Kızlar bir de ne şekilde pişirdiğinizi yazsanız

Emmesi azaldı yada bana öyle geliyor. Belki senin sütun çok doyurucudur. O yüzden çok yemiyordur. Aaa şey geldi aklıma. Biogaia dolapta mi tutuyorsun oda da mı?
Dolapta canim.

Gun icinde fazla emzirmiyorum cunku emince hic yemiyor. Sutum de besleyici degil bence. Kilo alimi cok dustu. Bilmiyorum, yedigi zaman yiyor ama cok cabuk sıkılıyor, doymadan agzini kilitliyor.

Soylemesi ayip suan menude var azicik versekmi diyoruz tattiricam tabi bu saatte yedirmem dee

Ay tarhana bende vereyim yarin dolapta durup duruyorrr..bulgur falan katiyormusunuz ya ?

Kahvaltida ne veriyorsun? Yumurta peynir koyuyorum su sekilde bir de pure..oglende baya yiyor aaslinda aksamda acikiyor
Kahvaltı 2 yada 3 kayısı, 1 yada 2 kuru erik ve bir kaçtane beyaz dut kurusu hasliyorum. Onlar haslaninca 2 tatlı kaşığı yulaf atıyorum. 1 yumurta sarısı ve yarım ceviz. Ama cevizi iptal edicem gibi gözüküyor. Onda da ağız kenarlarında kırmızı noktalar oldu. Ay kafayı yiyeceğim şu alerji yüzünden.

Valla çorba ile sebze püresi arasında bizde fark olmuyor. Çorba daha sulu pireyi yine az suda hasliyorum sebzeleri. Blender dan geçince pure kıvamında oluyor zaten. Suyu fazla katınca da çorba oluyor. Suyu yoğun gelirse 1 tatlı kaşığı yulaf atıyorum içine.

bizimki de geri kalkiyor ara uykusu sanıyor
@
Ben aksam, oglen verdigim corbanin yarisi kadar veriyorum. Dr oyle dedi. Bizim menu fix patates+havuc+1 tk kirmizi mercimek+1 tk bebek+ irmigi+ 2 farkli mevsim sebzesi+40gr kuzu kiyma. Sadece o 2 sebze degisiyor

Aynen

Kizlar ilk kez boyle bir sey yasiyoruz bugun hic uyumadi ve suan hala yatakta tepiniyor mama sandalyesinde ayaklarini vuruyor..benim enerjim tukendi onunki bitmedi enginar bersim oglen sabahta ayni menu delirmek uzereyim bu enerji nerden geliyor gram uyumadi daha cok enerjik...suya soktuk simdi yok hala sakinlemedi..bende kafein falan yok bir cikolatali paast yemistm tum gun besiginde ses denemeleri yapti dondu vurdu ayaklarni durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…