Kızlar bebekleri hiç site içinde ya da bahçeye çıkardınız mı? Çok sıkıldı değişikli istiyor ama cesaret edemiyorum site içinde gezdirmeye.

Kızlar bebekleri hiç site içinde ya da bahçeye çıkardınız mı? Çok sıkıldı değişikli istiyor ama cesaret edemiyorum site içinde gezdirmeye.
Balkona çıkarsan canım. Riske atmamak gerek. Asansör yada merdivenlerden ineceksin bir şekilde. Kapalı ortamda yaşıyor bu meret biliyorsun. Senden 1 dk önce biri binmiş olsa oksurse aksirsa Allah muhafaza..

En fazla iki kupa çay ve 1 fincan kahve içiyorum, fazlası bebeğe zararlıymış. Nescage canım çok istediği halde içemiyorum zararlı diye. Kaç kahve içiyorsun günde?
3 4 bardak çay genelde 2 defa Türk kahvesi. Nescafe çok aram yok ama içersem bol süt az nescafe koyuyorum. Normalde bu kadar çay kahve içmem ama tüm gün evde olunca bunlara sardım.su içip kilo versem daha iyi olacak

Aynen öyle uykusuzluk kötü gün içinde esniyorum sürekli aksam tahıllı mama karışımı veriyorum genelde yemeklere ete baslayamadik henuz gazdan korkuyorum bu arada maşallah minnoşa çok tatlı
Günaydın canım
Bi an önce başla bence gaz olayı çoktan bitmiştir sizde de
Teşekkür ederizzz

Normalde çok rahat biriyim çocuk olunca iş değişiyormusdesteksiz oturuyor meraklı herşeye. Sabırsızlığı bırakıp kendi haline bıraksam iyi olacak
Maşallah
En güzelini yaparsın

Günaydın
Dün ilk kez bank şeklinde ki hareketi yaptı bizimki sürünürken
Allahım nasıl tatlı görünüyordu anlatamam

Günaydın kızlar kahvaltı tavsiyeleriniz var mı? En zorlandığım öğün her gün yumurta lor karıstırıp yedırıyorum.
Gurme bebek diye uygulama var oradanda bakabilirsin
Hipp tam tahilli aldim armut elma rendeleyip tahil katiyorum
Bazen kayisi yulaf ya da kayisi irmik
Bugun kuymak yaptim biraz korkuyodum dokunurmu diye ama ilginctr arkasindn kaka yapti ve cok sevdi..
Omletler var sarisiyla sadece
Pankek deneyecegim bir ara ama onu nasil yer bilemedim :)

Günaydın
Dün ilk kez bank şeklinde ki hareketi yaptı bizimki sürünürken
Allahım nasıl tatlı görünüyordu anlatamam
Darisi bize hala yuzustu dondugunde gel beni dondur diye cigliklar atiyo

Darisi bize hala yuzustu dondugunde gel beni dondur diye cigliklar atiyo

Bi anda yapar onu merak etme
Profile kısıtlama yapmışsın bakamadım iyi mi resminize

Acaba kahvaltı saatlerini 9 9.30 dan 10 10.30 a mı çeksem
O sirada emiyordur ama o zaman yemez ki.. doktor bana ilk uyanir uyanmaz ek gida ver dedi de benim sutumde az oldgndn emzirsemde pek farketmiyo 7 de kalkiyoruz 8 8.30da kahvalti bitmis 9da uykusuna gecmis oluyo.. sabahin koru ama o sekilde ac oluyo hem

Bisiler yaptm gecen actim suan sanirim ❤ buyumusmuyuz
Aa evet gördüm şimdi
Boncuk boncuk nasıl bakıyor ya yerim maşallah İkinizde çok güzel olmuşsunuz analı kızlı sarı sarı

O elbiseden kızımında var
Bak profil yapayım bende onu
Ortalık güneş açtı sayenizde

Pankek yaptım oğlum nefret etti yemedi. Patates tostu yaptm yemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…