Yerlim Organik Tuzsuz Hamades Siyah Zeytin Ezmesi.Varsa al hangi marka :) Esimde lor almis tuz var herhlde az versem sabah nolurki ya ..bizim doktor tuzuda alsn bir cimdik atabilirsin dedi ben atmadim tabi
Afiyet şifa olsun
Diş gerçekten çok çok çok yorucu. Bebeğe çok acı veriyor, bizi ise hem üzüyor hem yoruyor.Verdim canim dun gece 1de yatmaya girdim odaya 2e kadr uyanmayan cocuk girmemle kipirdanmaya basladi..sanirim uyansada kendi kendini uykuya dondurebiliyor fakat beni gordugunde agliyor.meme olayimiz cok azaldi sadece gece 3 de bir kez emziriyorum.12de uyanmissa emziriyorum bu ara dis zorluyor agladnda jeli degdirmemle uyumasida bir oluyor insallah zorlanmayiz bakalim.zorlansakta elbet olacakti.tek korkum kalkmaya falan basladgnda duserse vs vs..ondada yerde yumusak halisi olcak bisiler koyarim arrtkkoku yok zatende yinede toz olurmu zarari olur mu? Annem demisti bu kadr kitabin icinde cocuk uyumaz zararli kolileyin diye esimde bozulmusti simdi benimde aklima takiliyor
Bakalim bir seyler dusunecegizDiş gerçekten çok çok çok yorucu. Bebeğe çok acı veriyor, bizi ise hem üzüyor hem yoruyor.
Çok kitabınız varsa evet biraz toz tutabilir. Kapak taktırmayı deneseniz ya da kapaklı bi kitaplık alsanız daha kullanışlı olabilir sanki, uzun vadede düşünüyorumsen bunu bi eşine sor
Gülce kuzumun bir düzeni var gerçekten, belki de ayrı odada uyumak ona daha rahat hissettirir. Gün içinde çokça temas kuruyosunuz zaten. Daha önce de söylemiştim, denemekten bi şey olmazeğer yapamazsanız geri taşınır size
Tahmin etmistim. Aslimda bir mesajimda tahminen meslektasiz yazmistim uzun zaman once.Hangi mesajindan cikarim yapmistim hatirlamiyorum ama.
Sarki dinlesin de sakir sakir konussun diye bir beklenti soz konusu degil elbet.az cok ögrenme gelisimle ilgili benimde bilgim vardir egitimci olarak ben hala soylenen ya da dinlenen seylerin katkisi buyuk olacagini dusunuyorum..naasil ki sive denilen bir sey var her ailede yetisen cocuk bile bambaska oluyor..basit ve düz bir örnek belki ama soyledigimiz seylerin ne anlama geldgini bilmeden bile 5yasina kadar tüm sureleri ezberlemistim o gunden sonrada tekrar etmeememe ragmen hala hatirliyorum :) illaki asinalik aksan belkide gramerini etkileyecegni dusunuyorum hic konusulmamis evlere nazaran.yoksa tamamen ogrenmesini beklemek sacmalik olur :) benim fikrim tabi.yinede konusup dinletecegim cunku sonunda bana ingilizce konussundan cok asinalik olsa yeter :)ben unide okutman olarak calisiyorum.mesaji hatirlayamadim, gozumden kacmis olabilir. bu arada haklisin dil edinimi oldukca kompleks. Oyle sarki dinletmekle olacak is degil malesef.
Masallahbaya olmuş okuyamayali bu kız beni çok yoruyor
koltuklarimiz alcak tutunup ayağa kalkip ilgisini çeken bişey kalmayinca
hopp atıyor kendini yere
kalorifer yalıyor
evi turluyor
antiredeki
odadaki
aynaları yalıyor
ve şunu farkettim evim bebege hiç uygun değil
kablolar terlikler
kumandalar
kitaplar ailecek pesindeyiz acaba şimdi neye saldiracak neye saracak diye
tel görüşmesi açsam bağır bağır konusmama izin vermiyor
kan ilacını iki gündür vermiuorm
pekmez vericem hergün
bestirol u yutarken çocuğun ifadesi değişiyor adeta
bu arada kiyafette leke yapiyor deneyimlemeyenler için
cok iyi ya ben de kan testi yaptirmayi cok istiyorum ama su ara burnumu dışarı çıkarmıyorum düşündüm de son 50 gündür asansöre binip site içinde bile dolaşmadımMasallahEyvahh henuz rahatiz desene.kablo ve kumands suands bir numarali esyamiz gordugu yerde asiliyor kabloya kumandayla disini kasimaya calisiyo bestironu kan tahlili yapip bizde kestik kabizlik yuzunddn
Hetkes ingilizceci çıktıcok iyi ya ben de kan testi yaptirmayi cok istiyorum ama su ara burnumu dışarı çıkarmıyorum düşündüm de son 50 gündür asansöre binip site içinde bile dolaşmadım
kan da nelere baktırdın nereye yaptirdin kan alırken çok can yakarlar bi korkum da o ama bayramdan sonraki hedefim hemen kana baktırmak
sanmıyorum yolları acsinlar ama olaki açarlarsa ankarada bile yaptırabilirim
-EarthLing- vaouv demek doktorayı hallettin ha tebrikler benimki çalışma masasında yatıyor
ne başlıkmisiz masaallah herkesin 10 parmağında 10 marifet
benim dille iletişimim yds kadar
ama güzel makale çeviririm
konuşma mümkün değil ne tavsiyeniz bakiim dilciler
magic fruit
T tuboz senin mesleğin ne?cok iyi ya ben de kan testi yaptirmayi cok istiyorum ama su ara burnumu dışarı çıkarmıyorum düşündüm de son 50 gündür asansöre binip site içinde bile dolaşmadım
kan da nelere baktırdın nereye yaptirdin kan alırken çok can yakarlar bi korkum da o ama bayramdan sonraki hedefim hemen kana baktırmak
-EarthLing- vaouv demek doktorayı hallettin ha tebrikler benimki çalışma masasında yatıyor
magic fruit
Ben deben unide okutman olarak calisiyorum.mesaji hatirlayamadim, gozumden kacmis olabilir. bu arada haklisin dil edinimi oldukca kompleks. Oyle sarki dinletmekle olacak is degil malesef.
10 yil once hallettim..benim yas kemale erdi zaten, cocuk daha zormuscok iyi ya ben de kan testi yaptirmayi cok istiyorum ama su ara burnumu dışarı çıkarmıyorum düşündüm de son 50 gündür asansöre binip site içinde bile dolaşmadım
magic fruit
O kadar uzun zaman onceydi ki...nasil dayanmisim hatirlamiyorum.
Sen de ogretmensin di mi? Ne ogretmenisin, gizemli kadin?
Ben mi gizemli?Sen de ogretmensin di mi? Ne ogretmenisin, gizemli kadin?
Ben hep seni ogretmen saniyordum niyeyse.Ben mi gizemli?Ben mühendisim
Her telden var burdaBen hep seni ogretmen saniyordum niyeyse.
Hayir, vazgectik. Esimin bir arkadasi var prof goz doktoru. Onu aramak geldi aklimiza. Gitmeyin doktora, bi kac hafta daha gozlemleyin devam ederse gidersiniz, mevsimsel olabilir dedi.Her telden var burdaGöz druna gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?