Süt ürünlerini keseceğiz. Ekstra alerjik mamaya falan gerek yok dedi. Verdiği ilacı her gün kullanacağım. Ve ete başla dana eti olsun dedi. Toz saşe bir şey vermişti. Ben onu arada sırada veriyordum. Meğer her gün içmesi lazımmış. Kaka yumusamasi için. 1 2 günde etki etmezmiş. Havuç vermemeni öneririm canım en azından kabızlıklari geçene kadar. Kıymayı önce pişircem, minik minik pirasa ve semizotunu katacağım. Soğan yerine pırasa kullanıyorum bu ara. Sonra blender hop mideye inş.A ne dedi alerji durumuyla ilgili bizim doktorda dana kiyma demisti..ya ben hala sabah kahvalti oglen corba aksam 3gibi yogurrt veriorm aksam yemegidemi yediriosnuz..bazende irmikli tahilli muhallebi veriorm.bende semizotu aldm naasl yapcksn..enginar verdim bugun :) havuclu
2 gündür brokoli sarmısak kabak karışımı. Çişi hep brokoli kokuyorSüt ürünlerini keseceğiz. Ekstra alerjik mamaya falan gerek yok dedi. Verdiği ilacı her gün kullanacağım. Ve ete başla dana eti olsun dedi. Toz saşe bir şey vermişti. Ben onu arada sırada veriyordum. Meğer her gün içmesi lazımmış. Kaka yumusamasi için. 1 2 günde etki etmezmiş. Havuç vermemeni öneririm canım en azından kabızlıklari geçene kadar. Kıymayı önce pişircem, minik minik pirasa ve semizotunu katacağım. Soğan yerine pırasa kullanıyorum bu ara. Sonra blender hop mideye inş.
Aynen öyle uykusuzluk kötü gün içinde esniyorum sürekliGenetiğine uyarsa yürür diye tahmin ediyorum bakalım nasıl olacak
Sever canım zamanla merak etme
Gece uykusuz kalmak çok zorluyor ya
Zombi gibi oluyoruz
Uyumadan önce tok tutacak şeyler verirsen belki daha uzun uyur
Sase kabizlik icinmiydi? Ya ben doktora cok direttim ama bana disardan yapacagmz her mudahale daha isi zorlastirie dogal yollarla cozecegiz dedi beslenme arti yogurt kefir vs.. ama cozulmuyor gerci bugun zeytinyagi vermistm yapmisSüt ürünlerini keseceğiz. Ekstra alerjik mamaya falan gerek yok dedi. Verdiği ilacı her gün kullanacağım. Ve ete başla dana eti olsun dedi. Toz saşe bir şey vermişti. Ben onu arada sırada veriyordum. Meğer her gün içmesi lazımmış. Kaka yumusamasi için. 1 2 günde etki etmezmiş. Havuç vermemeni öneririm canım en azından kabızlıklari geçene kadar. Kıymayı önce pişircem, minik minik pirasa ve semizotunu katacağım. Soğan yerine pırasa kullanıyorum bu ara. Sonra blender hop mideye inş.
Ya benimki cigniyor aslinda. Ama o kadar uzun cigniyor ki bir ogun 3 gunde biter oyle. Ben de blender yapiyorum kiymali yemekleri. Diger seyleri yapmiyorum. Hatta pratik yapsin diye arada birakiyorum uzun uzun cignesin...ama yutmak cok sonra aklina geliyor.Puturlu yumurta sarısı bile yemiyor artık. Blender maalesef. 9.ay dolmadan puturlu vermeyi düşünmüyorum. Eski kafa doktorların önerisi de bu yönde. Blw falan yalan oldu kısacaçocuk bizi yönlendiriyor. Çiğneme yetisi gelişmedi henuz
Benimki de cigniyor, sakiz gibi. Yutmak aklina gec geliyor. 150 saat cigneyebilir biraksam.-EarthLing- ben baya eline vermistim brokoli falan gecen dil.peyniri aldik baya boldum onu cigneme hareketini gostermistm ayni yaptgmi yapti simdi birakiyorm diline ceviriyo ceviriyo yutuyo cok acelem yok ama suyu icemiyo bogulur doye dusunuyordm hep sandgmdan daha iyi idare ediyor bazen puuturli bazen blendr gidiyorm bende
Semizotunu deneyeyim ben de bu hafta.Süt ürünlerini keseceğiz. Ekstra alerjik mamaya falan gerek yok dedi. Verdiği ilacı her gün kullanacağım. Ve ete başla dana eti olsun dedi. Toz saşe bir şey vermişti. Ben onu arada sırada veriyordum. Meğer her gün içmesi lazımmış. Kaka yumusamasi için. 1 2 günde etki etmezmiş. Havuç vermemeni öneririm canım en azından kabızlıklari geçene kadar. Kıymayı önce pişircem, minik minik pirasa ve semizotunu katacağım. Soğan yerine pırasa kullanıyorum bu ara. Sonra blender hop mideye inş.
