Valla doktorumuz cok genc bilmedgni hic dusunmuyorumYa bazen doktorlar cok bilmeden ezbere reddediyor bence. Baska markalari bilmem ama hipp'e guveniyorum acikcasi.
Bu arada kayisi özü var vitmada soguk sıkım..her sabah veriyorum kabizliginiza cozum olur belki bizde pek ise yaramiyor ama :) her sabah kayisi yulaf ya da gunkurusu veriyorum gun icinde zeytinyagi o sekilde yapiyor dun unutmusum zeytinyagni bugun kabizBen de ebebekten aldim. Diger sitelere bakmadim. Organik olanlarin icerigini inceledim. Zor durumda vermek icin aldim ben. Bazen bir sey hazirlayacak vaktim oluyor. Ben eriklisini ve yabanmersinlisini verdim. Erikliyi cok sevdi. Simdi de kayisiliyi soyledim. Kabizligina iyi gelir diye. Organik sertifikasi almak cok zor. O yuzden guvendim valla. Benim pazardan marketten aldigim meyveler daha iyi degil bence.
Ben de acil durumlar icin aldim, zaten butce dayanmaz surekli vermeyeValla doktorumuz cok genc bilmedgni hic dusunmuyorumBende hippi kullaniyorum devam sutunde..hatta dedigim gibi tahillida da ama dedigim gibi arada ya da acil durumlarda verebilirim yolculuktr vs buyuk rahatlik onun disinda pek dusunmedim..evde yaptiklarimiz 2gunde bozuluyor oyle dusun illaki koruyucu madde vs vardir..surekli koruyamayiz o da baska bir boyut malum her seyin icerigi degisti hic vermem diyemem ama en azindn su donemlerdr biraz daha soylediklerine uyma taraftariyim doktorun..frontaller gec kapaniyor dedi ihtimalse bile goz onunde bulunduruyorum.yani benim icim boyle rahat ediyor
ay amann iste ne verecegmz belli degil.tavuk ver dedi organik tavugu nerden bulacagiz simdi su hastalk olmasa koyden falan getirtirsinBen de acil durumlar icin aldim, zaten butce dayanmaz surekli vermeye2 kez verdim simdiye kadar. Bunlar da konserve mantigi. Yazin yaptigimiz konserve gibi, acilinca 2 gunde bozuluyor.
bizde de öyle emzirirken çok terliyor hatta mama içerkende.. bazende emeklerken bakıyorum terlemişSürekli kurulutorum. Normal mi ki bu durum?
Bizimkinin kafası çok terliyor emerken bir de gece emmek için kalktığında bakıyorum başı terlemiş yatağında başını koyduğu yer ıslak.bizde de öyle emzirirken çok terliyor hatta mama içerkende.. bazende emeklerken bakıyorum terlemiş
Daha önce almadığım için bilmiyorum, açılınca max 2 gün mü dayanıyor? Gerçi zaten gramajı az biter ama..Ben de acil durumlar icin aldim, zaten butce dayanmaz surekli vermeye2 kez verdim simdiye kadar. Bunlar da konserve mantigi. Yazin yaptigimiz konserve gibi, acilinca 2 gunde bozuluyor.
Evet canim, konserve mantigi dedigim gibi. Acikcasi ben guvendim.E Elwing6-EarthLing- aklınıza takılan sorular gurmebebekte yanıtlanmış gibi bakın Açıklamalar ne kadar doğru bilmem, ama raf ömrünün uzun olmasının açıklaması mantıklı geldi bana Eki Görüntüle 2630035 Eki Görüntüle 2630035
Evet canim, acinca dolaba koyuyorsun. Max 2 gunde tuketmen lazim. Tabi bebek o kavanozdan yememis olsun. Benimki bitirmedigi icin yiyecegi kadarini temiz bir kasikla baska kaseye almistim. Kalani da buzdolabina kaldirmistim.Daha önce almadığım için bilmiyorum, açılınca max 2 gün mü dayanıyor? Gerçi zaten gramajı az biter ama..
Evet bazen tıkanıyor insan, bir de kabızlık olunca ne yedireceğini şaşırıyorEvet canim, konserve mantigi dedigim gibi. Acikcasi ben guvendim.zaten cok sık verecegim bir sey degil. Gecenlerde bebekler icin yemek programi izliyordum. Oradaki doktor da anneler bazen kendini fazla yipratiyor her seye yetismeye calisiyor. Buna gerek yok demisti. Her seyi de siz yapmayiverin, bazen yardim almak cocugunuza sandiginiz kadar zarar vermez gibi seyler soylemisti. Dusununce adama hak verdim acikcasi. Elimden geleni yapiyorum, ama arada tikaniyorum. Robot degilim malesef.
Onceleri tutturamiyordum gunluk sutu, acik sutten yapiyordum. Artik gunluk sutten yapiyorum. Daha pratik olmasinin yanisira sanki oglum artik yogurdu daha severek yiyor. Bugunlerde burun kivirmadan yedigi tek sey yogurt.Yoğurdu pastörize sütten mi yapıyorsunuz?
Sütçüden alıyoruz bizYoğurdu pastörize sütten mi yapıyorsunuz?
