Ya meme gordugunde sevincten ciglik, kahkaha atiyor. Cok komik hallere giriyor. Ama sadece emmek icin degil. Oyun oynuyor, cekistiriyor, dudaklari arasinda kistiriyor, tirnaklarini geciriyor. Acidi yapma deyince gulup yine yapiyor.
Citler cocuklari belli bir alama hapsettigi icin daha ters tepiyormus cocuk ozguvemi aciisindan falan onerilmiyor diye bi yazi okumustum bende tam hatirlayamiyorum ama mantikli geldginden hic bakmadim cit falan oyun mati aldim direk.
Surekli gozetimimde zaten mutfaga vs gidiyorsam getiririm.bir de ogrenmeleride gerek seert zemin yumusak zemin guvenlik onlemlerini aldik mi tamamdir :) diger turlu ozgirlukleri kisitlaniyor falan tarzinda seyler okumustim bi psikologda
Yastikla kapatabilirsn bence onu bazen bende yapiyorm :)
Nasıl şey ki bu çözemedim. Hem ücretsiz diyor hem de para iadesi garantili diyor sanırım üyelik ücretsiz ama bilgi alımı ücretli gerek yok, instagramda bi ton sayfa var, hiç bunlara para vermeyelim
Merhaba, bende de pcos var (kilolu degilim ama) hamile kalmamda bir sorun olmadi. Tanidigim 4 kadindan birinde pcos var zaten pcos ta beslenme cok onemli, sekerli gidalardan ve karbonhidrattan uzak kalmak gerekiyor. Daha cok gencsin, bebek motivasyonuyla, belki de bir dr destegiyle kilo verip sonra bebek calismalari yaparsan hamileligin de saglikli gecer. Umarim en kisa zamanda guzel haberler alirsin.
Teşekkür ederim ALLAH bağışlasın evladınızı. Ben doktor kontrolünde dahi veremiyorum ileri seviye de galiba pkos. RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bize de inşeALLAH
EElwing6Xxxyyzztt
bugun sabah 5 bucukta uyandi emzirdim uyudu. Sonra 7 bucukta tamamen uyandi. 8'de emzirmeden kahvalti verdim. Tam yumurta sarisini zorla bitirdi. Lordan hic yemedi. Ustune emzirdim, ona saldirdi gorunce ama yine de cok emmedi. Bence benimkinin mide kapasitesi kucuk. Nasil buyutucem midesini
EElwing6Xxxyyzztt
bugun sabah 5 bucukta uyandi emzirdim uyudu. Sonra 7 bucukta tamamen uyandi. 8'de emzirmeden kahvalti verdim. Tam yumurta sarisini zorla bitirdi. Lordan hic yemedi. Ustune emzirdim, ona saldirdi gorunce ama yine de cok emmedi. Bence benimkinin mide kapasitesi kucuk. Nasil buyutucem midesini
Cocugun damak tadi var demek ki sevmedi mi onlari pekmez gezdirip denedin mi ? Elmali armutlu tahil karisimi ? Biraz daha tatli ya..kendimi dusunuyorm n yumurta ne peynir sevmem nasil yiyosun gulce diyorum verirken cocuklarda hakli :)