Bizim doktora giden bir anne sayfa acmis doktora danisip paylasiyormus tarifleri benimde isime geliyor adama sormaktansa o sormus oluyor bemde tarif ogreniyorum orda gordum icine sebzede koymuslar bak tarif bu nasil olur sizce? Her seyin sadesinden yanayim aslinda ama sogan falan faydali olurmu ki

Eklentiler

• Screenshot_20200506-104911_Instagram.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 33
Ben de oyle dusunuyordum hep ama hastane kartinda corbalara ilik kemik suyu katmaniz cok buyuk etki etmez yaziyor. Aynen boyle yaziyor, bi de koyu harflerle. Henuz baslamadim, ama ben de ekleyecegim yakinda.

Ben de oyle dusunuyordum hep ama hastane kartinda corbalara ilik kemik suyu katmaniz cok buyuk etki etmez yaziyor. Aynen boyle yaziyor, bi de koyu harflerle. Henuz baslamadim, ama ben de ekleyecegim yakinda.
Evet her doktor soyluyo hatta bana verilen brosurdede bir fayda saglamaz et suyu etin kendisini yesin falan dedi doktorda ama nasil saglamaz ya

Bence saçmalık kemik suyuna çorbayı neden yaparlar hastalara?

Yavrucum düşüncemi söyleyeyim. Sade (aynatmaktan yanayım. Ben saatlerce kaynattim. İçine sebze koysam onun ne vitamini kalacak ki pismekten? Normal yemeklerini bile hafif diri bırakıyorum ben. Maksimum 20 dk pişiriyorum. Lezzetli olması ise amaç, guzel lezzetler alışıp, hep o yönde gelişir damak tatları. Ot gibi verelim yemeklerini demiyorum ama lezzet patlamasıni da lüzum görmüyorum.

Evet her doktor soyluyo hatta bana verilen brosurdede bir fayda saglamaz et suyu etin kendisini yesin falan dedi doktorda ama nasil saglamaz ya
Gayette aksini savunuyorum bu konuda

Canım ben hiç birşey katmıyorum
Sade kaynatıp paketliyorum
Soğandan başka bi kokusu olmuyo onun

Katılıyorum. Bazen anane yöntemlerini uyguluyorum. Büyüklerin bir bildiği vardır diye. Bence kemik gelişimine faydası vardır.
Elbette kemikleri güçleniyor bağışıklık kazanıyor, boy uzatmaya da etkisi var bence. Şimdi kaynattım ordan aklıma geldi yazmak

Elbette kemikleri güçleniyor bağışıklık kazanıyor, boy uzatmaya da etkisi var bence. Şimdi kaynattım ordan aklıma geldi yazmak
Dana kemigi mi kaynattin? Ben henuz aldirmadim. Kuzu incik mi kaynatsam dana mi karar vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…