Bizimde anne yani ama buyuk odasina gecircem esimi ikna edersem benden cok esim istemiyor bizde de
Horultusundan uyanmiyor mu Gulce? valla ben helak oluyorum, surekli esimi durtuyorum horlama diye, bebis uyanacak sese diye de uyuyamiyorum stresten. Ikisi uyuyor, arada olan bana oluyor.

Oy kuzucuk ya yinede uyumuyor he Iste gulcede 12den sonra uyaniyor cunku ben odaya geciyorm belkde dedigi gibi arkdsn kokumu duyuyor..bakalim canim bir deneyecegim sanirim :)
Aşırı ağır bi beşik değilse bikaç hafta denersiniz baktınız olmuyo geri alırsınız odanıza. Dene o zaman bi, bakarsın daha rahat uyur. İlk 1 hafta farklı oda olduğu için yadırgayabilir tabii ki ama alışırsa süper. 12den sonra da 2 kez kalkarsa tamamdır şahane

Ben de oyle deneyeyim yarin. Bizimki de 6, 6:30 bazen 7'de uyaniyor. Ek gida aralarinda emziriyor musun ya da mama veriyor musun? Mesela 1'de ogle yemegi 3'te yogurt yiyorsa arada emiyor mu?
Evet cani ne zaman isterse o zaman emziriyorum ama dedgm gibi benim sutum hic doyurmadii gulceyi cerez niyetine simdide.. :) gece yatmadan mama veriyordum o devam..8gibi birde 12de gece..devam sutu o kdr

Oyun parkı gibi kapalı a
Ben de kalkar kalkmaz veriyorum da çok azaldı yemeler

7 gibi emziriyorsun 8 gibide emziriyorsun 9 da kahvaltı yapmaz ki canım o zamana açıkmış olmaz on on bucuk gibi ver kahvaltıyı

Ha ben peyniralti suyuda koymadm yumurta yerine muz yaziyor sanirim bir tereyagi kaliyor :) onun yerine ne kullanabilirsn bilmiyorm iste sut urunlerinemi
evet yoğurt verdim kızardı yanakları..bende diyetteyim artık bıraktım yoğurt peynir yiyorum

7 gibi emziriyorsun 8 gibide emziriyorsun 9 da kahvaltı yapmaz ki canım o zamana açıkmış olmaz on on bucuk gibi ver kahvaltıyı
Yarin emzirmemeyi deneyecegim. Malesef emmeden uyumadigi icin emziriyorum cogunlukla.

Sütümüz ne kadar lezzetliyse ek gıda yetişemio
Ya meme gordugunde sevincten ciglik, kahkaha atiyor. Cok komik hallere giriyor. Ama sadece emmek icin degil. Oyun oynuyor, cekistiriyor, dudaklari arasinda kistiriyor, tirnaklarini geciriyor. Acidi yapma deyince gulup yine yapiyor.

Bizimki yogurdu yedi. Gorunce ciglik atti hatta. Ama simdi tahilli meyveli karisim yapmistim, guzel guzel yerken hepsini kustu. Ay sinirim bozuluyor, istahsiz.
Kusma alerji belirtisi olabiliyor. Bir daha verdiğinde dikkat et bakalım. Bizimki yoğurt yedirdigimde kusuyordu.

3 gün kuralına göre bu akşam semizotu u yemedi tükürdü ilk defa bir şeyi. Semizotu un saplarındsn da koydum bayaaa bir baskın tadı oldu mayhosumsu... Sevmedi. Üstüne karnabahar, pırasa, yeşil kabak ve ilik sulu çorbamsı pure yaptım... Hop mideye...

Kusma alerji belirtisi olabiliyor. Bir daha verdiğinde dikkat et bakalım. Bizimki yoğurt yedirdigimde kusuyordu.
Alerji oldugunu sanmiyorum. Hep yedigi seylerdi, elma armut. Bogazina bir parca takildi. Oksure oksure kusturdu kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…