- 8 Kasım 2018
- 5.948
- 14.718
- 248
Henuz degil ama yakinda ayirmayi dusunuyoruz. Bizim de odalar cok yakin. Ayrica biz odada ses yapinca uyaniyor aslinda, uykusunu bazen biz boluyoruz. Odasini tamamlamamistik biz, baharda yapacaktik. Korona malum, su an askida. Ama bitince ilk isimiz evi guvenlikli olmasi icin tadilat ve odasini bitirmek olacak. Simdi ayirirsak ileride daha az sorun olacagini dusunuyorum. Bilinclendikce daha zor oluyor bazi seyler.Kizlar bebisi kendi odasinda uyutan var mi? Bizim besik yatak odamizdaydi simdi bozuldu hazir eleman gelmisken odasina mi kurdursam diyorum.bir yandan icim el vermiyor gece gozumun onunden ayirmaya bir yandan zaten besikte yatiyor gece 8de yatiriyorm 12ye kdr uyuyor diyorum..baktgnda 12den 6ya kdr falan 2 3 kez uyaniyoruz oda da dibimizde ama bilemiyorummmm var mi odasinda uyutan
Firinda fazla tutmadm canim cok sert olmadi ama yiyemez tabi illa islatmak gerek.bir daha yaoarmiyim bilmiyorm islattiktwn sonra ha meyve tahil koymussun ha o gibi gelior..bu tarife muz ekledim ister elma ister pekmez kat.hatta elmada eklerim rendeleyip sonra tadini begenmesm muzda ekledim muzlu elmali olduyumurtayı bi deneyecem inşallah yapmaz alerjipankek denerim yoğurt daha yeni verdim korkumdan o da yanağını mahvetti
ya bebe bisküvilerinde kıvam hiç tutmuyormuş çok sert oluyormuş yapıp güzel olan oldu mu ? tarifi olan var mı kızlar
Bende oyle dusunuyorm ama babasida ayrilmak istemiyo bende ikilemdeyim biz 12ye kdr odaya girmiyoruz ama 12den sonra sıksik uyandgida oluyo zaten hemen mudahale etmezsem cigliklar geliyor ardindan..acaba beni gormezse kendi kendine uykuyada gecebilir mi isik yanmadi diye kiyameti kopartan bir cocuk yoksa korkarmi bilemiyormHenuz degil ama yakinda ayirmayi dusunuyoruz. Bizim de odalar cok yakin. Ayrica biz odada ses yapinca uyaniyor aslinda, uykusunu bazen biz boluyoruz. Odasini tamamlamamistik biz, baharda yapacaktik. Korona malum, su an askida. Ama bitince ilk isimiz evi guvenlikli olmasi icin tadilat ve odasini bitirmek olacak. Simdi ayirirsak ileride daha az sorun olacagini dusunuyorum. Bilinclendikce daha zor oluyor bazi seyler.
Aksam yemegine yapayim oglen kivamli bebek tarhanasi yaptim bayildiVerdim canım. Önce çok az suda kıymayı pisirdim. Sonra içine semizotu ve pirasa ekledim. Hepsi pişince blender dan geçirip yedirdim. Cok da sevdi. Sen pirinç de atabilirsin. Pırasa yerine soğan kullanabilirsin. Bizim kabızlık var o yüzden pirinç kullanmıyoruz. Pırasa da bağırsak çalıştırıcı. O yüzden pırasa kullanıyorum soğan yerine.
