kizlar ne kadar geç bir tarihte emeklerse sanırım iyi
evde alarm şeklinde geziyoruz
kıpır kıpır masaallah kuzum
herşeyi çekiyor çok korkuyorum ben bi cay tiryakisiyim
ev de kablo dolu
Kahve içiyor musunuz? Normalde bir kahve tiryakisi olarak emzirirken her gün bir fincan Türk kahvesi içiyorum. Hamile kalmadan önce kahvenin canına okurdum o ayrı zararı olmaz herhalde bir fincan kahvenin ama uyumaması o yüzden olabilir mi acaba
Kizlar ilk kez boyle bir sey yasiyoruz bugun hic uyumadi ve suan hala yatakta tepiniyor mama sandalyesinde ayaklarini vuruyor..benim enerjim tukendi onunki bitmedi enginar bersim oglen sabahta ayni menu delirmek uzereyim bu enerji nerden geliyor gram uyumadi daha cok enerjik...suya soktuk simdi yok hala sakinlemedi..bende kafein falan yok bir cikolatali paast yemistm tum gun besiginde ses denemeleri yapti dondu vurdu ayaklarni durdu
Hadi yaa hiç uyumadı demek, nasıl dayandı o kadar. Banyo yaptıysa inşallah çoktan uyumuştur. Gülüyosa pek bi sorunu yoktur diye düşünüyorum. İnşallah sabah 10a kadar deliksiz uyur
Hadi yaa hiç uyumadı demek, nasıl dayandı o kadar. Banyo yaptıysa inşallah çoktan uyumuştur. Gülüyosa pek bi sorunu yoktur diye düşünüyorum. İnşallah sabah 10a kadar deliksiz uyur
kizlar ne kadar geç bir tarihte emeklerse sanırım iyi
evde alarm şeklinde geziyoruz
kıpır kıpır masaallah kuzum
herşeyi çekiyor çok korkuyorum ben bi cay tiryakisiyim
ev de kablo dolu
Yeni seyler ogrendiklerinde boyle olabiliyorlarmis. Heyecandan oluyormus. Yeni ogrendigini uygulamak istegiyle gece bile uyanabiliyorlarmis. Ya da dis agrisi olabilir. Benimki birkac gece deli gibiydi. Saga sola saldiriyordu, hem gulup hem inliyordu. Disler yolda, ben ona yordum. Bi de parmaklarini daha iyi kullanmaya basladi. Surekli eline, parmaklarina bakiyor. Uyurken bile bir elini sallar pozisyonda.
Kizlar gülce doymuyor ya..sabah kahvalti oglen corba veya sebze neyse aksam 3gibi yogurt seklindeydi az once bagirdi bagirdi bi mama yaptm 180 cc bir nefeste icti beni de emmisti halbuki sizin ogunler nasil ? Aksam yemeginden bahsettiniz? Bir de gece 12de uyandi mama verdik 5e kdr uyumusuz diger turlu son mamasini 8de veriyordum 12den sonrq saat basi uyaniyordu demekki bir de 12de vermem lazim..
ben kahvaltıya verecek bi şey bulamıyorum irmikle yulaf unuyla meyve püresi veriyorum
bir kerede sebze püresi çorbası veriyorum
akşamları çok nadir yine meyve püresi
ek gıdamız bu kadar çünkü süt ve ürünlerinr alerjimiz var yumurtada yemiyor ondan da şüpheliyorum
mama olarakta 120 +120+90 veriyorum
Nasıl şey ki bu çözemedim. Hem ücretsiz diyor hem de para iadesi garantili diyor sanırım üyelik ücretsiz ama bilgi alımı ücretli gerek yok, instagramda bi ton sayfa var, hiç bunlara para vermeyelim
Merhaba benim kilom 100 yaşım 22. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. Pkos ve rahim tersliği var bende. Kilolu olup hamile kalan varsa bana da bilgi verebilir mi?
Nasıl şey ki bu çözemedim. Hem ücretsiz diyor hem de para iadesi garantili diyor sanırım üyelik ücretsiz ama bilgi alımı ücretli gerek yok, instagramda bi ton sayfa var, hiç bunlara para vermeyelim
En fazla iki kupa çay ve 1 fincan kahve içiyorum, fazlası bebeğe zararlıymış. Nescage canım çok istediği halde içemiyorum zararlı diye. Kaç kahve içiyorsun günde?