Tam bugday unu alipta yapilabilir bugub pekmezle ekmek yedirdim memm memmmmm diyip durdu kus agizliValla ben de doymuyor diye katıyorum ekmeği çorbaya ya da çorbaları yaparken içine pirinç bulgur atıyorum. Ekmeği annem yapmıştı tuzsuz yaptı ama internetten bebek ekmeği die araştırdım yapmak için, tam buğday unu falan diyor.Hipp markasının organik bebek ekmeği var alsam mı diye düşündüm.
Tam buğday unu bebislerin kilo almasına engel oluyormuş. Bir yazıda okudum ama araştırmayi akıl etmedim. Iyice üstüne düşeceğim bu konunun.Tam bugday unu alipta yapilabilir bugub pekmezle ekmek yedirdim memm memmmmm diyip durdu kus agizli
Oy oy.. Olsun zamanla alışacak annesi. Sen de çok büyütme kafanda. Aç kalsa anlarsin anne olarak. Demekki o kadar alıyor bünyesi...
Sagol canim. Ben keciboynuzi özü aldim soguk presPekmez üretim aşamasında fazla ısıya maruz kalırsa hmf değeri yüksek çıkıyormuş ki bu kanserojenmiş. O yüzden farklı üretim yöntemleri varmış ki hmf değeri düşük çıksın. Tesadüfen bulduğum yazıyı bırakayım şuraya
HMF ve pekmez hikayesi
Bazen bir oluyor, bir konu üst üste geliyor. Sabahın köründe ayağa kaldırıp yazdırıyor. Bundan 5 sene önce çalıştığım işyerinde çeşit çeşi...benimgidamuhendisim.blogspot.com
Bunu ben de duymustum. Bebeklere tam bugday unlu ekmek tavsiye etmiyorlar.Tam buğday unu bebislerin kilo almasına engel oluyormuş. Bir yazıda okudum ama araştırmayi akıl etmedim. Iyice üstüne düşeceğim bu konunun.Karnı tok tutsun diye perhiz sokmayalim bebeleri
En sonunda onune biraktim yulaf karisimini. Her yere buladi bi guzel. Eline alip yemeye calisti. Ben de elimle bir iki lokma verdim. O kadar yedi. Ama ortaligin hali fena oldu tabi. Saldim artik, huniyi takicam yoksa.Oy oy.. Olsun zamanla alışacak annesi. Sen de çok büyütme kafanda. Aç kalsa anlarsin anne olarak. Demekki o kadar alıyor bünyesi...
O zaman normal undan yapıcaz ekmekleriTam buğday unu bebislerin kilo almasına engel oluyormuş. Bir yazıda okudum ama araştırmayi akıl etmedim. Iyice üstüne düşeceğim bu konunun.Karnı tok tutsun diye perhiz sokmayalim bebeleri
Bu miniklerin de damak tadı var komik ama
Gulce ilk kez az once bir seyi reddettiBu miniklerin de damak tadı var komik amaBal kabağı çorbasına kadar hiç iştahla yemiyordu çorbayı, bal kabağı çorbasında bir kaşık soğan ve 1 küçük sarımsak vardı çok sevdi maşallah ben de herhalde keramet soğan sarımsakta dedim dünkü tarifte de soğan sarımsak vardı onu da sevdi. O tarz tarifleri de dene istersen.
Bizim galiba sorun sabah kahvaltisi en cok. Dun en sevdigi sey muzu verdim, ona bile burun kivirdi. Sabahlari daha istahsiz sanirim. Bu ara sorunsuz, reddetmeden yedigi tek sey yogurt. Kabini gorunce bile seviniyor.Bu miniklerin de damak tadı var komik amaBal kabağı çorbasına kadar hiç iştahla yemiyordu çorbayı, bal kabağı çorbasında bir kaşık soğan ve 1 küçük sarımsak vardı çok sevdi maşallah ben de herhalde keramet soğan sarımsakta dedim dünkü tarifte de soğan sarımsak vardı onu da sevdi. O tarz tarifleri de dene istersen.