Yalniz olduklarinda daha kolay uykuya daliyorlarmis diye bir sey okumustum. Bizim kokumuzdan da uyaniyorlarmis. Valla bilmiyorum, bazi konularda fazla merhameti kenara birakmak gerek diye dusunuyorum. Benim kendi fikrim tabi bu. Biz fazla duygusal bir toplumuz, cocuklari da oyle alistiriyoruz galiba. Bi de sevdigim bi laf var, fazla merhametten maraz dogar diye.Bende oyle dusunuyorm ama babasida ayrilmak istemiyo bende ikilemdeyim biz 12ye kdr odaya girmiyoruz ama 12den sonra sıksik uyandgida oluyo zaten hemen mudahale etmezsem cigliklar geliyor ardindan..acaba beni gormezse kendi kendine uykuyada gecebilir mi isik yanmadi diye kiyameti kopartan bir cocuk yoksa korkarmi bilemiyorm
Oglen ogunu saat kacta veriyorsun? Ay biz oglene ancak kendimize gelmis oluyoruz. Bu oglen ogunu olayini oturtamiyorum. Sabah kahvaltisini yapmiyor, oglene sarkiyor. Boyle duzensiz gidiyoruz.Aksam yemegine yapayim oglen kivamli bebek tarhanasi yaptim bayildi❤
Ya bende oyle dusunuyormda is eyleme gelince cortluyorYalniz olduklarinda daha kolay uykuya daliyorlarmis diye bir sey okumustum. Bizim kokumuzdan da uyaniyorlarmis. Valla bilmiyorum, bazi konularda fazla merhameti kenara birakmak gerek diye dusunuyorum. Benim kendi fikrim tabi bu. Biz fazla duygusal bir toplumuz, cocuklari da oyle alistiriyoruz galiba. Bi de sevdigim bi laf var, fazla merhametten maraz dogar diye.Sonucta cocugu ac, acikta, sogukta birakmiyoruz. Hemen yan odada.
12 ya da 1 ..2 3 gibi yogurt ya da kefirini yiyor aksam da 6gibi aksam yemegi koyucam sebze puresi vs..biz erken kalkiyoruz gulce 6 7 gibi uyanmis oluyor 8de kahvaltnsi yapmis oluyor 9da ilk uykusu..uzun zamndr uykusuzumOglen ogunu saat kacta veriyorsun? Ay biz oglene ancak kendimize gelmis oluyoruz. Bu oglen ogunu olayini oturtamiyorum. Sabah kahvaltisini yapmiyor, oglene sarkiyor. Boyle duzensiz gidiyoruz.
Ben de konusuyorum ama bakalim uygulama nasil olacak. Zaten daha var. Bir yasini bulur ayirmamiz. Ama bir yasini gecirmek istemiyorum gercekten. Ben de ise donecegim cunku. Odamizda hazirlanacagim sabah. O orada uyurken uyanir vs. Herkes odasinda uyusun bence.Ay
Ya bende oyle dusunuyormda is eyleme gelince cortluyorhatta bayadir besige birakip cikiyorm tek fark 12den 6ya kdrki surec kalkicam gidixem odaya o kadr bir de bazen odaya girdgm an kipirdaniyor cidden kokumu aldgna eminim :)
Biz de 6/7 gibi kalkiyoruz. Hemen emziriyorum. Biraz oynadiktan sonra 8 gibi uyuyor (emerek). 9 gibi uyaniyor. O zaman kahvalti yapiyor (yani artik yapmiyor). Acaba hic emzirmemek mi gerekiyor. Belki ac olmuyor. Ama uyaninca ac oldugu icin kahvalti hazirlayana kadar durmaz aglar. Ogleden sonra da fazla emzirmemeye calisiyorum, yoksa diger ogunleri de yemiyor.12 ya da 1 ..2 3 gibi yogurt ya da kefirini yiyor aksam da 6gibi aksam yemegi koyucam sebze puresi vs..biz erken kalkiyoruz gulce 6 7 gibi uyanmis oluyor 8de kahvaltnsi yapmis oluyor 9da ilk uykusu..uzun zamndr uykusuzumcocugun duzeni nasilsa o belirliyor aslnda herhalde ..biz hep erkenci kuştuk
Mete odasında uyuyor canım, uyursaKizlar bebisi kendi odasinda uyutan var mi? Bizim besik yatak odamizdaydi simdi bozuldu hazir eleman gelmisken odasina mi kurdursam diyorum.bir yandan icim el vermiyor gece gozumun onunden ayirmaya bir yandan zaten besikte yatiyor gece 8de yatiriyorm 12ye kdr uyuyor diyorum..baktgnda 12den 6ya kdr falan 2 3 kez uyaniyoruz oda da dibimizde ama bilemiyorummmm var mi odasinda uyutan
Bizim beşik anne yanı. Dibimdeydi dönmeme uyanıyor diye biraz öteye aldık her saat başı uyanıp kalkıp baktım. Eşim hiç saglıklı bir durum değil yaptığın diyor. Sanırım bağımlı olan bebekler değil biziz. İlerde Odasını nasıl ayırcam diye kara kara düşünüyorumKizlar bebisi kendi odasinda uyutan var mi? Bizim besik yatak odamizdaydi simdi bozuldu hazir eleman gelmisken odasina mi kurdursam diyorum.bir yandan icim el vermiyor gece gozumun onunden ayirmaya bir yandan zaten besikte yatiyor gece 8de yatiriyorm 12ye kdr uyuyor diyorum..baktgnda 12den 6ya kdr falan 2 3 kez uyaniyoruz oda da dibimizde ama bilemiyorummmm var mi odasinda uyutan
koydum pişiyor şimdi pirinç eklemdim içineVerdim canım. Önce çok az suda kıymayı pisirdim. Sonra içine semizotu ve pirasa ekledim. Hepsi pişince blender dan geçirip yedirdim. Cok da sevdi. Sen pirinç de atabilirsin. Pırasa yerine soğan kullanabilirsin. Bizim kabızlık var o yüzden pirinç kullanmıyoruz. Pırasa da bağırsak çalıştırıcı. O yüzden pırasa kullanıyorum soğan yerine.