Ben sabah kahvaltı öğlen meyve veya yogurt aksam 7 gibi koyu kıvamlı çorba veya yemeğini veriyorum. Her öğünden sonra mutlaka emmek istiyor.Kizlar gülce doymuyor ya..sabah kahvalti oglen corba veya sebze neyse aksam 3gibi yogurt seklindeydi az once bagirdi bagirdi bi mama yaptm 180 cc bir nefeste icti beni de emmisti halbukisizin ogunler nasil ? Aksam yemeginden bahsettiniz? Bir de gece 12de uyandi mama verdik 5e kdr uyumusuz diger turlu son mamasini 8de veriyordum 12den sonrq saat basi uyaniyordu demekki bir de 12de vermem lazim..
Pirasa verdik canim..bence benim sutumun besleyicilgi yokBen sabah kahvaltı öğlen meyve veya yogurt aksam 7 gibi koyu kıvamlı çorba veya yemeğini veriyorum. Her öğünden sonra mutlaka emmek istiyor.
Bizimki pek standart degil. Uykusu duzensiz olunca ogunler sarkiyor. Ama genelde sabah kahvalti, oglen yogurt, ogleden sonra aksam uzeri sebze puresi yiyor. Vakit kalsa gece muhallebi tarzi bir sey de vermek isterim ama sira gelmiyor. Bir de gun icinde cok emzirirsem ek gidayi pek yemiyor. Genel olarak porsiyonlarimiz kucuk. Bazen bir ogunu ara vere vere 2 saatte bitiyor. Kahvaltisi oglene sarkiyor falan. Ben de cogaltmak istiyorum ek gidayi ama o istemeyince olmuyor.Kizlar gülce doymuyor ya..sabah kahvalti oglen corba veya sebze neyse aksam 3gibi yogurt seklindeydi az once bagirdi bagirdi bi mama yaptm 180 cc bir nefeste icti beni de emmisti halbukisizin ogunler nasil ? Aksam yemeginden bahsettiniz? Bir de gece 12de uyandi mama verdik 5e kdr uyumusuz diger turlu son mamasini 8de veriyordum 12den sonrq saat basi uyaniyordu demekki bir de 12de vermem lazim..
Verdim birkac hafta once. Diger sebzelerle karistirmistim.Pırasa verdınız mı. Evde pırasa var bugün yapsam mı diye düşünüyorum.
Gulcenin porsiyonlarda buyuk ama bagirsak durumundan dolayi yavas gitmek zorundayim e cocukta doymuyor nasil yapicam bilmiyorum..gece mamasini surekli hale getirebilirm belki ama irmik falanda kabiz yapabilirBizimki pek standart degil. Uykusu duzensiz olunca ogunler sarkiyor. Ama genelde sabah kahvalti, oglen yogurt, ogleden sonra aksam uzeri sebze puresi yiyor. Vakit kalsa gece muhallebi tarzi bir sey de vermek isterim ama sira gelmiyor. Bir de gun icinde cok emzirirsem ek gidayi pek yemiyor. Genel olarak porsiyonlarimiz kucuk. Bazen bir ogunu ara vere vere 2 saatte bitiyor. Kahvaltisi oglene sarkiyor falan. Ben de cogaltmak istiyorum ek gidayi ama o istemeyince olmuyor.