Çok çok geçmiş olsun. Diş olayı maalesef zor ama doktoruna danıştın mı her akşam her akşam ilaç vermenin çok da doğru olduğunu düşünmüyorum, çok küçük böbreklerine zarar verebilirsin lütfen dikkatli ol.Bebeğim 2 hafta ishal oldu. Doktora korkudan gitmedik. Sizlerin tavsiyesi ile prebiyotik damla aldım. Bolca su içirdim (karbonat+tuz+şeker karışımlı su) çok şükür geçti. 1 hafta rahat ettik. Sonra avokado denedim ek gıdası için. Aynı gün ishal oldu. Sanırım avokado yaptı derken. Buna gece kusmada eklendi. ertesi gün doktora gittik. Kaka tahlili istedi. Sonuç çok şükür temiz. Doktor avokado alerji yapmış olabilir. 1 yaşında yeniden deneyin dedi. Ama asıl sıkıntı dişler gelmeye başlamış dedi. Zaten bebeğim geceleri hep huzursuz. Gün içinde rahat duramıyor. Meğer diştenmiş. Ama 2 günden beri iş felaket oldu. Mama yiyemiyor, ishal, dişleri ağrıyor. Ağlıyor hep. Uyuyamıyor. Zaten 4. ayda en son 6 kiloymuş. Şimdi 6. ayında 6.5 olmuş. 2 ay için çok az dedi doktor. E çocuk habire ishal alamadı kilo. Bir de şimdi iştahsızlık başladı. Bir jel verdi dişlerine sürünce geçici rahatlama sağlıyor. Bir de geceleri calpol veriyoruz anca öyle uyuyor. Sizlerde durum nasıl? Bu diş ağrıları kaç gün ya da hafta sürer biliyor musunuz?
Ayrıca lütfen küçücük bebeğe tuz ve şeker verme. Bebeğine zarar verdiğinin farkında mısın? Dişleri kaşınıyorsa ona soğuk diş kaşıyıcı ver bol bol kucğına al. Bol bol calpol verme!Bebeğim 2 hafta ishal oldu. Doktora korkudan gitmedik. Sizlerin tavsiyesi ile prebiyotik damla aldım. Bolca su içirdim (karbonat+tuz+şeker karışımlı su) çok şükür geçti. 1 hafta rahat ettik. Sonra avokado denedim ek gıdası için. Aynı gün ishal oldu. Sanırım avokado yaptı derken. Buna gece kusmada eklendi. ertesi gün doktora gittik. Kaka tahlili istedi. Sonuç çok şükür temiz. Doktor avokado alerji yapmış olabilir. 1 yaşında yeniden deneyin dedi. Ama asıl sıkıntı dişler gelmeye başlamış dedi. Zaten bebeğim geceleri hep huzursuz. Gün içinde rahat duramıyor. Meğer diştenmiş. Ama 2 günden beri iş felaket oldu. Mama yiyemiyor, ishal, dişleri ağrıyor. Ağlıyor hep. Uyuyamıyor. Zaten 4. ayda en son 6 kiloymuş. Şimdi 6. ayında 6.5 olmuş. 2 ay için çok az dedi doktor. E çocuk habire ishal alamadı kilo. Bir de şimdi iştahsızlık başladı. Bir jel verdi dişlerine sürünce geçici rahatlama sağlıyor. Bir de geceleri calpol veriyoruz anca öyle uyuyor. Sizlerde durum nasıl? Bu diş ağrıları kaç gün ya da hafta sürer biliyor musunuz?
Bizim doktorumuz kesinlikle tavsiye etmiyor. O kutu mamaları da tavsiye etmiyor, evde yapın diyor. Zorunlu olmadıkça o kavanoz pürelerinden almam, zaten evde yapılanların tarifleri var internette. Düz meyve ver boşver bence onlarıHipp meyve pürelerinden kullanan var mı?
Bence tam tersi, senin pazardan marketten aldığın meyveler daha iyi. Tabii ki sen bilirsinBen de ebebekten aldim. Diger sitelere bakmadim. Organik olanlarin icerigini inceledim. Zor durumda vermek icin aldim ben. Bazen bir sey hazirlayacak vaktim oluyor. Ben eriklisini ve yabanmersinlisini verdim. Erikliyi cok sevdi. Simdi de kayisiliyi soyledim. Kabizligina iyi gelir diye. Organik sertifikasi almak cok zor. O yuzden guvendim valla. Benim pazardan marketten aldigim meyveler daha iyi degil bence.
Daha önce de söylemiştim mutlaka tereyağı ver, bi dene. İstersen doktoruna danış tabii. Tereyağı baya iyi geliyor kaka yapmasına. Yemeğin içine 1 dolu çay kaşığı kadar atabilirsinBu arada kayisi özü var vitmada soguk sıkım..her sabah veriyorum kabizliginiza cozum olur belki bizde pek ise yaramiyor ama :) her sabah kayisi yulaf ya da gunkurusu veriyorum gun icinde zeytinyagi o sekilde yapiyor dun unutmusum zeytinyagni bugun kabiz
A öylemi kacirdim ben herhalde diyordunda tat veriyor diye veriosun saniyorum zeytinyagi veriyodum bu ay alacaklarim listesinde tereyagiDaha önce de söylemiştim mutlaka tereyağı ver, bi dene. İstersen doktoruna danış tabii. Tereyağı baya iyi geliyor kaka yapmasına. Yemeğin içine 1 dolu çay kaşığı kadar atabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?