Diş gerçekten çok çok çok yorucu. Bebeğe çok acı veriyor, bizi ise hem üzüyor hem yoruyor.
Çok kitabınız varsa evet biraz toz tutabilir. Kapak taktırmayı deneseniz ya da kapaklı bi kitaplık alsanız daha kullanışlı olabilir sanki, uzun vadede düşünüyorum sen bunu bi eşine sor

Gülce kuzumun bir düzeni var gerçekten, belki de ayrı odada uyumak ona daha rahat hissettirir. Gün içinde çokça temas kuruyosunuz zaten. Daha önce de söylemiştim, denemekten bi şey olmaz eğer yapamazsanız geri taşınır size

Bakalim bir seyler dusunecegiz ama cikartacagim karar verdim :)) bana zor olacak asil yataktan kalk yanina git yattigim yerden salliyordum haff hafif ❣ sagol canim

Tahmin etmistim. Aslimda bir mesajimda tahminen meslektasiz yazmistim uzun zaman once. Hangi mesajindan cikarim yapmistim hatirlamiyorum ama.
ben unide okutman olarak calisiyorum.mesaji hatirlayamadim, gozumden kacmis olabilir. bu arada haklisin dil edinimi oldukca kompleks. Oyle sarki dinletmekle olacak is degil malesef.

ben unide okutman olarak calisiyorum.mesaji hatirlayamadim, gozumden kacmis olabilir. bu arada haklisin dil edinimi oldukca kompleks. Oyle sarki dinletmekle olacak is degil malesef.
Sarki dinlesin de sakir sakir konussun diye bir beklenti soz konusu degil elbet.az cok ögrenme gelisimle ilgili benimde bilgim vardir egitimci olarak ben hala soylenen ya da dinlenen seylerin katkisi buyuk olacagini dusunuyorum..naasil ki sive denilen bir sey var her ailede yetisen cocuk bile bambaska oluyor..basit ve düz bir örnek belki ama soyledigimiz seylerin ne anlama geldgini bilmeden bile 5yasina kadar tüm sureleri ezberlemistim o gunden sonrada tekrar etmeememe ragmen hala hatirliyorum :) illaki asinalik aksan belkide gramerini etkileyecegni dusunuyorum hic konusulmamis evlere nazaran.yoksa tamamen ogrenmesini beklemek sacmalik olur :) benim fikrim tabi.yinede konusup dinletecegim cunku sonunda bana ingilizce konussundan cok asinalik olsa yeter :)

baya olmuş okuyamayali bu kız beni çok yoruyor
koltuklarimiz alcak tutunup ayağa kalkip ilgisini çeken bişey kalmayinca
hopp atıyor kendini yere
kalorifer yalıyor
evi turluyor
antiredeki
odadaki
aynaları yalıyor
ve şunu farkettim evim bebege hiç uygun değil

kablolar terlikler
kumandalar
kitaplar ailecek pesindeyiz acaba şimdi neye saldiracak neye saracak diye
tel görüşmesi açsam bağır bağır konusmama izin vermiyor
kan ilacını iki gündür vermiuorm
pekmez vericem hergün
bestirol u yutarken çocuğun ifadesi değişiyor adeta
bu arada kiyafette leke yapiyor deneyimlemeyenler için

Masallah Eyvahh henuz rahatiz desene.kablo ve kumands suands bir numarali esyamiz gordugu yerde asiliyor kabloya kumandayla disini kasimaya calisiyo bestironu kan tahlili yapip bizde kestik kabizlik yuzunddn

Masallah Eyvahh henuz rahatiz desene.kablo ve kumands suands bir numarali esyamiz gordugu yerde asiliyor kabloya kumandayla disini kasimaya calisiyo bestironu kan tahlili yapip bizde kestik kabizlik yuzunddn
cok iyi ya ben de kan testi yaptirmayi cok istiyorum ama su ara burnumu dışarı çıkarmıyorum düşündüm de son 50 gündür asansöre binip site içinde bile dolaşmadım
kan da nelere baktırdın nereye yaptirdin kan alırken çok can yakarlar bi korkum da o ama bayramdan sonraki hedefim hemen kana baktırmak
sanmıyorum yolları acsinlar ama olaki açarlarsa ankarada bile yaptırabilirim

-EarthLing- vaouv demek doktorayı hallettin ha tebrikler benimki çalışma masasında yatıyor
ne başlıkmisiz masaallah herkesin 10 parmağında 10 marifet

benim dille iletişimim yds kadar
ama güzel makale çeviririm
konuşma mümkün değil ne tavsiyeniz bakiim dilciler
magic fruit

Hetkes ingilizceci çıktı -EarthLing- doktora çok sabır işi iyi dayanmışsın

T tuboz senin mesleğin ne? limelemon da ingilizce öğretmeni miydi?

10 yil once hallettim..benim yas kemale erdi zaten, cocuk daha zormus seninki buyuk basari hem 2 cocuk hem doktora. Masallah super woman olmak lazim.

Konusmak icin bol bol pratik lazim. Saka gibi ama gercek

Kizlar ne yapiyorsunuz öglende benim wasabi geldi dun denedim buyuk rahatlikmis 15 dkda hasladi hicbiryer kirlenmeden blendrdan sicramadan tencere yanmadan bızzt et icin falanda buyuk rahatlik olacak.. daa ne yapsam :) taze fasulye enginar yemekten bıktık.. :) öglen icin corba olabilir yogurt mercimek ya da tarhana bakalim bir de aksama sebze puresi verince fazlami veriyorum acaba ya

Her telden var burda Göz druna gittin mi?
Hayir, vazgectik. Esimin bir arkadasi var prof goz doktoru. Onu aramak geldi aklimiza. Gitmeyin doktora, bi kac hafta daha gozlemleyin devam ederse gidersiniz, mevsimsel olabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…