A öylemi kacirdim ben herhalde diyordunda tat veriyor diye veriosun saniyorum zeytinyagi veriyodum bu ay alacaklarim listesinde tereyagi
Evet canım kaka yapmasına yardımcı oluyo. Hem zeytinyağı hem tereyağı veriyorum. İnşallah gülce kuzumun geçecek bu sıkıntısı öpüyorum

Bence tam tersi, senin pazardan marketten aldığın meyveler daha iyi. Tabii ki sen bilirsin ☺☺
Ürün söylenildiği kadar doğal, organik mi bilmem ama Pazar’dan alınan meyveler organikmiş pzardan alınmıyorsa hiç masum değil bence. Keşke her şeyin doğal, ilaçsızını bulabilsek

H honey bunch maşallah senin cimcime gece uyumamış ama kuş dili öğrenmiş
Bülbül gibi olacak belli ki ☺
Özlendiniz ❤

Sende özlendin
Valla uyumayo hala hiç uyutmuyorda ama cok şükür gelişimi güzel gidiyor benimde tesellim bu oluyor en azından sunu yapıyor bunu yapıyor diye
Dili bi cözülse bık bık susmayacak zaten karsılık veriyor herseye bişey diyince hele bide neee diyişi var sanki bile isteye demiş gibi kopuyorum

Maşallah hepsi cok tatlı yavrularımızın
Gel diyor işine gelirse elleriyle hareketinide yapıyor gel diye
Sorma uyumuyor kendini hala karnımda sanıyo bence koynumda uyuyacak illa 10.trimester de falan olabilir
Ya biz riske ediyoruz gitmemek aslında en güzeli ama ne onlar dayanabiliyor ne biz
Bide öykü büyüdükce insan istiyor gelen giden kargoculara suculara gülücükler atıp bagırıyor falan fransız balkona gidiyor ellerini koyup dısarıyı izliyor geleni geceni takip ediyor sesleniyor falan gün icinde sıkıldıkca oraya gidiyor o kadar icim gidiyor ki haliyle büyüklerde o videoları görünce dayanamıyorlar gelin cok özledik diye

Canım söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama probiyotikler/prebiyotik ler için söylediklerine katılmıyorum. Bu grup bağırsak düzenleyici. Iyi bakterileri çoğaltmaya yarıyor. Kabız sa kabızlığa çözüm oluyor, ishal ise ishali düzeltmeye yardımcı oluyor. Daha çok ishal yada daha çok kabız yapmaz. Bilgin olsun. İçeriklerinde de bu belirtiliyor zaten.

Bence tam tersi, senin pazardan marketten aldığın meyveler daha iyi. Tabii ki sen bilirsin
Sanmiyorum canim. Butun meyve sebzeler ilacli. Bunlarin icinde ilac yok, yoksa organik sertifikasi alamaz. Oyle kolay degil. Herkesin kendi tercihi tabi. Ben arastirmadan bir sey vermiyorum bebegime.

Günaydın, kahvaltı seçeneklerimiz az olduğu için dön dolaş aynı şeyleri yiyor kuzum. Bu sabah yulaf yerine irmik mi pisirsem acaba? Karbonhidrat alımını arttırmak gerekiyor enerji lazım iyice hareketlendiler artık. Evet evet 1 tatlı kaşığı irmik deneyeceğim.

Birde öğlenleri meyve purelerinin içine de 1 tatlı kaşığı yulaf eklemeyi düşünüyorum. Dün akşam bizimkinin eline kendi çavdar ekmeğimi tutusturdum. Önce ne olduğunu anlamadı. Evirip, çevirdi elinde. Sonra önünde yedim ısırdım. 1 dilim Ekmeğin yarısını ağzına soktu. Bekledim tetikte. Başladı çok çok ekmeği emmeye. Öyle olmaz annecim. Isiracsgiz dedim tekrar gösterdim. Anladı minnos. Minik minik ısırdı. Sonra aldım elinden yavaştan başlayacağım galiba blw. Ama katı şeyler için aynı tepkiyi vereceğini düşünmüyorum. Muhtemelen ogurup kusar

Sanmiyorum canim. Butun meyve sebzeler ilacli. Bunlarin icinde ilac yok, yoksa organik sertifikasi alamaz. Oyle kolay degil. Herkesin kendi tercihi tabi. Ben arastirmadan bir sey vermiyorum bebegime.
Dolapta deney amaçlı yeşil elma 4 ay boyunca bozulmadı. Bazı şeyleri deniyorum. Bozulmayan ve 4 ay sebzelikte tuttuğum yeşil elma buzusmedi bile. Pazardaki ürünlerin de güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

Iyi yapmissin canim. Boyle boyle pratik yapip ogrenecekler. Denemeden naail ogrensinler cigneyip yutmayi. Ekmegi seviyor bebekler cocuklar. Ben de henuz ne ekmegi versem bilmiyorum.

