Bence çok konuşan annelerin çocukları zeki oluyor. Ne mutlu size eminim zeki olacaklar. Bunu bu yorumun altına yaxmam anlamsız olmuş da 38his ile önceki yazışmalarınıza göre dedim

Yatilan odada kitap tavsiye edilmiyor. Alerjik astimi tetikliyor. Tasima imkaniniz varsa tasiyin bence.

Annen hakli bebekler zaten alerjik astima cok meyilli.

Bakteriler kaynayinca olmuyor mu? Sirkeli su sart mi?

Benimki gozlerini o kadar ovusturuyor ki zarar verecek diye korkuyorum. Mecburen goz doktorundan randevu aldik. Yarin gidecegiz.

Benimki gozlerini o kadar ovusturuyor ki zarar verecek diye korkuyorum. Mecburen goz doktorundan randevu aldik. Yarin gidecegiz.
Bizde de var. Alerji mi acaba. Çapak da var. Dr teramycn sür dedi. Internette emziren anne için bile sakıncalı diyor. Niye hiçbir şeyde ortak dil yok

benimkide öyle yapıyor tv ünitesinin altında yüksek bi çekmece var ordan tutuyor kalmaya çalışıyor ben kanapede oturduğumda elleriyle uzanıp yanıma gelmek istiyor çekmecelere çok fena merak saldı bizimki..yaa bide kafasını artık çok çarpıyor dikkat etmeye çalışsamda yerde süründüğü için ordan oraya bi bakıyorum duvara çarpmış bi buzdolabına nasıl engel olacam bilmiyorum

Bizde de var. Alerji mi acaba. Çapak da var. Dr teramycn sür dedi. Internette emziren anne için bile sakıncalı diyor. Niye hiçbir şeyde ortak dil yok
Bilmiyorum, gercekten cok farkli bilgiler var. Biz zaten goz muayenesini ertelemistik covid19'dan dolayi. Ama boyle ovusturdugu icin korkmaya basladim. Goz ihmale gelmez.

Evet ya tarifler var da hiç uğraşmayıp alayım diyorum ama tuzsuz tek markada var.
Varsa al hangi marka :) Esimde lor almis tuz var herhlde az versem sabah nolurki ya ..bizim doktor tuzuda alsn bir cimdik atabilirsin dedi ben atmadim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…