iyi idare ediyor bazen puuturli bazen blendr gidiyorm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…