Bence götürme. Bizimki daha vakalar cikmamisken neden getirdiniz diye kızdı. Ortalık hastalık kaynıyor demişti. Zaten bu çocuk emiyor, yemeği de ortak paylaşımlara çözdük. Gelişiminde sorun yoksa riske girmeyin derim. Sen de doktora riske girmek istemiyorum. Elzem bir durum varsa telefonla paylaşır mısınız diye sor. Gerekirse ücret havale edelim falan diye öner bence.
Ben de hiç anlamam ki eşime sorayım bakayım ama 3 ay önce doktora gittiğimizde doktoru muayene etmişti bi sorun yok demişti. Ve tüm bunların yanında sünnet işimiz gene kaldı
Bir gün gidebilirsek doktora tekrar sorarım bu testis olayını sağol hatırlattığın için
Kızım olunca ilerde kadın olacak işi zor diyordum
Erkek olmak daha zor gibi geldi bi an düşününce
Ama en zoru anne olmak
Kafamda deli sorularla gezdim inan
Bizde iyiyiz canım çok şükür
Orucu ben tutuyorum iftarı bizim minik yapıyor
İştahı iyi şükür
Yemek görünce dayanamıyor
Dili çözülmedi ağzını eğerek bağırıp çağırıyor
Arka arka sürünmeye devam
Yok yiyor ama doyduktan sonra ögürüyor.dunde tokdu ekmek verdim eline ekmekten korkar gibi kacti degisikti kupayi deneyecegim birazdan. Bardakla yogurt girismini pek becerememistik havuc brokoli yemistik yavas yavas bende veriyorum agzina..ekmek tanesi pekmeze batirdim mesela köfte yapmayi dusunuyorum bugun eline minik minik veririm belki..ama yinede acelem yok :) ogururse blendrda az puturluye devam
Ekmeği batırarak alıştırabilirsin canım
Öyle yapmaya devam et
Bi tane batırıp veriyorsan bi tane normal ver
Çok minicikle başla ki ağzında çoğaltıp öğürmesin
Birde damağına yapışıyor çok yumuşak olunca dikkat et canım
Poaça verebilirsin hemen hamur olmaz ağzında ekmeğe nazaran
Canım kahvaltı verince bulama halinde yedi mi yemedi mi paylaşır mısın? Merak ediyorum. Belki puturlu yemekten hoşlanmıyor senin kuzu... Ay inşallah yer hepsini bitirir bu sabah.
Yedi ama bitirmedi canim. Tabi yiyene kadar beni maymun etti yine. Buna da sukur , birkac gun once disleri yuzunden de cok istahsizdi galiba. Benimki sanirim sabahlari daha istahsiz oluyor. Ve de yemege karsi genel olarak heyecan duymuyor. Sadece yasamak icin yiyenlerden olacak galiba.
Bizim doktor da aynen vakalar cikmamisken kovalamisti bizi. Bekleme odasinda en uzaklara gondermisti, mecbur kalmadan gelmeyin 9. Aydan once demisti. Doktoru ne konusacakmis beslenmeyle ilgili acaba?
Dün bizimki yatağında iki dizinin üzerine kalktı kenarlara tutunup. Bacakları üstünde durmaya çalışıyor ama bacak kaslari zayıf şu an. Ödüm koptu. Hemen yatağını aşağıya aldım. Ay ne zor gece belim koptu. Uyku sersemi eğil al başım döndü. Bugün altına yorgan falan koyup az yükseltmek gerek. Kızlar dikkat edin. Ben bacakları üstüne 6.aya kadar bastirmadim, tıbben onerilmedigi için. Ona rağmen kendini hazır hissediyor demek ki. Bi bakmışsınız ayağa kalkmış. Önlem almak lazım. Beklemediğim bir durumdu...
Ben battaniye koyup yukselttim ama gercekten zor oluyor. Hele uyurken yerine koyana kadar uyandirmayayim diye resmen arka bacak kaslarim cekiliyor, spor oluyor
Oy oy masallah , benimki de ayni senin oglan gibi kolunu atiyor boyle sandalyeden. Doblocu dayi diye dalga geciyor kuzenleri gaza geldim, ben de mi koysam foto ne.
Oy oy masallah , benimki de ayni senin oglan gibi kolunu atiyor boyle sandalyeden. Doblocu dayi diye dalga geciyor kuzenleri gaza geldim, ben de mi koysam foto ne.
Ay seninki erkek hadi yapiyor gülce yapiyor onu ne guluyoruz boyle naif bir kiz beklerken komedi bise geldi bize hahaha cok gulduruyo bizi..uzaklara dalip dalip gitmesi ic cekmesi var ki sorma sanirsin gemileri batmis zaten tepkisiz olusuna kopuyoruz verdiginde de hiiiihh,aiiyy falan yapiyor tam bir sapsirik yokken ne yapiyormusuz bilmiyorum
Ay seninki erkek hadi yapiyor gülce yapiyor onu ne guluyoruz boyle naif bir kiz beklerken komedi bise geldi bize hahaha cok gulduruyo bizi..uzaklara dalip dalip gitmesi ic cekmesi var ki sorma sanirsin gemileri batmis zaten tepkisiz olusuna kopuyoruz verdiginde de hiiiihh,aiiyy falan yapiyor tam bir sapsirik yokken ne yapiyormusuz bilmiyorum
Aynen ya, oluyorum bitiyorum her gecen gun. Sapsikler. Benimki gecen gun kendi kendine saklambac oynadi benimle. Bir baktim babasinin bacagina saklanip saklanip bana bakiyor guluyor. Hayir durduk yere nereden aklina geldi saklanmak, daha 8 ayliksin sen her gun yeni bir sey.
Aynen ya, oluyorum bitiyorum her gecen gun. Sapsikler. Benimki gecen gun kendi kendine saklambac oynadi benimle. Bir baktim babasinin bacagina saklanip saklanip bana bakiyor guluyor. Hayir durduk yere nereden aklina geldi saklanmak, daha 8 ayliksin sen her gun yeni bir sey.