Süt ürünlerini keseceğiz. Ekstra alerjik mamaya falan gerek yok dedi. Verdiği ilacı her gün kullanacağım. Ve ete başla dana eti olsun dedi. Toz saşe bir şey vermişti. Ben onu arada sırada veriyordum. Meğer her gün içmesi lazımmış. Kaka yumusamasi için. 1 2 günde etki etmezmiş. Havuç vermemeni öneririm canım en azından kabızlıklari geçene kadar. Kıymayı önce pişircem, minik minik pirasa ve semizotunu katacağım. Soğan yerine pırasa kullanıyorum bu ara. Sonra blender hop mideye inş.

2 gündür brokoli sarmısak kabak karışımı. Çişi hep brokoli kokuyor

Genetiğine uyarsa yürür diye tahmin ediyorum bakalım nasıl olacak
Sever canım zamanla merak etme
Gece uykusuz kalmak çok zorluyor ya
Zombi gibi oluyoruz
Uyumadan önce tok tutacak şeyler verirsen belki daha uzun uyur
Aynen öyle uykusuzluk kötü gün içinde esniyorum sürekli aksam tahıllı mama karışımı veriyorum genelde yemeklere ete baslayamadik henuz gazdan korkuyorum bu arada maşallah minnoşa çok tatlı

Sase kabizlik icinmiydi? Ya ben doktora cok direttim ama bana disardan yapacagmz her mudahale daha isi zorlastirie dogal yollarla cozecegiz dedi beslenme arti yogurt kefir vs.. ama cozulmuyor gerci bugun zeytinyagi vermistm yapmis bazen yapti diye gunluk vermeyi unutuyorm zeytinyagini..duzenli kullansam belki etki edecek.

Ya benimki cigniyor aslinda. Ama o kadar uzun cigniyor ki bir ogun 3 gunde biter oyle. Ben de blender yapiyorum kiymali yemekleri. Diger seyleri yapmiyorum. Hatta pratik yapsin diye arada birakiyorum uzun uzun cignesin...ama yutmak cok sonra aklina geliyor.

Benimki de cigniyor, sakiz gibi. Yutmak aklina gec geliyor. 150 saat cigneyebilir biraksam. ben de bazen birakiyorum kaslari calissin diye. Ama ogun bitirsin istiyorsam kiymayi blender yapiyorum. 3 gun bekleyemem beyimizin yutmasini.

Semizotunu deneyeyim ben de bu hafta.

Kizlar gülce doymuyor ya..sabah kahvalti oglen corba veya sebze neyse aksam 3gibi yogurt seklindeydi az once bagirdi bagirdi bi mama yaptm 180 cc bir nefeste icti beni de emmisti halbuki sizin ogunler nasil ? Aksam yemeginden bahsettiniz? Bir de gece 12de uyandi mama verdik 5e kdr uyumusuz diger turlu son mamasini 8de veriyordum 12den sonrq saat basi uyaniyordu demekki bir de 12de vermem lazim..

Ben sabah kahvaltı öğlen meyve veya yogurt aksam 7 gibi koyu kıvamlı çorba veya yemeğini veriyorum. Her öğünden sonra mutlaka emmek istiyor.

Ben sabah kahvaltı öğlen meyve veya yogurt aksam 7 gibi koyu kıvamlı çorba veya yemeğini veriyorum. Her öğünden sonra mutlaka emmek istiyor.
Pirasa verdik canim..bence benim sutumun besleyicilgi yok bilmiyorum aksam uzeri cildiriyor mamayi nefessiz icti yani

Bizimki pek standart degil. Uykusu duzensiz olunca ogunler sarkiyor. Ama genelde sabah kahvalti, oglen yogurt, ogleden sonra aksam uzeri sebze puresi yiyor. Vakit kalsa gece muhallebi tarzi bir sey de vermek isterim ama sira gelmiyor. Bir de gun icinde cok emzirirsem ek gidayi pek yemiyor. Genel olarak porsiyonlarimiz kucuk. Bazen bir ogunu ara vere vere 2 saatte bitiyor. Kahvaltisi oglene sarkiyor falan. Ben de cogaltmak istiyorum ek gidayi ama o istemeyince olmuyor.

Gulcenin porsiyonlarda buyuk ama bagirsak durumundan dolayi yavas gitmek zorundayim e cocukta doymuyor nasil yapicam bilmiyorum..gece mamasini surekli hale getirebilirm belki ama irmik falanda kabiz yapabilir

Evet ama uyarıcı değil galiba verdiği. Kaka yı yumusatmsya yarıyor. Doktorun bahsettiği tip ürünler zaten çok nadir kullanılması gerekli. Biz süt grubu da alamadığımız için baska çare kalmıyor. Bağırsakları uyarmiyor sadece sulanması i sağlıyor. Zaten o da pek işe yarar mı bilmiyorum. Çocuk ikinmak istemiyor. Sulu olunca da yapmaz korkudan

O günlerini ve porsiyonlarini da yazar mısın canım?

Gulcenin porsiyonlarda buyuk ama bagirsak durumundan dolayi yavas gitmek zorundayim e cocukta doymuyor nasil yapicam bilmiyorum..gece mamasini surekli hale getirebilirm belki ama irmik falanda kabiz yapabilir
Bizim porsiyonlsrda büyük. Sütüm var herhalde diye tahmin ediyorum. Kahvaltı 6yemek kaşığı. Oglen 1 armut, akşam 8 yemek kaşığı pure veriyorum. Özellikle akşam öğünü de versem daha fazlasını yer ama vermiyorum. Her ek gıda sonrası da 30 40ml arası su veriyorum. Gün icinde 2 uzun emme ve kısa kısa 3 4 emme oluyor. Akşam maksimum gece uykusuna yatıyor. 12 1 arası kaldırıp emziriyorum. Sabah 5 6 da kalkıyoruz güne başlıyoruz. Bazen 7de yatınca 22.30 gibi emiyor. Sonra 3 gibi kalkıyor emiyor azcık. Sabah yine 5 6... Bizde durum bu şekilde. Eğer bir nefeste içtiyse arttır canım. Yeterli gelmiyor olabilir ek gıda.

Yulafla dene. Genelde yulaf veriyorum ben.

Semizotu hiç yemedi mete ama kıyma pırasa ve havuç üçlemesine bayıldı seninki de sever muhakkak
Bugün bezelye var. Az önce bebek salçası yaptım salça soğan kıyma havuç ve bezelye. Bunu yiyecek. Akşama da muz, o kadar

Sürünsün ben sürünmesin demiyorum ama aynen göbeğini kaldırıyo ayağından güç alıp kendini itiyor korkuyorum boynuna bi şey olacak diye. Normal bebekler gibi yüzüstü sürünse ya

O zamaan kızının 30. Ayı kutlu olsun. Nice aylara, yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…