Evet ama uyarıcı değil galiba verdiği. Kaka yı yumusatmsya yarıyor. Doktorun bahsettiği tip ürünler zaten çok nadir kullanılması gerekli. Biz süt grubu da alamadığımız için baska çare kalmıyor. Bağırsakları uyarmiyor sadece sulanması i sağlıyor. Zaten o da pek işe yarar mı bilmiyorum. Çocuk ikinmak istemiyor. Sulu olunca da yapmaz korkudanSase kabizlik icinmiydi? Ya ben doktora cok direttim ama bana disardan yapacagmz her mudahale daha isi zorlastirie dogal yollarla cozecegiz dedi beslenme arti yogurt kefir vs.. ama cozulmuyor gerci bugun zeytinyagi vermistm yapmisbazen yapti diye gunluk vermeyi unutuyorm zeytinyagini..duzenli kullansam belki etki edecek.
O günlerini ve porsiyonlarini da yazar mısın canım?Kizlar gülce doymuyor ya..sabah kahvalti oglen corba veya sebze neyse aksam 3gibi yogurt seklindeydi az once bagirdi bagirdi bi mama yaptm 180 cc bir nefeste icti beni de emmisti halbukisizin ogunler nasil ? Aksam yemeginden bahsettiniz? Bir de gece 12de uyandi mama verdik 5e kdr uyumusuz diger turlu son mamasini 8de veriyordum 12den sonrq saat basi uyaniyordu demekki bir de 12de vermem lazim..
Bizim porsiyonlsrda büyük. Sütüm var herhalde diye tahmin ediyorum. Kahvaltı 6yemek kaşığı. Oglen 1 armut, akşam 8 yemek kaşığı pure veriyorum. Özellikle akşam öğünü de versem daha fazlasını yer ama vermiyorum. Her ek gıda sonrası da 30 40ml arası su veriyorum. Gün icinde 2 uzun emme ve kısa kısa 3 4 emme oluyor. Akşam maksimum gece uykusuna yatıyor. 12 1 arası kaldırıp emziriyorum. Sabah 5 6 da kalkıyoruz güne başlıyoruz. Bazen 7de yatınca 22.30 gibi emiyor. Sonra 3 gibi kalkıyor emiyor azcık. Sabah yine 5 6... Bizde durum bu şekilde. Eğer bir nefeste içtiyse arttır canım. Yeterli gelmiyor olabilir ek gıda.Gulcenin porsiyonlarda buyuk ama bagirsak durumundan dolayi yavas gitmek zorundayim e cocukta doymuyor nasil yapicam bilmiyorum..gece mamasini surekli hale getirebilirm belki ama irmik falanda kabiz yapabilir
Yulafla dene. Genelde yulaf veriyorum ben.Gulcenin porsiyonlarda buyuk ama bagirsak durumundan dolayi yavas gitmek zorundayim e cocukta doymuyor nasil yapicam bilmiyorum..gece mamasini surekli hale getirebilirm belki ama irmik falanda kabiz yapabilir
Semizotu hiç yemedi mete ama kıyma pırasa ve havuç üçlemesine bayıldıEvet kizlarrr hazır buralar senlenmisken akşam menülerinize alalımben minnoşumla semizotu pisirecrgim inş. Sizlerin menüde neler var? Bugün ilk et tadımına başlayacağım. Gıcık doktor dönüş yaptı ve dana eti önerdi... Kıyma, semizotu ve pirasa üçlemesi olacak
Sürünsün ben sürünmesin demiyorum ama aynen göbeğini kaldırıyo ayağından güç alıp kendini itiyor korkuyorum boynuna bi şey olacak diye. Normal bebekler gibi yüzüstü sürünse yaBugün tam 30 aylık oldu canım
Zaten 30 aya kadar bekleyin kasları gelişsin diyor uzmanlar
Bende bekledim şimdiye kadar
Ve sonucu hemen aldık
Bi gün bile sürmedi ya, beze bay bay dedik
Çıkardıktan sonra takmadık hiç
Benimsedi hemen wc yi
İnşallah canım hep birlikte görürüz❤
Canım bırak yere sürünmeye çalışıyor belli ki
Kendi etrafında döndüğünden, arkaya doğru refleks gibi atıyor kendisini. Endişe etme rahat ol
Bizimki bildiğin popoyu kaldırıp göbeğiyle kendini geriye atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?