Merhaba kızlar hepiniz ne güzel kahvaltilara geçmişiniz maşallah bebelere biz daha yyemiyirz doğru vereceğimi bilemiyorum avakoda verdim yumurta sarısına yeni geçtik 27 eylül dogumlu bu arada birde sormak istediğim birşey var biz hala oturamiyoruz desteksiz sizde durumlar nasıl yüzüstü durmayı da sevmiyor öyle sağa sola da çok dönmüyor sizin coxuklar neler yapıyor??
Merhaba
Oğlum 5 eylül doğumlu. Daha yeni yeni tam tur dönmeye başladı. Tek başına en fazla 1,5 2 dk oturabiliyor. Sürünme veya emekleme yok. Ama benim oğlum grubun en geriden geleni, motor becerileri çok iyi değil, doğduğundan beri öyle. Yaklaşık 1 ay geriden takip ediyor. Her bebeğin kendi gelişim evreleri ve zamanı vardır, takmamaya çalış kafana. Sağlıklı olsunlar, elbet oturacaklar da yürüyecekler de
Ben bir kac ay once dr a sordugumda normal demisti. Sonra bir ara azaldi. Genelde emerken terliyo kafasi, bir de havalar isindi, bebisler hareketlendi, normaldir bence.
guzel guzel uyurken odaya girmenle uykusu boluyor.kokumu aliyor resmn ve hemen uyaniyor. ama bir yandanda korkuyorm gece doner bir sey olur diye..1yasa kadar zor olacak oda ayirma fikri):)
Bugun mercimek corbasi yaptim ilk kez cok minik kimyon attim:) patates koymadm tabi.yine tepkisiz yedi.yahu ilk kez tadiyorsun bir yuzun degissin acaba hamilelikten tatlari biliyorlarmi ya..boyle mutlu olsun istiyorum tepkisiz yiyo cocuk ne sevdgi belli ne sevmedigi tepesine dikildim guzelmi annecim falan diyorum hahaha
Bugun mercimek corbasi yaptim ilk kez cok minik kimyon attim:) patates koymadm tabi.yine tepkisiz yedi.yahu ilk kez tadiyorsun bir yuzun degissin acaba hamilelikten tatlari biliyorlarmi ya..boyle mutlu olsun istiyorum tepkisiz yiyo cocuk ne sevdgi belli ne sevmedigi tepesine dikildim guzelmi annecim falan diyorum hahaha
Ben tahilini kullaniyorum..bizim doktora sormustum kasik mamalari kavanoz kolayimada geliyordu aliyordum..hicbr mamayi onermiyorum illaki iclerinde koruyucu katki oluyor frontallerin kapanmasi guclesiyor dedi..e dedim tahil ? Hicbiri dedi..tahili kullaniyorum ben ama o tarz pureler evdede yapabiliriz bence..mesela mor erik cok iyi gelebilir ama guvenipte almadim 1kez denedikten sonra doktoru dinliyorum
Ben tahilini kullaniyorum..bizim doktora sormustum kasik mamalari kavanoz kolayimada geliyordu aliyordum..hicbr mamayi onermiyorum illaki iclerinde koruyucu katki oluyor frontallerin kapanmasi guclesiyor dedi..e dedim tahil ? Hicbiri dedi..tahili kullaniyorum ben ama o tarz pureler evdede yapabiliriz bence..mesela mor erik cok iyi gelebilir ama guvenipte almadim 1kez denedikten sonra doktoru dinliyorum
Ben de ebebekten aldim. Diger sitelere bakmadim. Organik olanlarin icerigini inceledim. Zor durumda vermek icin aldim ben. Bazen bir sey hazirlayacak vaktim oluyor. Ben eriklisini ve yabanmersinlisini verdim. Erikliyi cok sevdi. Simdi de kayisiliyi soyledim. Kabizligina iyi gelir diye. Organik sertifikasi almak cok zor. O yuzden guvendim valla. Benim pazardan marketten aldigim meyveler daha iyi degil bence.
Benimde dolabimda var acil durumlar icin..buyuk sehirlerde kullanilan tarim ilaclari vs dusunuldgnde belki tercih edilebilir ama meyveler ciktgnda kendim yaparim dedim hep.icinde topaklanmayi onleyici maddeler vs varmis birde doktor siddetlee reddedince 1kez kullandik suana kadar.. gozumun gordugunu daha icim sinerek yediriyorum.migrosun iyi tarim uygulamasi var organik olmasada bir nebze..ha tabi organikleri bulabilsek ne ala
Benimde dolabimda var acil durumlar icin..buyuk sehirlerde kullanilan tarim ilaclari vs dusunuldgnde belki tercih edilebilir ama meyveler ciktgnda kendim yaparim dedim hep.icinde topaklanmayi onleyici maddeler vs varmis birde doktor siddetlee reddedince 1kez kullandik suana kadar.. gozumun gordugunu daha icim sinerek yediriyorum.migrosun iyi tarim uygulamasi var organik olmasada bir nebze..ha tabi organikleri bulabilsek ne ala