Ben sebzeyi ogleden sonra/aksam ogununde veriyorum. Bugun ilk kez taze fasulye yiyecek

Ben sebzeyi ogleden sonra/aksam ogununde veriyorum. Bugun ilk kez taze fasulye yiyecek
Bizimki bayilmisti insallah sever ❤ sarimsak cok yakisiyor.Oglende ne veriyorsun ? Corba mi? Ya dun emerken emmek istemedi..sinirlendi memede daha dogrusu..acaba fazlami oluyor oglen corba aksam sebze diye dusunuyorum ama yiyorda..sutummu yoktu bilmiyorum birakmasin cok uzulurum valla emzirecem diye kac beden oldum insallah birakmaz bugun emiyor ama pekde degil yani

Yogurdunu veriyorum. Bizim menuler cok kompleks degil, sabah kahvalti (birkac kasik), oglen yogurt (en sevdigi), aksama dogru sebze (bazen yiyor bazen yemiyor). Anne sutu/mama'nin ek gidaya orani ne? Hangisini daha fazla aliyor? Seninki alismistir artik, geriye donus zor olabilir ama belki ogunler fazla geliyordur. Sanirim %30-40 ek gida, kalanin anne sutu/mama olmasi gerekiyor bu aylarda.

Benim öğlen sebzeli kıymalı birşeyler akşam yoğurt. Bugün ben de yoğurtla sebzeyi yer mi değiştirsem diyordum. Sen gece kaç kere uyanıyorsun?

Benim öğlen sebzeli kıymalı birşeyler akşam yoğurt. Bugün ben de yoğurtla sebzeyi yer mi değiştirsem diyordum. Sen gece kaç kere uyanıyorsun?
Yogurt gaz yapar diye korktugum icin erken veriyorum aslinda. Ben de sebzeyi one ceksem acaba daha cok yer mi diye dusunup yer degsitirmeyi dusundum ama vazgectim sonra.

Normal bir gece uykusu soyle oluyor bizde: saat 8:30 gibi yerine koyuyorum. 9 gibi uyaniyor illa ki. Odadan bile cikmiyorum biliyorum kesin uyanacak. Uyaninca tekrar biraz emip uyuyor. Sonra 10:30-11 gibi uyaniyor. 1-2 gibi uyaniyor. Sonra 5'te uyaniyor. 6/7arasi da tamamen uyaniyor. Ben de 12 gibi yattigim icin 2 kere falan uyaniyorum onunla.

AMA dun gece yine olagandisiydik. Normalde uyanir emer uyur tekrar. Dun gece her defasinda gulerek uyandi (gulerek uyandiysa eyvah) ve uyumadi. Her defasinda 1 saat oylece durdu. Aglamiyor sadece kucak istiyor. Sabaha dogru da gulucuk, oyun falan isteyerek 2 saat falan uyanik kaldi. Gecen ay da boyle bir gece yasamistik. Sanirim yeni bir evreye giriyor. Yeni seyler ogrendiklerinde heyecandan uyumayip boyle oluyorlarmis. Bir de oyle sessizce kucagimda durmak istedi. Resmen kokumu icine cekti. Biz de oyle durduk, basini oksaya oksaya uyumasini bekledim. Bugun cok uykusuzum.

Bir de aklıma demir damlası takılıyor. D vitamini sabah kahvaltıdan önce veriyorum ama demir damlasını ne zaman aklıma gelirse. Acaba akşam verince uykusna kötü mü etki ediyor. Dün akşam verdim. Gece çok uyandı

Benim sut hep yetersizdi. gunde 1 2kez aksam mama..doktorda 9.ayda mamayi birakmis olacagiz ek gidaya agirlik verelin dedi aslinda ama bu arada emmeyide birakmasak iyi..gecen bi yerde okudum 500 cc anne sutu diyor..hic sanmiyorum 500 cc anne sutu aldigini

Kabizlik yapmiyorsa baska sorun olcagni sanmiyorum biz kabizlik yapiyor diye kan testi yapip biraktik bende kansizlik olacak diye korkuyorum

Normalde 1 yasina kadar anne sutu olmasa da mamayla tamamlamasi gerekiyor. Heralde istahi iyi diye doktor ek gidayi artirmayi tavsiye etti. Her bebegin sureci farkli. Bebege gore yol almak en dogrusu.

10 yil once hallettim..benim yas kemale erdi zaten, cocuk daha zormus seninki buyuk basari hem 2 cocuk hem doktora. Masallah super woman olmak lazim.

Konusmak icin bol bol pratik lazim. Saka gibi ama gercek
yok canım ya ama ben de hastalık var hiperaktivite duramuyorum habire bi islerle ugrasacam kafam mesgul olmalı
ben 10 yil önce bambaşka işlerle uğraştığım için hiç böyle bir zaman ayırmak istemedim açıkçası istemek bu iş için zaman ayırmanın yegane koşulu
sen şimdi çalışıyor musun bebege kim bakiyor

evet canım geceleri verme vitaminler gece alınınca kötü rüyalara sebep olabiliyormuş hallüsünasyonlar gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…