Bi şeyi bilmiyorum aydınlat beni çorba nasıl veriliyor bizimkilere. Yoğurdu bile dışarı ata ata yiyebiliyor sulu şeyi nasıl yiyecek? Mama kıvamında yapınca da çorba olmuyo ki o balkabağı mesela çok verdim, veriyorum da ama bana sebze imiş çorba değilmiş gibi geliyor. Öğlen onu yese çorba diye akşam ne yiyecek ki bi daha. Ben kendime bu kadar yemek yapmıyorum ya

Oglen verdigin corba ne kadar?

Bizimkini anlatmışsın resmen çığlık atmalar, yüz üstünden sırt üstüne dönememeler falan Bir de altını değiştirmek baya zorlaştı çok hareketlendi

Ben veriyorum, hatta bugun corbasina koydum, blenderdan gecirdim ama boyle sacak sacak oldu, galiba dis yapraklari iyice temizlemek lazim
Bugün yaptm pişmek bilmedi sonra unutmuşum yaktm. Sonra bir daha yaptım blendır yaptm dediğin gibi oldu ama çok sevdi pırasayı tadına baktm tuzsuz olmasına ragmen lezzetliydi.
Bizimki de öyle Ama kollarından tutup yürütür gibi yapıyoruz bayılıyor kendi yürüyormuş gibi heyecanlanıyor
Ayakta dursun diye koltuğa dayıyorum hoşuna gidiyor ama orayı tokatlamaktan sabıt kalamıyor poposundan destek verıyorum ole duruyor.

Dolapta canim.

Gun icinde fazla emzirmiyorum cunku emince hic yemiyor. Sutum de besleyici degil bence. Kilo alimi cok dustu. Bilmiyorum, yedigi zaman yiyor ama cok cabuk sıkılıyor, doymadan agzini kilitliyor.
Bizimki de diş çıktıktan sonra bir kaç gündür az yiyor ama dönem dönem olurmuş böyle bebeklerde.

Yeni seyler ogrendiklerinde boyle olabiliyorlarmis. Heyecandan oluyormus. Yeni ogrendigini uygulamak istegiyle gece bile uyanabiliyorlarmis. Ya da dis agrisi olabilir. Benimki birkac gece deli gibiydi. Saga sola saldiriyordu, hem gulup hem inliyordu. Disler yolda, ben ona yordum. Bi de parmaklarini daha iyi kullanmaya basladi. Surekli eline, parmaklarina bakiyor. Uyurken bile bir elini sallar pozisyonda.

Bizde de ayni durum. Ben hic corba vermiyorum, icemiyor cunku. Hep pure kivaminda yiyor.

Kahve içiyor musunuz? Normalde bir kahve tiryakisi olarak emzirirken her gün bir fincan Türk kahvesi içiyorum. Hamile kalmadan önce kahvenin canına okurdum o ayrı zararı olmaz herhalde bir fincan kahvenin ama uyumaması o yüzden olabilir mi acaba

Valla ben de, cok bozuluyorum ozenerek yaptigimi hic yemeyince. Bugun sadece oglenki yulafli muzunu yedi, bi de azicik yogurt. Aksamki pureden bir yk ancak yedi. Gerisi cop. Yarin sıkı girisicem ama. Kacari yok.

Az önce uyandı kucağıma aldım ninni mırıldandım gözleri kapalı uyurken kahkaha attı. Sustum tekrar mırıldandım yine kahkaha attı, bu arada uykuya dalmışken atıyor bu kahkahayı, şaşırdım yeni yeni huylar ediniyor Eşim ninni söyleme bari gülüyor dedi

Sanmam canim. Bir fincanin o kadar etkisi olamaz. Ben de gunde bir fincan iciyorum. Bizimkinin uykusu birkac gundur iyi. Aman bozulmasin. Huyu da iyi. O deli haller azaldi, mutluyuz...ama dis hala gelmedi.

Yerim ya. Benimki de memede kahkaha atiyor. Mememi gorunce sevincten deliye donuyor zaten. Yok boyle bir sevinc. ama oyun oynamak icin...dudaklariyla kistirip ne tepki verecegimi bekliyor, sonra kahkaha atiyor sipa.

Aynen ya ek gida basladgndan beeri mutfaktan cikamadim..corba dedigmz sey kivamli ben evdede oyle yaparim zaten pircicinin dedgi gibi sebzeye az su katarsin al sana corba..balkabagi puresini sulandr al sana corba aksamada bir cesit sebze puresi gibi bise olabilir..yogurt corbasi olabilir vs.bu cocuk ac kitabinda var baya corba tarifi falan nettede dolu ama yinede insan ne yapacgni sasiriyor...

Yarin semiz otu verecegim sende ver

Ya bunu bende okudum emekledgnde fln kalkip onu yapmak istiyormus evet ama inanilmazdi bugun ya uyusun diye koydugm besikte ne sebeklikler yaptik..seyi farkediyorum bakisi gulusu diyaloglarmiz bile farklilasti..algilar iyice acildi..diste kasiniyor ama bugunku baska bir enerjiydi inanilmaz yoruldu kendide bende :) suan baygin uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…