Amannnn nazar degdirdik cocuga.Gulce ilk kez az once bir seyi reddettidün yemisti semizotunu artani dolaba kaldrmstm isittim yemedi resmen babasi diyorki sevindim obez olmayacagnin bir gostergesi hahahah
Hadi gozunuz aydin bir de biz cikartsaysik gece kalkip jel suruyorum cilginlar gibi aglio sanki kapatma tusuna basmia gibi susuyor jeli surunca uykuya devamaaaaa soylemeyi unuttum. Sonunda alttaki iki disi patladi.ama bugun disi cok agriyor gibi, her seyi agzina goturuyor kasimak icin, agliyor, huzursuz. Ilk ciktiginda boyle mi oluyor? Calpol verdim en son.
Aaa ciddi misin? Benimkinin de 2.ye önüne koyduğumda reddettiği şey semizotu oldu. Taze yapıp verdim 3 gün kuralına göre. 2.aksam ağzına koymadı tükürdüGulce ilk kez az once bir seyi reddettidün yemisti semizotunu artani dolaba kaldrmstm isittim yemedi resmen babasi diyorki sevindim obez olmayacagnin bir gostergesi hahahah
Tam acikmiyor olabilir. Araya 3 saat koymayı denedin mi?Bizim galiba sorun sabah kahvaltisi en cok. Dun en sevdigi sey muzu verdim, ona bile burun kivirdi. Sabahlari daha istahsiz sanirim. Bu ara sorunsuz, reddetmeden yedigi tek sey yogurt. Kabini gorunce bile seviniyor.
şuanda ek gıda beslenmesinin %30 unu felan karşılamalı gerisi anne sütü yada formüle mama olmalı...ek gıdayla o kadar da doymuyorlar canım süt içmek istiyor bizimkide öyle... günde 2 kere 120 bazende 3 kere veriyorum sen sütünün yetmediği yerde mama vermeye devam etÖglen 12de corbasini verdim simdi acikti semizotu kabak sogan cok az bulgur attim simdide onu vericem..yediriyorum ama hazimsizlik yaparmi diyede korkuyorum..acikinca cigliklar basliyor zaten..doktor 9.ayda mamayi (devam sutunu ) birakiriz demisti suan sadece gece 8 gibi yatmadb veriyorm mama ama ogunumuz 3 oldu.. arada meyve yogurt veremedim bugub tabi onlari verdigimde aksam vermeyeedebilirim galiba
Dun yatacagi zaman tahilli mama yaptim yedi ustune birde agladi biz şokgittim 180 cc daha mama yaptim..bizimkide doymuyor ama bu kadr yemeside normalmi bilmiyorum bagirsaklari duzene girsin diye korkuyorum ama doymuyorda.zaten beni az emiyor gunduz emsede pek doyurucuda degil demekki
Evet, en son saat 8'de emmisti. Uyudu, uyandi, saat 10 bucukta verdim yemegini. Bu emme ve yemek olayini ayarlayamiyorum. Gun icinde hic emzirmemem lazim galiba.Tam acikmiyor olabilir. Araya 3 saat koymayı denedin mi?
Bize en son çıkardığı dişlerde jel fayda etmedi, hangi jeli kullanıyorsun? Calpol bile verdim bu son çıkan dişlerde. Yan yana çıkacak sandım bir alt, bir üstten çıktı.Hadi gozunuz aydin bir de biz cikartsaysik gece kalkip jel suruyorum cilginlar gibi aglio sanki kapatma tusuna basmia gibi susuyor jeli surunca uykuya devambugun ilk kez emekler gibi yapti
Ben de ek gıdayı fazla vermeye başladım sanırım çünkü emzirmek aralıklarının azaldığını farkettim. Ek gıda ve emzirme rutinini ayarlamam lazım.şuanda ek gıda beslenmesinin %30 unu felan karşılamalı gerisi anne sütü yada formüle mama olmalı...ek gıdayla o kadar da doymuyorlar canım süt içmek istiyor bizimkide öyle... günde 2 kere 120 bazende 3 kere veriyorum sen sütünün yetmediği yerde mama vermeye devam et
Nurse harveys dentigel.dentidox bir ise yarramadiBize en son çıkardığı dişlerde jel fayda etmedi, hangi jeli kullanıyorsun? Calpol bile verdim bu son çıkan dişlerde. Yan yana çıkacak sandım bir alt, bir üstten çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?