Ben de ek gıdayı fazla vermeye başladım sanırım çünkü emzirmek aralıklarının azaldığını farkettim. Ek gıda ve emzirme rutinini ayarlamam lazım.
Ben bi turlu ayarlayamiyorum cunku gun icinde uyutmak icin emzirmem gerekiyor. Uykusu da duzenli degil. Boyle olunca kayiyor saatler. Bugunlerde babasinin kucaginda uyumaya basladi. Ama bana gelince illa meme istiyor. Gun icinde ona pasliyorum arada ki uyaninca ac olsun.

Uyku eğitimi alan bir arkadaş vardı. Sadece şunu deseydi. Gece meme vermek yanlış mı? Uyuyuncaya kadar pışpış mı doğrusu? Neyi yanlış yapıyorum da 4 kere kalkıyorum artı sabah da 1 kere etti 5

Uyku eğitimi alan bir arkadaş vardı. Sadece şunu deseydi. Gece meme vermek yanlış mı? Uyuyuncaya kadar pışpış mı doğrusu? Neyi yanlış yapıyorum da 4 kere kalkıyorum artı sabah da 1 kere etti 5
Valla bugün aklıma o arkadaş geldi son durumu nedir hala uykusu düzenli mi diye Ben bir keresinde saydım saat başı uyanmışım. Diş zamanı böyle oluyor. Ben tam rahatladım herhalde uykusu düzene girdi dedim bugün yeni dişi çıkıyor, bir de kabız olmuş hem alttan hem üstten huzursuz bugün.

Bizimki de kaka için çok zorluo. Sonra bakıyorum ishal gibi yapmış

Tedagil var bende bitkisel ama son dişlerde fayda etmedi. Calgel almıştık hiç kullanmamıştım son çare onu da kullandım son dişlerde. Son diş diyorum da bugünyeni dişler geliyor
Boyle ardi ardina mi cikacak hepsi hic rahat yok bebelere desene. Bizim alt iki cikti gibi ama bugun cok huysuzlandi. Tam cikmadi galiba anlamadim. Ve super istahsiz iki gundur, bir sey yemiyor. Bir tek yogurt.

Bizimki de kaka için çok zorluo. Sonra bakıyorum ishal gibi yapmış
Kabızlıkları diş çıkarma döneminde olduklarından kaynaklanıyor bence. Bugün ilk kez 3 kere kaka yaptı ama son ikisi çok azdı. Kabız olduğu için sanki taksit taksit gibi bir günde yaptı.

Boyle ardi ardina mi cikacak hepsi hic rahat yok bebelere desene. Bizim alt iki cikti gibi ama bugun cok huysuzlandi. Tam cikmadi galiba anlamadim. Ve super istahsiz iki gundur, bir sey yemiyor. Bir tek yogurt.
Evet peş peşe geldi dişler. 6. aya girdiğinden beri diş çıkarıyor. 4. Ayda kakasını geç yapmalar başladı uykusu düzensizleşti,6. Aydan şu ana kadar da diş çıkardığı için uykular az. 4. Aydır uykusuzuz 5. Aya giriyoruz
Önce alt iki diş, sonra üst iki diş çıktı. En son üstten bir alttan bir diş çıktı. Şimdi yenileri geliyor galiba.

Evet, en son saat 8'de emmisti. Uyudu, uyandi, saat 10 bucukta verdim yemegini. Bu emme ve yemek olayini ayarlayamiyorum. Gun icinde hic emzirmemem lazim galiba.
Ben bebis ne zaman isterse emzirmeye devam ediyorum. Zaten hep emerek uyuyor, karni toksa az emiyor. Sutum azalsin istemiyorum

Ben bebis ne zaman isterse emzirmeye devam ediyorum. Zaten hep emerek uyuyor, karni toksa az emiyor. Sutum azalsin istemiyorum
Benimki ek gida almak istemiyor. O yuzden karninin ac olmasini bekliyorum ama bugun ac olsa da yemedi.

Memeye kisaca "memmm" demesi beni olduruyorr ❤ acsa memmmmm drmeye basliyor allahim❤

guzel guzel uyurken odaya girmenle uykusu boluyor.kokumu aliyor resmn ve hemen uyaniyor. ama bir yandanda korkuyorm gece doner bir sey olur diye..1yasa kadar zor olacak oda ayirma fikri):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…