Bi şeyi bilmiyorum aydınlat beniKuzenimede doktoru (1hafta var aramizda) aksam yemegi demis iste sebze..oglene corba koymus o sekildede yapabilirim aynenmenu 2ye cikiyorrrr corba ne vercez o zamman daha bebek tarhanasini denemedim icinde biraz nohut vardi 7.ayda vereblrsn demisti doktor gerci.yogurrt corbasi olabilir..balkabagi olablr..dusunuyorum
Ben deCezvedebuhar olayını bıraktım ben. Az su ekleyip kısık ateşte 20dk pişiriyorum.
Oglen verdigin corba ne kadar?Kizlar gülce doymuyor ya..sabah kahvalti oglen corba veya sebze neyse aksam 3gibi yogurt seklindeydi az once bagirdi bagirdi bi mama yaptm 180 cc bir nefeste icti beni de emmisti halbukisizin ogunler nasil ? Aksam yemeginden bahsettiniz? Bir de gece 12de uyandi mama verdik 5e kdr uyumusuz diger turlu son mamasini 8de veriyordum 12den sonrq saat basi uyaniyordu demekki bir de 12de vermem lazim..
Ben veriyorum, hatta bugun corbasina koydum, blenderdan gecirdim ama boyle sacak sacak oldu, galiba dis yapraklari iyice temizlemek lazimPırasa verdınız mı. Evde pırasa var bugün yapsam mı diye düşünüyorum.
Bizimki de öyleYa masallah darısı başımıza. Gerçi oğlan daha dönmeye üşeniyor nasıl emekliycek bilmiyorum
Bizimkini anlatmışsın resmenAsiri hareketlendi ya baasinin ucunda yaninda ne varsa cekip indiriyor :) besikteki kenarliklaro falan kaldrdim gecen yuzune indirmis cirliyordu :) agznda tukuruk biriktirip oynuyo deli deli hareketlerama hala yuzustunde sirt ustu geri donemiyor cirliyor sifir mucadele cırlamalar devam her seyi cirlayarak anlatmaya calisiyor tam bir cadoloz cocuklarda evde dura dura cildirdi bence
Bugün yaptm pişmek bilmedi sonra unutmuşum yaktm. Sonra bir daha yaptım blendır yaptm dediğin gibi oldu ama çok sevdi pırasayı tadına baktm tuzsuz olmasına ragmen lezzetliydi.Ben veriyorum, hatta bugun corbasina koydum, blenderdan gecirdim ama boyle sacak sacak oldu, galiba dis yapraklari iyice temizlemek lazim
Ayakta dursun diye koltuğa dayıyorum hoşuna gidiyor ama orayı tokatlamaktan sabıt kalamıyor poposundan destek verıyorum ole duruyor.Bizimki de öyleAma kollarından tutup yürütür gibi yapıyoruz bayılıyor kendi yürüyormuş gibi heyecanlanıyor
Bizimki de diş çıktıktan sonra bir kaç gündür az yiyor ama dönem dönem olurmuş böyle bebeklerde.Dolapta canim.
Gun icinde fazla emzirmiyorum cunku emince hic yemiyor. Sutum de besleyici degil bence. Kilo alimi cok dustu. Bilmiyorum, yedigi zaman yiyor ama cok cabuk sıkılıyor, doymadan agzini kilitliyor.
Insallah donemseldir canim.Bizimki de diş çıktıktan sonra bir kaç gündür az yiyor ama dönem dönem olurmuş böyle bebeklerde.
İnşallah. Beni bir görseydin iki gün önce hazırlıyorum getiriyorum yemiyor mutfağa koşuyorum başka bir şey hazırlayıp getiriyorum deli dana gibi koşturdumInsallah donemseldir canim.
