5 eylül. Tam 6,5 aylıktı sırtüstünden yüzüstüne döndü. Tam 7,5 aylıktı yüzüstünden sırtüstüne döndü ama onu hala bile tam rahat yapamıyorYa doğum tarihi ne. Kafama takmıyım diyorum ama düşünmeden edemiyorum niye dönmüyor diye.
Hmm evet bak acıktığı için de kalkıyor olabilir. Mama sonrası su veriyo musun onu da ver emi unutma. Aynen gece 12de veya 1de ne zaman kalkarsa o zaman tekrar bi 90 ya da 120lik mama yap bakalım.Kizlar gülce doymuyor ya..sabah kahvalti oglen corba veya sebze neyse aksam 3gibi yogurt seklindeydi az once bagirdi bagirdi bi mama yaptm 180 cc bir nefeste icti beni de emmisti halbukisizin ogunler nasil ? Aksam yemeginden bahsettiniz? Bir de gece 12de uyandi mama verdik 5e kdr uyumusuz diger turlu son mamasini 8de veriyordum 12den sonrq saat basi uyaniyordu demekki bir de 12de vermem lazim..
Kesinlikle yap, mete çok sevdi inşallah senin minnoşun da sever. Ben kıymalı yapmıştım ama kıymasız da yapabilirsin. İçine havuç ve ya pirinç ya da bulgur atabilirsin, blender yap ver. Ooh afiyet olsunPırasa verdınız mı. Evde pırasa var bugün yapsam mı diye düşünüyorum.
Şimdi deniycem. Su an benım bile canım çektiKesinlikle yap, mete çok sevdi inşallah senin minnoşun da sever. Ben kıymalı yapmıştım ama kıymasız da yapabilirsin. İçine havuç ve ya pirinç ya da bulgur atabilirsin, blender yap ver. Ooh afiyet olsun
Kıymayı atmadın buzluğa dimi köfte yaptın direkt. Ne koydun peki? Yumurta sarısı soğan sarımsak başka ne konuyo?kızlar ben köfte yapmıstım ceviz büyüklüğünde buzluğa attım. çıkarıp her yemeğe koyuyorum ikişer tane. pratik oldu bitsin bidaha yapıcam. ilk önce patates köfte olarak elimle yedirmeyi denedim ama pek sevmedi bende piştikten sonra çatalla eziyorum köfteyi öyle veriyorum.
bugün ilik sulu kıymalı tarhana yaptım 10/10
2 ceviz büyüklüğünde köfte çok değil mi?kızlar ben köfte yapmıstım ceviz büyüklüğünde buzluğa attım. çıkarıp her yemeğe koyuyorum ikişer tane. pratik oldu bitsin bidaha yapıcam. ilk önce patates köfte olarak elimle yedirmeyi denedim ama pek sevmedi bende piştikten sonra çatalla eziyorum köfteyi öyle veriyorum.
bugün ilik sulu kıymalı tarhana yaptım 10/10
Masallah masallah, bizimki 2 yemek kasigi yerse super. Iyi gunumuzde belki 3. Bayagi az yiyor benimki demekBizim porsiyonlsrda büyük. Sütüm var herhalde diye tahmin ediyorum. Kahvaltı 6yemek kaşığı. Oglen 1 armut, akşam 8 yemek kaşığı pure veriyorum. Özellikle akşam öğünü de versem daha fazlasını yer ama vermiyorum. Her ek gıda sonrası da 30 40ml arası su veriyorum. Gün icinde 2 uzun emme ve kısa kısa 3 4 emme oluyor. Akşam maksimum gece uykusuna yatıyor. 12 1 arası kaldırıp emziriyorum. Sabah 5 6 da kalkıyoruz güne başlıyoruz. Bazen 7de yatınca 22.30 gibi emiyor. Sonra 3 gibi kalkıyor emiyor azcık. Sabah yine 5 6... Bizde durum bu şekilde. Eğer bir nefeste içtiyse arttır canım. Yeterli gelmiyor olabilir ek gıda.
Emmesi azaldı yada bana öyle geliyor. Belki senin sütun çok doyurucudur. O yüzden çok yemiyordur. Aaa şey geldi aklıma. Biogaia dolapta mi tutuyorsun oda da mı?Masallah masallah, bizimki 2 yemek kasigi yerse super. Iyi gunumuzde belki 3. Bayagi az yiyor benimki demek
maydanoz az kekik az naneKıymayı atmadın buzluğa dimi köfte yaptın direkt. Ne koydun peki? Yumurta sarısı soğan sarımsak başka ne konuyo?
kücülüyo zaten pişirince2 ceviz büyüklüğünde köfte çok değil mi?
