Kızlar bişey soracağım
Bizimki kahvaltıdan sonra illa ki uyuyacak
Uyuyacak dediğim en çok 30 dk
Bi şekerleme yaparak yediklerini sindiriyor resmen
Sizde de öyle mi

kızlar bugün vera yı havada yakaladim bu kız benim aklımı alacak
park yatak ta alta geçicem ikea açılınca da yatağın yanina konulabilecek alçak bir yatak alayım diyorum
park yatağa eğilmekte zorlanacagim çünkü belim ağrıyor

Allah korumuş canım ya
Biz alt kademeye geçeli çok oldu
Dediğin gibi çok alçak oldu ben pike filan koydum yükselttim biraz da olsa

Tesekkur ederiz sizde cok tatlisiniz..ay bir turlu giydiremedim en sonunda evde giydirdim zamanida geciyor cok tatli bir kadife..yeerim masallah

Kızlar bişey soracağım
Bizimki kahvaltıdan sonra illa ki uyuyacak
Uyuyacak dediğim en çok 30 dk
Bi şekerleme yaparak yediklerini sindiriyor resmen
Sizde de öyle mi
Evet 9da uyuyor cogu zaman.pankeki nasil veriyorsun yutuyor dimi:)

Haşlanmış yumurta sarısını da yulaf lapasına ekle. Muzlu pankek yap, su ile kıvam ver. Bir de en son ne zaman yoğurt gibi bi şey verdin? Alerjinin devam ettiğine emin misin yani. Geçen ay yoğurt alerji yapmıştı meteye, 1 ay sonra verdim bi şey olmadı çok şükür. Gene alerjik bebekler için bebe bisküvisi yapıp meyve ile onu verebilirsin yine su ile kıvam verebilirsin (meyvenin de suyu var)
Kolaylıklar dilerim

Merhaba benim kilom 100 yaşım 22. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. Pkos ve rahim tersliği var bende. Kilolu olup hamile kalan varsa bana da bilgi verebilir mi?
Merhaba, bende de pcos var (kilolu degilim ama) hamile kalmamda bir sorun olmadi. Tanidigim 4 kadindan birinde pcos var zaten pcos ta beslenme cok onemli, sekerli gidalardan ve karbonhidrattan uzak kalmak gerekiyor. Daha cok gencsin, bebek motivasyonuyla, belki de bir dr destegiyle kilo verip sonra bebek calismalari yaparsan hamileligin de saglikli gecer. Umarim en kisa zamanda guzel haberler alirsin.

Günaydın kızlar kahvaltı tavsiyeleriniz var mı? En zorlandığım öğün her gün yumurta lor karıstırıp yedırıyorum.
Pankek, omlet, yulaflı muzlu/elmalı/armutlu karışım. Labneyle çeşit çıkıyor daha çok, ona da henüz cesaret edemedim.
Hani varsa yapan bi tarif atsın E Elwing6

Allah korumuş canım ya
Biz alt kademeye geçeli çok oldu
Dediğin gibi çok alçak oldu ben pike filan koydum yükselttim biraz da olsa
Ben de battaniye koydum ama cok farketmedi. Asiri alcak yapmislar, sanki kuyudan cikariyorum cocugu tobe tobe. Yakinda egilip kalicam oyle.

amann indir hemen..ben indirdim park yatağı çünkü kenardan tutup kalkmaya çalışıyor kafam rahat en azından..tabi o derinlere inip almak zorluyor

yumurtayı bi deneyecem inşallah yapmaz alerji pankek denerim yoğurt daha yeni verdim korkumdan o da yanağını mahvetti
ya bebe bisküvilerinde kıvam hiç tutmuyormuş çok sert oluyormuş yapıp güzel olan oldu mu ? tarifi olan var mı kızlar

Pircici canım semizotunu verdin mi ve nasıl verdin pişirdin mi?
Verdim canım. Önce çok az suda kıymayı pisirdim. Sonra içine semizotu ve pirasa ekledim. Hepsi pişince blender dan geçirip yedirdim. Cok da sevdi. Sen pirinç de atabilirsin. Pırasa yerine soğan kullanabilirsin. Bizim kabızlık var o yüzden pirinç kullanmıyoruz. Pırasa da bağırsak çalıştırıcı. O yüzden pırasa kullanıyorum soğan yerine.

Ben henüz deneyemedim ama E Elwing6 yapmıştı çok da güzel oldu demişti

Kizlar bebisi kendi odasinda uyutan var mi? Bizim besik yatak odamizdaydi simdi bozuldu hazir eleman gelmisken odasina mi kurdursam diyorum.bir yandan icim el vermiyor gece gozumun onunden ayirmaya bir yandan zaten besikte yatiyor gece 8de yatiriyorm 12ye kdr uyuyor diyorum..baktgnda 12den 6ya kdr falan 2 3 kez uyaniyoruz oda da dibimizde ama bilemiyorummmm var mi odasinda uyutan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…