Ben çay kahve tüm günüm öle geçiyor diyebilirim. Uykusuna bir etkisi yok gibi görünüyor.

Hadi yaa hiç uyumadı demek, nasıl dayandı o kadar. Banyo yaptıysa inşallah çoktan uyumuştur. Gülüyosa pek bi sorunu yoktur diye düşünüyorum. İnşallah sabah 10a kadar deliksiz uyur

Hadi yaa hiç uyumadı demek, nasıl dayandı o kadar. Banyo yaptıysa inşallah çoktan uyumuştur. Gülüyosa pek bi sorunu yoktur diye düşünüyorum. İnşallah sabah 10a kadar deliksiz uyur
Uyudu 8de ama tumgun hic uyumadi ya cok ilgincti huzurauz degilde asiri bir enerji vardi ne yedirdik diye dusunduk :)uyanir bir kac kez yine sanirim

kizlar ne kadar geç bir tarihte emeklerse sanırım iyi
evde alarm şeklinde geziyoruz

kıpır kıpır masaallah kuzum
herşeyi çekiyor çok korkuyorum ben bi cay tiryakisiyim
ev de kablo dolu
Oyyy :) allah yardimciniznolsun bizimki anca donuyo omda bile akli gidiyo insanin :)

Laf sauar gibi el sallaması demi

Kızlar daha yapamasam da bebeğin kaç günlük olduğuna göre aktivite sayfası bulfum.
Belki denersiniz.

Bir sorum olacak. Adet olmadan önce akıntı gibi ya da başka birşey önden bir belirtiniz oldu mu?

ben kahvaltıya verecek bi şey bulamıyorum irmikle yulaf unuyla meyve püresi veriyorum
bir kerede sebze püresi çorbası veriyorum
akşamları çok nadir yine meyve püresi
ek gıdamız bu kadar çünkü süt ve ürünlerinr alerjimiz var yumurtada yemiyor ondan da şüpheliyorum
mama olarakta 120 +120+90 veriyorum

Nasıl şey ki bu çözemedim. Hem ücretsiz diyor hem de para iadesi garantili diyor sanırım üyelik ücretsiz ama bilgi alımı ücretli gerek yok, instagramda bi ton sayfa var, hiç bunlara para vermeyelim

Merhaba benim kilom 100 yaşım 22. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. Pkos ve rahim tersliği var bende. Kilolu olup hamile kalan varsa bana da bilgi verebilir mi?

Ben çay kahve tüm günüm öle geçiyor diyebilirim. Uykusuna bir etkisi yok gibi görünüyor.
En fazla iki kupa çay ve 1 fincan kahve içiyorum, fazlası bebeğe zararlıymış. Nescage canım çok istediği halde içemiyorum zararlı diye. Kaç kahve içiyorsun günde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…