.Her gün veriyor musun aynı ölçü de? Biz bugün başladık et grubuna. 1 çay kaşığı dan biraz fazla koydum. Haftada 3 maksimum 4 vermeyi planlıyorum. Vermediğim günler kendi yaptığım ilik suyundan katacagim. Bir de balık veren var mı aramızda?maydanoz az kekik az nane
kücülüyo zaten pişirincebazen de kalıyo birazı
genelde 2 günde 1 veriyorum. balık bende denemedim henüz.Her gün veriyor musun aynı ölçü de? Biz bugün başladık et grubuna. 1 çay kaşığı dan biraz fazla koydum. Haftada 3 maksimum 4 vermeyi planlıyorum. Vermediğim günler kendi yaptığım ilik suyundan katacagim. Bir de balık veren var mı aramızda?
Zaten cogunlukla korkudan tutruklarinida dusunuyorum ben ayagni bastrcagmi anlayip itiyo ayaklarini :)))Evet ama uyarıcı değil galiba verdiği. Kaka yı yumusatmsya yarıyor. Doktorun bahsettiği tip ürünler zaten çok nadir kullanılması gerekli. Biz süt grubu da alamadığımız için baska çare kalmıyor. Bağırsakları uyarmiyor sadece sulanması i sağlıyor. Zaten o da pek işe yarar mı bilmiyorum. Çocuk ikinmak istemiyor. Sulu olunca da yapmaz korkudan
Sabah 8.30 kahvalti yumurta peynir kayisili yada meybeli bir püreO günlerini ve porsiyonlarini da yazar mısın canım?
Yulaf icimde 8.ayi bekleyelm dedi ama ben verdim vallaYulafla dene. Genelde yulaf veriyorum ben.
Bizimkine benzeer iste ogleden sonea acikiyor gulce benceHmm evet bak acıktığı için de kalkıyor olabilir. Mama sonrası su veriyo musun onu da ver emi unutma. Aynen gece 12de veya 1de ne zaman kalkarsa o zaman tekrar bi 90 ya da 120lik mama yap bakalım.
Mete sabah uyanıyor önce biraz meme. Zaten malum memede hiçbir zaman doymaz. Sonra kaldırıyorumkahvaltı veriyorum ama yemiyorlorlu omlet yaptım, pankek yaptım, karışım yaptım ama çok fazla yemiyor. Aradan zaman geçince biraz biraz yiyor işte. Öğleden sonra sebze veriyorum yoğurtla birlikte. Akşam da meyve (genelde elma ve armutu rendeleyip pişiriyorum). Bu kadar yiyor. Gece de 2 kez falan 120lik mama yapıyorum, +beni emiyor
Kahvaltida ne veriyorsun? Yumurta peynir koyuyorum su sekilde bir de pure..oglende baya yiyor aaslinda aksamda acikiyorBizim porsiyonlsrda büyük. Sütüm var herhalde diye tahmin ediyorum. Kahvaltı 6yemek kaşığı. Oglen 1 armut, akşam 8 yemek kaşığı pure veriyorum. Özellikle akşam öğünü de versem daha fazlasını yer ama vermiyorum. Her ek gıda sonrası da 30 40ml arası su veriyorum. Gün icinde 2 uzun emme ve kısa kısa 3 4 emme oluyor. Akşam maksimum gece uykusuna yatıyor. 12 1 arası kaldırıp emziriyorum. Sabah 5 6 da kalkıyoruz güne başlıyoruz. Bazen 7de yatınca 22.30 gibi emiyor. Sonra 3 gibi kalkıyor emiyor azcık. Sabah yine 5 6... Bizde durum bu şekilde. Eğer bir nefeste içtiyse arttır canım. Yeterli gelmiyor olabilir ek gıda.
Bence hiç yazma doktora. Daha önemli şeylere sakla.Sabah 8.30 kahvalti yumurta peynir kayisili yada meybeli bir püre
Oglen sebze karisimi
3 gibi yogurt.
6da devam sutu ya da irmikli muhallebi(cok nadir)
Sanirim birde aksamnyemegi.eklemem gerekecek oglen corba verip aksam sebze yemegi gibi doktorumuza bi yazayimda :)
Kuzenimede doktoru (1hafta var aramizda) aksam yemegi demis iste sebze..oglene corba koymus o sekildede yapabilirim aynenBence hiç yazma doktora. Daha önemli şeylere sakla.Öğlene corba, , akşama pure verebilirsin. Sabah ve öğlen arasına da yoğurt. 3 de yediği yoğurt tok tutmaz annesi. Büyüdü gülce kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?