Ya bi de senin sarki benim dilime bir yapisti. Butun gun alouette soyluyorum.

Ya bi de senin sarki benim dilime bir yapisti. Butun gun alouette soyluyorum.
Hahaha uzun bir müddet dile dolanıyor. Bizim baba Fransız koleji mezunu. Evde sürekli Fransızca bebek şarkıları çalıyor. Tek kelime Fransızca bilmeyen ben tüm şarkıları ezberledim. Bir kaç tane daha paylaşırım. Güzel şarkılar var. Türkçe şarkılar çok gürültülü geliyor bizimkine. Demet Akalın şarkıları gibi yapmışlar insanın kafası şişiyor. Bildiğiniz sakin tonda ilerleyen şarkılar varsa Türkçe paylaşırsanız sevinirim kızlar.

Iyi yapmissin canim. Boyle boyle pratik yapip ogrenecekler. Denemeden naail ogrensinler cigneyip yutmayi. Ekmegi seviyor bebekler cocuklar. Ben de henuz ne ekmegi versem bilmiyorum.
Organik çavdar unu ve yulaf unu ile bir şey yapacağım ben. Fazla yapıp difrizde muhafaza ederim diye düşünüyorum. Beyaz un yapmayacağım.

Günaydın kızlar
Erkek bebişlerle ilgili Daha önce konuşulmamış bi konuyla geldim hadi hayırlısı

Bebeğinizin testislerini kontrol ettirdiniz mi?
Ya da sizler ara sıra kontrol ediyor musunuz?

Dün baya bu konuyu araştırdım
Nerden çıktı onu da anlatayım
Bizim bi tanesi inmemişti sünnet olurken dr iner o yavaş yavaş dedi
Eşim dün baktı
az kalmış inmesine dedi

Ay ben bildiğin Fransız gibi bakıyorum
Ne olduğunu bilmediğim için
Sonra okudukça okudum
Sonuçları hiç iç açıcı değilmiş
Allah korusun en basiti kasık fıtığı..
Kulağıma çalınan bi bilgiydi aslında ama hiç üstünde durmamıştım

Sonra dedim bizim kızlara bi sorayım
Bilen olur bilmeyen olur diye

Bi dr da yazmış ki torunsuz kalmamak için bu muayeneyi yaptırın diye

Oh seninkiler sansli demek ki Ben aslinda mutfak isini pek sevmem canim ne istiyosa onu yaparim. Ama bebis icin el mahkum. Becerebilirsem tarifi de paylasirim.
Tabi ki beklerim canım
O konuda şanslılar birazcık
Yapıyormuşsun ya kız daha ne olsun

Maşallah kız
Biraz da olsa seni tanıdıysam sende seviyorsun konuşmayı
O yüzden sana çekmiş diyebiliriz
Neden az uğradığını anlıyorum şimdi

Yaaa cocuga fransizca konusuyor mu babasi ? Bizim baba da Odtülü su cocukla ingilizce konus diyorum ama is harici konustgnu duymadim halbuki simdi tam zamanlari ne soylesek papagan gibi tekrar etmeye basladilar bazi nesneleri vs tanitabilirler..neden sonuc iliskisi kurmaya basliyorlarmis o yuzden bolbolda kitap okumak lazim hareketli kitaplar var bizdede mesela kelebek uctu diyorum kelebek cikiyor falan kelebek oldugunu anlamis oluyordur..

Ben Fransizca bilmiyorum ama sarkiyi ezberledim. Ben de genelde Ingilizce sarkilar dinletiyorum. Ama dediigim gibi muzik benimkinin pek ilgisini cekmiyor. Bir tek 'a tisket a tasket' ve 'ba ba black sheep' soylerken dinliyor. Diger sarkilarda tepkisiz. Tabi en favori sarkimiz kirmizi balik yine de.

Arada konuşuyor. İngilizce de konuşuyor çocuğun heceler karıştı bu sebepten. Bi ara girtlaktan hece çıkarmaya başladı. 3 5 gün dinlemeyi kestik. Doğru mu yapıyoruz yanlış mı yapıyoruz bilemiyorum

Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin canim. Hic kontrol etmedim ozellikle. Goze normal gorunuyor. Bir de sunnet kontrolunde cocuk cerrahi muayene etmisti. Anormal bir durumdan bahsetmemisti. Ama yine de bi sonraki alt acmada inceleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…