Merhaba
Oğlum 5 eylül doğumlu. Daha yeni yeni tam tur dönmeye başladı. Tek başına en fazla 1,5 2 dk oturabiliyor. Sürünme veya emekleme yok. Ama benim oğlum grubun en geriden geleni, motor becerileri çok iyi değil, doğduğundan beri öyle. Yaklaşık 1 ay geriden takip ediyor. Her bebeğin kendi gelişim evreleri ve zamanı vardır, takmamaya çalış kafana. Sağlıklı olsunlar, elbet oturacaklar da yürüyecekler de

Benimkinin odasi hazir olsa hemen ayirirdim. Odada nefes alsak uyaniyor cunku.

Bugun mercimek corbasi yaptim ilk kez cok minik kimyon attim:) patates koymadm tabi.yine tepkisiz yedi.yahu ilk kez tadiyorsun bir yuzun degissin acaba hamilelikten tatlari biliyorlarmi ya..boyle mutlu olsun istiyorum tepkisiz yiyo cocuk ne sevdgi belli ne sevmedigi tepesine dikildim guzelmi annecim falan diyorum hahaha

Ben de bugün mercimek çorbası yapiim diyordum ama gazdan korkuyorum Ne kadar kimyon attın?

Hipp meyve pürelerinden kullanan var mı?
Ben tahilini kullaniyorum..bizim doktora sormustum kasik mamalari kavanoz kolayimada geliyordu aliyordum..hicbr mamayi onermiyorum illaki iclerinde koruyucu katki oluyor frontallerin kapanmasi guclesiyor dedi..e dedim tahil ? Hicbiri dedi..tahili kullaniyorum ben ama o tarz pureler evdede yapabiliriz bence..mesela mor erik cok iyi gelebilir ama guvenipte almadim 1kez denedikten sonra doktoru dinliyorum

Organik meyve dışarı çıkmadan bulamadığım için organik meyve püresi aldım. İnşaşlah zararlı değildir.

Ben de sipariş verdim aka aynı ürün için acayip fiyat farkı var. E bebekten baktım, istegelsinden baktım, istegelsinden aldım.
Ben de ebebekten aldim. Diger sitelere bakmadim. Organik olanlarin icerigini inceledim. Zor durumda vermek icin aldim ben. Bazen bir sey hazirlayacak vaktim oluyor. Ben eriklisini ve yabanmersinlisini verdim. Erikliyi cok sevdi. Simdi de kayisiliyi soyledim. Kabizligina iyi gelir diye. Organik sertifikasi almak cok zor. O yuzden guvendim valla. Benim pazardan marketten aldigim meyveler daha iyi degil bence.

Organik meyve dışarı çıkmadan bulamadığım için organik meyve püresi aldım. İnşaşlah zararlı değildir.
Benimde dolabimda var acil durumlar icin..buyuk sehirlerde kullanilan tarim ilaclari vs dusunuldgnde belki tercih edilebilir ama meyveler ciktgnda kendim yaparim dedim hep.icinde topaklanmayi onleyici maddeler vs varmis birde doktor siddetlee reddedince 1kez kullandik suana kadar.. gozumun gordugunu daha icim sinerek yediriyorum.migrosun iyi tarim uygulamasi var organik olmasada bir nebze..ha tabi organikleri bulabilsek ne ala

Ya bazen doktorlar cok bilmeden ezbere reddediyor bence. Baska markalari bilmem ama hipp'e guveniyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…