Tam bugday unu alipta yapilabilir bugub pekmezle ekmek yedirdim memm memmmmm diyip durdu kus agizli

Tam bugday unu alipta yapilabilir bugub pekmezle ekmek yedirdim memm memmmmm diyip durdu kus agizli
Tam buğday unu bebislerin kilo almasına engel oluyormuş. Bir yazıda okudum ama araştırmayi akıl etmedim. Iyice üstüne düşeceğim bu konunun. Karnı tok tutsun diye perhiz sokmayalim bebeleri

Sagol canim. Ben keciboynuzi özü aldim soguk pres

Tam buğday unu bebislerin kilo almasına engel oluyormuş. Bir yazıda okudum ama araştırmayi akıl etmedim. Iyice üstüne düşeceğim bu konunun. Karnı tok tutsun diye perhiz sokmayalim bebeleri
Bunu ben de duymustum. Bebeklere tam bugday unlu ekmek tavsiye etmiyorlar.

Oy oy.. Olsun zamanla alışacak annesi. Sen de çok büyütme kafanda. Aç kalsa anlarsin anne olarak. Demekki o kadar alıyor bünyesi...
En sonunda onune biraktim yulaf karisimini. Her yere buladi bi guzel. Eline alip yemeye calisti. Ben de elimle bir iki lokma verdim. O kadar yedi. Ama ortaligin hali fena oldu tabi. Saldim artik, huniyi takicam yoksa.

Pircici yine yemedi canim. sarkiyi dinledi ama. Iki kasik yedi sadece
Bu miniklerin de damak tadı var komik ama Bal kabağı çorbasına kadar hiç iştahla yemiyordu çorbayı, bal kabağı çorbasında bir kaşık soğan ve 1 küçük sarımsak vardı çok sevdi maşallah ben de herhalde keramet soğan sarımsakta dedim dünkü tarifte de soğan sarımsak vardı onu da sevdi. O tarz tarifleri de dene istersen.

Gulce ilk kez az once bir seyi reddetti dün yemisti semizotunu artani dolaba kaldrmstm isittim yemedi resmen babasi diyorki sevindim obez olmayacagnin bir gostergesi hahahah

Bizim galiba sorun sabah kahvaltisi en cok. Dun en sevdigi sey muzu verdim, ona bile burun kivirdi. Sabahlari daha istahsiz sanirim. Bu ara sorunsuz, reddetmeden yedigi tek sey yogurt. Kabini gorunce bile seviniyor.

aaaaa soylemeyi unuttum. Sonunda alttaki iki disi patladi. ama bugun disi cok agriyor gibi, her seyi agzina goturuyor kasimak icin, agliyor, huzursuz. Ilk ciktiginda boyle mi oluyor? Calpol verdim en son.

aaaaa soylemeyi unuttum. Sonunda alttaki iki disi patladi. ama bugun disi cok agriyor gibi, her seyi agzina goturuyor kasimak icin, agliyor, huzursuz. Ilk ciktiginda boyle mi oluyor? Calpol verdim en son.
Hadi gozunuz aydin bir de biz cikartsaysik gece kalkip jel suruyorum cilginlar gibi aglio sanki kapatma tusuna basmia gibi susuyor jeli surunca uykuya devam bugun ilk kez emekler gibi yapti

Gulce ilk kez az once bir seyi reddetti dün yemisti semizotunu artani dolaba kaldrmstm isittim yemedi resmen babasi diyorki sevindim obez olmayacagnin bir gostergesi hahahah
Aaa ciddi misin? Benimkinin de 2.ye önüne koyduğumda reddettiği şey semizotu oldu. Taze yapıp verdim 3 gün kuralına göre. 2.aksam ağzına koymadı tükürdü demekki semizotu sevmeyecekler anlamadım ki?

Bizim galiba sorun sabah kahvaltisi en cok. Dun en sevdigi sey muzu verdim, ona bile burun kivirdi. Sabahlari daha istahsiz sanirim. Bu ara sorunsuz, reddetmeden yedigi tek sey yogurt. Kabini gorunce bile seviniyor.
Tam acikmiyor olabilir. Araya 3 saat koymayı denedin mi?

şuanda ek gıda beslenmesinin %30 unu felan karşılamalı gerisi anne sütü yada formüle mama olmalı...ek gıdayla o kadar da doymuyorlar canım süt içmek istiyor bizimkide öyle... günde 2 kere 120 bazende 3 kere veriyorum sen sütünün yetmediği yerde mama vermeye devam et

Hadi gozunuz aydin bir de biz cikartsaysik gece kalkip jel suruyorum cilginlar gibi aglio sanki kapatma tusuna basmia gibi susuyor jeli surunca uykuya devam bugun ilk kez emekler gibi yapti
Bize en son çıkardığı dişlerde jel fayda etmedi, hangi jeli kullanıyorsun? Calpol bile verdim bu son çıkan dişlerde. Yan yana çıkacak sandım bir alt, bir üstten çıktı.

Ben de ek gıdayı fazla vermeye başladım sanırım çünkü emzirmek aralıklarının azaldığını farkettim. Ek gıda ve emzirme rutinini ayarlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…