Kızım olunca ilerde kadın olacak işi zor diyordum
Erkek olmak daha zor gibi geldi bi an düşününce
Ama en zoru anne olmak
Kafamda deli sorularla gezdim inan
%100 aynı şeyi düşündüm. Kadın olmak zor diyordum, artı masrafı da çok diyodum. Oğluma yaptığım kozmetik yatırımını kendime yapmadım

Köfte yaptim kuzu kiymadan..elime yapisip kasigi aldi et yemeyen biri olarak asiri koktu esim geldi zeytinyagnda altust yapti bizim kiz sevdi.yogurtla verdim biraz ezip.baya yutuyor sert olsada..arpacik sogan,sarimsak,yumurtasarisinin yarisi,koftelik ince bulgur 2tatli kasigi ve maydonoz..

Kuzu kiyma asirri kokuyor ya ilk kez denedim..bitsin daha almam herhalde faydaliyms ama ben hic iyi degilm

Biraz sacma bi soru olacak belki ama emin olamadim gulcenin odasini yarin ayiriyorum.. odasinda kitapligimiz var..haliyle baya da kitap var cok kucuk degil oda ama zararli olur mu sizce baska yeremi tasimali ? Toz olur nefes alisi acisindan sıkntı olur mu vs vs diye dusunuyorum

29 nisanda 6 aylık oldu tam. Şimdiye kadar yoğurt, patates, havuç, pirinç lapası, muz ve elma verdim. Bütün bunlarıda sırf ishal iyi gelir düşüncesiyle 5,5 aylıkken başladım. Hepsini 3 gün kuralına uyarak verdim ama zaten o sırada ishal olduğu için anlamadım hangisi tetikler yada birşey yapmaz. Hafta sonu düzeldi gibi ishali. Pazartesi de okeydi. Ama dün aşısına gittik. 6 ay aşıları için. Bir de ben dün sadece muz verdim. Gerisi hep mama. Bugün yine ishal olmuş. İki defa vıcık yaptı. Acaba aşıdan mı, muzdan mı? Uzun bir süre birşey vermeyeceğim artık. Takipteyim. Teşekkürler tavsiyelerin için.

Biraz sacma bi soru olacak belki ama emin olamadim gulcenin odasini yarin ayiriyorum.. odasinda kitapligimiz var..haliyle baya da kitap var cok kucuk degil oda ama zararli olur mu sizce baska yeremi tasimali ? Toz olur vs vs diye dusunuyorum
Ayy karar verdin mii umarım beklediğinden çok daha iyi olur. Bilmem kitaplar çok bi sorun olmaz, sık sık havalandırırsın da kokmaz

Aşı etki ediyor mutlaka bağırsaklarına. Bu arada eminsin dimi ishal olduğuna sadece cıvık değildir böyle su gibi olur ishal. Cıvıksa sadece o normal çünkü tam katı gıdaya geçmedi. Havuç ve patates vermeyi dene, hem biraz tok tutar hem ishalse onu azaltır biraz

Ben de oyle dusunuyordum hep ama hastane kartinda corbalara ilik kemik suyu katmaniz cok buyuk etki etmez yaziyor. Aynen boyle yaziyor, bi de koyu harflerle. Henuz baslamadim, ama ben de ekleyecegim yakinda.
Milliyette de bebeklere et suyu vermeyin yazıyır kafam karıştı

Daha iyi olur diye kuzu kemiği kaynattım ev 2 gün kuzu koktu mahvetti beni. Dana kemiği candır diyorm

Ayy karar verdin mii umarım beklediğinden çok daha iyi olur. Bilmem kitaplar çok bi sorun olmaz, sık sık havalandırırsın da kokmaz
Verdim canim dun gece 1de yatmaya girdim odaya 2e kadr uyanmayan cocuk girmemle kipirdanmaya basladi..sanirim uyansada kendi kendini uykuya dondurebiliyor fakat beni gordugunde agliyor.meme olayimiz cok azaldi sadece gece 3 de bir kez emziriyorum.12de uyanmissa emziriyorum bu ara dis zorluyor agladnda jeli degdirmemle uyumasida bir oluyor insallah zorlanmayiz bakalim.zorlansakta elbet olacakti.tek korkum kalkmaya falan basladgnda duserse vs vs..ondada yerde yumusak halisi olcak bisiler koyarim arrtk koku yok zatende yinede toz olurmu zarari olur mu? Annem demisti bu kadr kitabin icinde cocuk uyumaz zararli kolileyin diye esimde bozulmusti simdi benimde aklima takiliyor

Daha iyi olur diye kuzu kemiği kaynattım ev 2 gün kuzu koktu mahvetti beni. Dana kemiği candır diyorm
Ellerim kokuyo cocuk kokuyo yavrumu opemiyorum suan ben kurban bayraminda eve girmeyen insanim nasil elledim yaptm kiymahi bilmiyorm eldiven takaydm keske öff

Bencede illaki varde faydasi Pircici hic denedinizmi kemik suyu ben ilk kez yapicm sade dusunuyorum yaparsam posetlerini aldmda buz poseti :) tablet tablet
Ortalama 1 aydır her yemeğine 2 tablet koyuyorum ben. Sadece dana kemiği kaynattim valla yalan olmasın 6 saat yada 8saat en kisikta, en küçük ocak gözünde. Birde kemikleri sirkeli suda beklet 1 saat kadar. Bakteri varsa ki muhakkak vardır... Onu yaptığım günden beri daha İştahlı yiyor minnos makarnam

İçine 2 tane de defne yaprağı attım son 3 saat kala.. Onu da söyleyeyim dedim.

Evet bayağı mukuslu ve cıvık. Birde 3 defa yaptı bugün. Devamı gelir büyük ihtimal. Tam düzelmişti derken yine başladı.. Sağol canım bugün patates vereyim az da olsa. Tutsun çocuğu biraz.

Ay maşallah ya iştahlı cocuk ne güzel
Dili bi anda cözülecek emin ol bende bişi demiyor dedigimin ertesi günü bi basladı Allah simdi susmuyor maşallah
Valla orucu ben tutuyorum ama öyküm ek gıda neredeyse hic yememesine ragmen ilgi cekmek icin o acıyor ona bişiler oyalamak icin vermekten dogru düzgün yiyemiyorum
Yemek yemeyi de sevmiyor bi türlü %99 anne sütü hani kilosu falan iyi cok şükür tospik ama temmuzda işe dönücem yemeye başlaması lazım ufak ufak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…