Doydugunda birden ögürmeye basliyo bizimkiside 2 3 gundur..dun tokmus ekmek vereyim masada eline dedi agzina ufak attim kusacak gibi oldi az oncede 2 3 kasik kalmis anlamiyorum doydugunu sinyal vermiyo birden bi ogurmeye basliyo aklimi cikartiyo sanki kusacak.agzini kapatsana cocugum o zaman anlayayim hem aciyo hem oguruyo ihlamurlu guzel oldu bu arada tiskkrlerr Pircici evet ya oglusun cok tatli masallah

canım büyük kupa bardaklar varya onlarla bi dene derim benimkide içmiyordu çözümü kupada buldum cam bardakta da içmiyor ama kupa çok hoşuna gitti yarın bi dene sonucu söyle
Kupaaa hem de masallah bir deneyecegim❣

Kupaaa hem de masallah bir deneyecegim❣
Ben ilk ek gıda döneminde puturlu verdim veya catalla ezdim bayaa taneli yiyordu. Ogurtu sonradan başladı bizde puturlu yiyeceklere karşı. Sende de aynı tepki olabilir. Sonra blenderdan geçirmeye başladım yiyeceklerini. Son 2 gündür yine puturlu veriyorum. Böyle devam eder inşallah. Bir sonraki ogununu pürüzsüz yap eğer puturlu verdiysen...
Teşekkürler hepsi bal ballll....
Kupa bana mantıklı geldi. Cam ince kenarlı olduğu için dudaklara kavramak zor olur. Ama kalın agizli bardaklarla daha rahat içebilirler. Ben de artık kaşıkla vermek istemiyorum. Öğretmeye başlayacağım bugünden itibaren. Kalın agizli Türk kahvesi fincanım var. Onunla deneyeyim. Teşekkürler@bade1115 fikir için

Dün bizimki yatağında iki dizinin üzerine kalktı kenarlara tutunup. Bacakları üstünde durmaya çalışıyor ama bacak kaslari zayıf şu an. Ödüm koptu. Hemen yatağını aşağıya aldım. Ay ne zor gece belim koptu. Uyku sersemi eğil al başım döndü. Bugün altına yorgan falan koyup az yükseltmek gerek. Kızlar dikkat edin. Ben bacakları üstüne 6.aya kadar bastirmadim, tıbben onerilmedigi için. Ona rağmen kendini hazır hissediyor demek ki. Bi bakmışsınız ayağa kalkmış. Önlem almak lazım. Beklemediğim bir durumdu...

Benim baş dönmemse dün akşamki hareketliliği. 1dk durmadı. Üstünü yarım saate değiştirdim. Yürüdüğünde nasıl peşinden koşacağımı merak ediyorum.

Benim baş dönmemse dün akşamki hareketliliği. 1dk durmadı. Üstünü yarım saate değiştirdim. Yürüdüğünde nasıl peşinden koşacağımı merak ediyorum.
Çok iyi anlıyorum. Gün geliyor ki altını 15 dkda aldığım oluyor. Bir de sabahın 5inde 6sinds nerden geliyor o enerji? Ben tek gözle alt almaya çalışırken beyefendi kaçıyor elimin altından. Zibidiler

İyi ki varsın. Senin menülerinden bizler de çok faydalandık. Çok sağol.
Ah! Ne demek, nebze faydam olduysa çok mutlu olurum. Keşke benimkinin süt alerjisi olmasa da uydurmasyon tarifleri cogalsa. Elbet o günleri de görürüz inşallah. Değişik bir fikir geldikçe, denedikce paylaşıyorum. Hepsi sağlıklı olsunlar afiyetle yesinler

Pztsi 8 ay kontrolü var. Gitmek istemiyorum ama dru gelin beslenmeyle ilgili konuşacağız dedi.
Bence götürme. Bizimki daha vakalar cikmamisken neden getirdiniz diye kızdı. Ortalık hastalık kaynıyor demişti. Zaten bu çocuk emiyor, yemeği de ortak paylaşımlara çözdük. Gelişiminde sorun yoksa riske girmeyin derim. Sen de doktora riske girmek istemiyorum. Elzem bir durum varsa telefonla paylaşır mısınız diye sor. Gerekirse ücret havale edelim falan diye öner bence.

Pztsi 8 ay kontrolü var. Gitmek istemiyorum ama dru gelin beslenmeyle ilgili konuşacağız dedi.
Bizim doktora her daim ulasiyorum problemimiz yoksa gitmeye bile getek kalmiyo bir de goruntulu aramayla randevu baslatmislar cok mantikli.ama gerek kalmadan whatsaptab yazisiyoruz cok ciddi probleminiz yoksa bencede gitme

Yok yiyor ama doyduktan sonra ögürüyor.dunde tokdu ekmek verdim eline ekmekten korkar gibi kacti degisikti kupayi deneyecegim birazdan. Bardakla yogurt girismini pek becerememistik havuc brokoli yemistik yavas yavas bende veriyorum agzina..ekmek tanesi pekmeze batirdim mesela köfte yapmayi dusunuyorum bugun eline minik minik veririm belki..ama yinede acelem yok :) ogururse blendrda az puturluye devam

Son düzenleme:
Pircici senin minik baya büyümüş maşallah sarı civcive
Yakışıklı olacak belli

Bu muayene olayına o gün baya takınca geldim paylaştım canım
Bi sonraki kontrolde ikisinide bulduk rahatladım
Ay resmen stres yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…