Aslında hastanenin görüntülü görüşme uygulaması var ama ona da muayene ücreti alıyor

Kızım olunca ilerde kadın olacak işi zor diyordum
Erkek olmak daha zor gibi geldi bi an düşününce
Ama en zoru anne olmak
Kafamda deli sorularla gezdim inan

Yetemiyorum ondan yoksa her yeri idare edebilirim bu ceneyle
Sizde haberler nasıl :)
Hakkından gelecek birini doğurdun desene canım

Bizde iyiyiz canım çok şükür
Orucu ben tutuyorum iftarı bizim minik yapıyor
İştahı iyi şükür
Yemek görünce dayanamıyor
Dili çözülmedi ağzını eğerek bağırıp çağırıyor
Arka arka sürünmeye devam

Ekmeği batırarak alıştırabilirsin canım
Öyle yapmaya devam et
Bi tane batırıp veriyorsan bi tane normal ver
Çok minicikle başla ki ağzında çoğaltıp öğürmesin
Birde damağına yapışıyor çok yumuşak olunca dikkat et canım
Poaça verebilirsin hemen hamur olmaz ağzında ekmeğe nazaran

Canım kahvaltı verince bulama halinde yedi mi yemedi mi paylaşır mısın? Merak ediyorum. Belki puturlu yemekten hoşlanmıyor senin kuzu... Ay inşallah yer hepsini bitirir bu sabah.
Yedi ama bitirmedi canim. Tabi yiyene kadar beni maymun etti yine. Buna da sukur , birkac gun once disleri yuzunden de cok istahsizdi galiba. Benimki sanirim sabahlari daha istahsiz oluyor. Ve de yemege karsi genel olarak heyecan duymuyor. Sadece yasamak icin yiyenlerden olacak galiba.

Pztsi 8 ay kontrolü var. Gitmek istemiyorum ama dru gelin beslenmeyle ilgili konuşacağız dedi.
Bizim doktor da aynen vakalar cikmamisken kovalamisti bizi. Bekleme odasinda en uzaklara gondermisti, mecbur kalmadan gelmeyin 9. Aydan once demisti. Doktoru ne konusacakmis beslenmeyle ilgili acaba?

Benim baş dönmemse dün akşamki hareketliliği. 1dk durmadı. Üstünü yarım saate değiştirdim. Yürüdüğünde nasıl peşinden koşacağımı merak ediyorum.
Aynen ,gecen gun videosunu cektik hatta. Nasil altini degsitirdim, uzerini giydirdim bilmiyorum. Cocuk bildigin ucacak

Ben battaniye koyup yukselttim ama gercekten zor oluyor. Hele uyurken yerine koyana kadar uyandirmayayim diye resmen arka bacak kaslarim cekiliyor, spor oluyor

Pircici şu profil kısıtlamasını bende yapacağım çok gizemli oluyor
Geçen gün E Elwing6 de yapmıştı gizemi çözdük
Oy oy masallah , benimki de ayni senin oglan gibi kolunu atiyor boyle sandalyeden. Doblocu dayi diye dalga geciyor kuzenleri gaza geldim, ben de mi koysam foto ne.

Oy oy masallah , benimki de ayni senin oglan gibi kolunu atiyor boyle sandalyeden. Doblocu dayi diye dalga geciyor kuzenleri gaza geldim, ben de mi koysam foto ne.
Ay seninki erkek hadi yapiyor gülce yapiyor onu ne guluyoruz boyle naif bir kiz beklerken komedi bise geldi bize hahaha cok gulduruyo bizi..uzaklara dalip dalip gitmesi ic cekmesi var ki sorma sanirsin gemileri batmis zaten tepkisiz olusuna kopuyoruz verdiginde de hiiiihh,aiiyy falan yapiyor tam bir sapsirik yokken ne yapiyormusuz bilmiyorum

Aynen ya, oluyorum bitiyorum her gecen gun. Sapsikler. Benimki gecen gun kendi kendine saklambac oynadi benimle. Bir baktim babasinin bacagina saklanip saklanip bana bakiyor guluyor. Hayir durduk yere nereden aklina geldi saklanmak, daha 8 ayliksin sen her gun yeni bir sey.

Ay bu Çakır resmen
Maşallah subhanallah çok tatlı

Hahahah ya cok akillilar seninkinin gozlere hastayim

Hepimiz çorba veriyoruz artık
Çorbalara kemik suyu eklemeyi unutmayın
Bu ara gelişimi için çok faydalı olur

Kaynattığınız et tavuk veya et sularını buz poşetlerine doldurup
Bulyon gibi bi iki tane çorbalara ilave edebilirsiniz

Kendi yemeklerinizde de kullanabilirsiniz
Aklıma gelmişken yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…