Oyyyy meme duskunleri ya Bizimki anne babayi erken soyledi.sonra meme mama emme dedi hemde acikinca..gecen esim konusurken bana git dedi buda yuzume bakti "Git " dedi esimle biz sok olduk..resmen kayit baslamis
Cocugun damak tadi var demek ki sevmedi mi onlari pekmez gezdirip denedin mi ? Elmali armutlu tahil karisimi ? Biraz daha tatli ya..kendimi dusunuyorm n yumurta ne peynir sevmem nasil yiyosun gulce diyorum verirken cocuklarda hakli :)
Ama daha once yiyordu. Pekmezi hic sevmiyor. Sevdigi seye karistirsam bile yemiyor. Tahil karisimini aksam vermistim (hepsini kustu zaten) o yuzden sabah yumurta vermek istedim. Arada sabah da veriyorum tahil meyve karisimi, bazen yiyor bazen yemiyor.
Kizlar bizim disler sanirim uyanip uyanip kulagni tutarak agladi..uykusuz kaldik cani yanmasinda sorun degil..benimde gozume de kan oturdu ve gitmiyo 2aydir.. uykusuzluktan diyorduk ama hala gecmezmi ya.doktorada gidemiyoruz
Kizlar bizim disler sanirim uyanip uyanip kulagni tutarak agladi..uykusuz kaldik cani yanmasinda sorun degil..benimde gozum 2 aydir kanli oturdu ve gitmiyo o kan uykusuzluktan diyorduk ama hala gecmezmi ya.doktorada gidemiyoruz
Ya iste bizim de hep ayni problem. O yuzden ogunler hep sarkiyor. Peki yedigi zaman miktari nasil? Benimki yese de az yiyor. Emzirince yemiyor. 2 saat gecse de istemiyor. Ya hic emzirmicem gun icinde (o da imkansiz, yoksa uyumuyor) ya da ek gidayi az almasini kabul edicem.
Ya iste bizim de hep ayni problem. O yuzden ogunler hep sarkiyor. Peki yedigi zaman miktari nasil? Benimki yese de az yiyor. Emzirince yemiyor. 2 saat gecse de istemiyor. Ya hic emzirmicem gun icinde (o da imkansiz, yoksa uyumuyor) ya da ek gidayi az almasini kabul edicem.
Biz sabah kalkınca ki genelde saat 6 civarı oluyor. Biraz emiyor. Sonra oyun oynuyoruz. Saat 8 8.15 gibi uyuyor yarım saat. 9da kahvaltısını veriyorum ve yiyor. Kızlar dis çıkarmak üzere olabilirler. Çoğu bebekte iştahsızlık yapıyor. Bir de yediklerinden sıkılmış olabilirler. Her gün farklı bir seyler hazırlamayı denediniz mi?
Biz sabah kalkınca ki genelde saat 6 civarı oluyor. Biraz emiyor. Sonra oyun oynuyoruz. Saat 8 8.15 gibi uyuyor yarım saat. 9da kahvaltısını veriyorum ve yiyor. Kızlar dis çıkarmak üzere olabilirler. Çoğu bebekte iştahsızlık yapıyor. Bir de yediklerinden sıkılmış olabilirler. Her gün farklı bir seyler hazırlamayı denediniz mi?
Canim bizim de benzer uyku saatlerimiz. En buyuk problem kahvaltiyla. Normalde yulaf karisim cok seviyor. Kahvaltida denedim yemedi. Yarin sabah pankek denemeyi dusunuyorum bakalim. Dis cikmak uzere, evet. Gozle gorunen kabariklik var. Insallah ondandir.
Mesela. Kahvaltı etmiyorsa pirinçli yoğurt çorbası verseniz? İçine pişerken 1 yumurta sarısı da eklerseniz. Kahvaltı olur mis gibi. Ah bizimki yiyebilseydi keşke süt grubu yok hayatımızda...
Mesela. Kahvaltı etmiyorsa pirinçli yoğurt çorbası verseniz? İçine pişerken 1 yumurta sarısı da eklerseniz. Kahvaltı olur mis gibi. Ah bizimki yiyebilseydi keşke süt grubu yok hayatımızda...
Ben de kendimi oyle teselli ediyorum. Ama kilosu dusuk sanki. Gelisimi etkilenecek diye korkuyorum. Evdeki tartida en son 8200 cikti iki hafta once. Birazdan uyaninca banyo yaptiricam, yine tartacagim.