Ya doğum tarihi ne. Kafama takmıyım diyorum ama düşünmeden edemiyorum niye dönmüyor diye.
5 eylül. Tam 6,5 aylıktı sırtüstünden yüzüstüne döndü. Tam 7,5 aylıktı yüzüstünden sırtüstüne döndü ama onu hala bile tam rahat yapamıyor
Gündaşları emekliyor hatta tutunup ayağa kalkıyor bebeğinin durumunu en iyi sen bilirsin. Oğlum kafasını geç tuttu mesela, kolundan tutunca kendini kasıp kaldırmıyodu falan. Ben kabullendim geç döndü, geç emekleyecek, geç yürüyecek. Dert etme hiç boşver akışına bırak. Ha tabi desteklemeye devam et koyverme ama kafana da takma

Hmm evet bak acıktığı için de kalkıyor olabilir. Mama sonrası su veriyo musun onu da ver emi unutma. Aynen gece 12de veya 1de ne zaman kalkarsa o zaman tekrar bi 90 ya da 120lik mama yap bakalım.
Mete sabah uyanıyor önce biraz meme. Zaten malum memede hiçbir zaman doymaz. Sonra kaldırıyorumkahvaltı veriyorum ama yemiyor lorlu omlet yaptım, pankek yaptım, karışım yaptım ama çok fazla yemiyor. Aradan zaman geçince biraz biraz yiyor işte. Öğleden sonra sebze veriyorum yoğurtla birlikte. Akşam da meyve (genelde elma ve armutu rendeleyip pişiriyorum). Bu kadar yiyor. Gece de 2 kez falan 120lik mama yapıyorum, +beni emiyor

Pırasa verdınız mı. Evde pırasa var bugün yapsam mı diye düşünüyorum.
Kesinlikle yap, mete çok sevdi inşallah senin minnoşun da sever. Ben kıymalı yapmıştım ama kıymasız da yapabilirsin. İçine havuç ve ya pirinç ya da bulgur atabilirsin, blender yap ver. Ooh afiyet olsun

kızlar ben köfte yapmıstım ceviz büyüklüğünde buzluğa attım. çıkarıp her yemeğe koyuyorum ikişer tane. pratik oldu bitsin bidaha yapıcam. ilk önce patates köfte olarak elimle yedirmeyi denedim ama pek sevmedi bende piştikten sonra çatalla eziyorum köfteyi öyle veriyorum.
bugün ilik sulu kıymalı tarhana yaptım 10/10

Kıymayı atmadın buzluğa dimi köfte yaptın direkt. Ne koydun peki? Yumurta sarısı soğan sarımsak başka ne konuyo?

2 ceviz büyüklüğünde köfte çok değil mi?

Masallah masallah, bizimki 2 yemek kasigi yerse super. Iyi gunumuzde belki 3. Bayagi az yiyor benimki demek

Masallah masallah, bizimki 2 yemek kasigi yerse super. Iyi gunumuzde belki 3. Bayagi az yiyor benimki demek
Emmesi azaldı yada bana öyle geliyor. Belki senin sütun çok doyurucudur. O yüzden çok yemiyordur. Aaa şey geldi aklıma. Biogaia dolapta mi tutuyorsun oda da mı?

maydanoz az kekik az nane

kücülüyo zaten pişirince bazen de kalıyo birazı
.Her gün veriyor musun aynı ölçü de? Biz bugün başladık et grubuna. 1 çay kaşığı dan biraz fazla koydum. Haftada 3 maksimum 4 vermeyi planlıyorum. Vermediğim günler kendi yaptığım ilik suyundan katacagim. Bir de balık veren var mı aramızda?

genelde 2 günde 1 veriyorum. balık bende denemedim henüz

Zaten cogunlukla korkudan tutruklarinida dusunuyorum ben ayagni bastrcagmi anlayip itiyo ayaklarini :)))

O günlerini ve porsiyonlarini da yazar mısın canım?
Sabah 8.30 kahvalti yumurta peynir kayisili yada meybeli bir püre
Oglen sebze karisimi
3 gibi yogurt.
6da devam sutu ya da irmikli muhallebi(cok nadir)
Sanirim birde aksamnyemegi.eklemem gerekecek oglen corba verip aksam sebze yemegi gibi doktorumuza bi yazayimda :)

Bizimkine benzeer iste ogleden sonea acikiyor gulce bence aksam yemegi seklinde koymayi duusnuyorm 6 7 gibi mama yerine.zaten doktorda devam sutunu birakacagiz ek gidaya agirlik ver demisti

Kahvaltida ne veriyorsun? Yumurta peynir koyuyorum su sekilde bir de pure..oglende baya yiyor aaslinda aksamda acikiyor

Eklentiler

• 20200427_182002.webp
    24 KB · Görüntüleme: 34
Bence hiç yazma doktora. Daha önemli şeylere sakla. Öğlene corba, , akşama pure verebilirsin. Sabah ve öğlen arasına da yoğurt. 3 de yediği yoğurt tok tutmaz annesi. Büyüdü gülce kız

Bence hiç yazma doktora. Daha önemli şeylere sakla. Öğlene corba, , akşama pure verebilirsin. Sabah ve öğlen arasına da yoğurt. 3 de yediği yoğurt tok tutmaz annesi. Büyüdü gülce kız
Kuzenimede doktoru (1hafta var aramizda) aksam yemegi demis iste sebze..oglene corba koymus o sekildede yapabilirim aynen menu 2ye cikiyorrrr corba ne vercez o zamman daha bebek tarhanasini denemedim icinde biraz nohut vardi 7.ayda vereblrsn demisti doktor gerci.yogurrt corbasi olabilir..balkabagi olablr..dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…