tamam canım sağolasın ben bunu denerim ama o peynir altı su yoğurt felan nasıl olacakFirinda fazla tutmadm canim cok sert olmadi ama yiyemez tabi illa islatmak gerek.bir daha yaoarmiyim bilmiyorm islattiktwn sonra ha meyve tahil koymussun ha o gibi gelior..bu tarife muz ekledim ister elma ister pekmez kat.hatta elmada eklerim rendeleyip sonra tadini begenmesm muzda ekledim muzlu elmali olducok sevdik biz bile yedik
Doktorun bana dedigi sabah kalkar kalkmaz ek gida ver.iyise gulce 6da bile uyaniyor o yuzden ben emziriyorm mecburen 8 9 gibi kalkmissa ek gida veriyorm emzirmedenBiz de 6/7 gibi kalkiyoruz. Hemen emziriyorum. Biraz oynadiktan sonra 8 gibi uyuyor (emerek). 9 gibi uyaniyor. O zaman kahvalti yapiyor (yani artik yapmiyor). Acaba hic emzirmemek mi gerekiyor. Belki ac olmuyor. Ama uyaninca ac oldugu icin kahvalti hazirlayana kadar durmaz aglar. Ogleden sonra da fazla emzirmemeye calisiyorum, yoksa diger ogunleri de yemiyor.
Ha ben peyniralti suyuda koymadm yumurta yerine muz yaziyor sanirim bir tereyagi kaliyor :) onun yerine ne kullanabilirsn bilmiyorm istetamam canım sağolasın ben bunu denerim ama o peynir altı su yoğurt felan nasıl olacakbizde alerji varr
Bizimde anne yani ama buyuk odasina gecircem esimi ikna edersem benden cok esim istemiyor bizde deBizim beşik anne yanı. Dibimdeydi dönmeme uyanıyor diye biraz öteye aldık her saat başı uyanıp kalkıp baktım. Eşim hiç saglıklı bir durum değil yaptığın diyor. Sanırım bağımlı olan bebekler değil biziz. İlerde Odasını nasıl ayırcam diye kara kara düşünüyorum
Oy kuzucuk ya yinede uyumuyor heMete odasında uyuyor canım, uyursa5 aylıktan beri odasında ama bizimki mecburiyet, odamızda yer yok (öncesinde arkadaşımdan aldığım anne yanı vardı, mete 5 aylıkken geri vermek durumunda kaldık) çok sık uyanan bi bebek olduğu için sürekli odasındayım ama benim evim aşırı derecede küçük o yüzden çok zorlanmıyorum. Bu zamana kadar da 3 veya 4 kez benimle bizim yatağımızda yattı. İmkanım olsaydı o kadar erken odayı ayırmak istemezdim ama gülce çok sık kalkmıyor, uyudu mu uyuyor, istiyorsan ve en önemlisi sen hazırsan ayır tabii
Ben de oyle deneyeyim yarin. Bizimki de 6, 6:30 bazen 7'de uyaniyor. Ek gida aralarinda emziriyor musun ya da mama veriyor musun? Mesela 1'de ogle yemegi 3'te yogurt yiyorsa arada emiyor mu?Doktorun bana dedigi sabah kalkar kalkmaz ek gida ver.iyise gulce 6da bile uyaniyor o yuzden ben emziriyorm mecburen 8 9 gibi kalkmissa ek gida veriyorm emzirmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?