Yeni seyler ogrendiklerinde boyle olabiliyorlarmis. Heyecandan oluyormus. Yeni ogrendigini uygulamak istegiyle gece bile uyanabiliyorlarmis. Ya da dis agrisi olabilir. Benimki birkac gece deli gibiydi. Saga sola saldiriyordu, hem gulup hem inliyordu. Disler yolda, ben ona yordum. Bi de parmaklarini daha iyi kullanmaya basladi. Surekli eline, parmaklarina bakiyor. Uyurken bile bir elini sallar pozisyonda.Kizlar ilk kez boyle bir sey yasiyoruz bugun hic uyumadi ve suan hala yatakta tepiniyor mama sandalyesinde ayaklarini vuruyor..benim enerjim tukendi onunki bitmedi enginar bersim oglen sabahta ayni menu delirmek uzereyim bu enerji nerden geliyorgram uyumadi daha cok enerjik...suya soktuk simdi yok hala sakinlemedi..bende kafein falan yok bir cikolatali paast yemistm tum gun besiginde ses denemeleri yapti dondu vurdu ayaklarni durdu
Bizde de ayni durum. Ben hic corba vermiyorum, icemiyor cunku. Hep pure kivaminda yiyor.Bi şeyi bilmiyorum aydınlat beniçorba nasıl veriliyor bizimkilere. Yoğurdu bile dışarı ata ata yiyebiliyor sulu şeyi nasıl yiyecek? Mama kıvamında yapınca da çorba olmuyo ki o balkabağı mesela çok verdim, veriyorum da ama bana sebze imiş çorba değilmiş gibi geliyor. Öğlen onu yese çorba diye akşam ne yiyecek ki bi daha. Ben kendime bu kadar yemek yapmıyorum ya
Valla ben de, cok bozuluyorum ozenerek yaptigimi hic yemeyince. Bugun sadece oglenki yulafli muzunu yedi, bi de azicik yogurt. Aksamki pureden bir yk ancak yedi. Gerisi cop. Yarin sıkı girisicem ama. Kacari yok.İnşallah. Beni bir görseydin iki gün önce hazırlıyorum getiriyorum yemiyor mutfağa koşuyorum başka bir şey hazırlayıp getiriyorum deli dana gibi koşturdumsonuç; yemedikçe üç ayrı çeşit yaptım hiç birini yemedi
Az önce uyandı kucağıma aldım ninni mırıldandım gözleri kapalı uyurken kahkaha attı. Sustum tekrar mırıldandım yine kahkaha attı, bu arada uykuya dalmışken atıyor bu kahkahayı, şaşırdım yeni yeni huylar ediniyorYeni seyler ogrendiklerinde boyle olabiliyorlarmis. Heyecandan oluyormus. Yeni ogrendigini uygulamak istegiyle gece bile uyanabiliyorlarmis. Ya da dis agrisi olabilir. Benimki birkac gece deli gibiydi. Saga sola saldiriyordu, hem gulup hem inliyordu. Disler yolda, ben ona yordum. Bi de parmaklarini daha iyi kullanmaya basladi. Surekli eline, parmaklarina bakiyor. Uyurken bile bir elini sallar pozisyonda.
Sanmam canim. Bir fincanin o kadar etkisi olamaz. Ben de gunde bir fincan iciyorum. Bizimkinin uykusu birkac gundur iyi. Aman bozulmasin. Huyu da iyi. O deli haller azaldi, mutluyuz...ama dis hala gelmedi.Kahve içiyor musunuz? Normalde bir kahve tiryakisi olarak emzirirken her gün bir fincan Türk kahvesi içiyorum. Hamile kalmadan önce kahvenin canına okurdum o ayrızararı olmaz herhalde bir fincan kahvenin ama uyumaması o yüzden olabilir mi acaba
Yerim ya. Benimki de memede kahkaha atiyor. Mememi gorunce sevincten deliye donuyor zaten. Yok boyle bir sevinc.Az önce uyandı kucağıma aldım ninni mırıldandım gözleri kapalı uyurken kahkaha attı. Sustum tekrar mırıldandım yine kahkaha attı, bu arada uykuya dalmışken atıyor bu kahkahayı, şaşırdım yeni yeni huylar ediniyorEşim ninni söyleme bari gülüyor dedi
Aynen ya ek gida basladgndan beeri mutfaktan cikamadim..corba dedigmz sey kivamli ben evdede oyle yaparim zatenBi şeyi bilmiyorum aydınlat beniçorba nasıl veriliyor bizimkilere. Yoğurdu bile dışarı ata ata yiyebiliyor sulu şeyi nasıl yiyecek? Mama kıvamında yapınca da çorba olmuyo ki o balkabağı mesela çok verdim, veriyorum da ama bana sebze imiş çorba değilmiş gibi geliyor. Öğlen onu yese çorba diye akşam ne yiyecek ki bi daha. Ben kendime bu kadar yemek yapmıyorum ya
Ya bunu bende okudum emekledgnde fln kalkip onu yapmak istiyormus evet ama inanilmazdi bugun ya uyusun diye koydugm besikte ne sebeklikler yaptik..seyi farkediyorum bakisi gulusu diyaloglarmiz bile farklilasti..algilar iyice acildi..diste kasiniyor ama bugunku baska bir enerjiydi inanilmaz yoruldu kendide bende :) suan baygin uyuyorYeni seyler ogrendiklerinde boyle olabiliyorlarmis. Heyecandan oluyormus. Yeni ogrendigini uygulamak istegiyle gece bile uyanabiliyorlarmis. Ya da dis agrisi olabilir. Benimki birkac gece deli gibiydi. Saga sola saldiriyordu, hem gulup hem inliyordu. Disler yolda, ben ona yordum. Bi de parmaklarini daha iyi kullanmaya basladi. Surekli eline, parmaklarina bakiyor. Uyurken bile bir elini sallar pozisyonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?